![]() |
#2861 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Eloth The Punisher
|
![]() Cytuj:
btw. Skoro taka tresc uwazasz za monotematyczna to znaczy, ze twoje ziomy (sherion, rudy) tez pisza bez sensu. Czyz nie? Dlaczego im nie zwracasz uwagi?
![]() |
|
![]() |
#2862 |
Zbanowany
|
![]() ghaha,
coraz bardziej upewniacie mnie w tym co mowie xD jestescie kasztaniaki i tyle ;p co by bylo smieszniej, 1 moj post = 5 waszych ![]() @dospania Wanted? @ansekabanse dzieki ;D, kwiaty i inne prezenty prosze wysylac do carlin depo btw, napiszcie petycje do cipsoftu, zeby zmienili wolne przestrzenie takie jak pustynia ank/dara itd na zajebiscie ogromne depo / temple, bo bedziecie potrzebować duzo sqm w pztach ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#2863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2009
|
![]() Ja pisze posta na tym forum raz na pare dni,a ty codziennie tu wypisujesz takie glupoty,ze az czlowiekowi rece opadaja.Pozatym po raz kolejny udowodniles,ze potrafisz tylko wymyslac super zabawne zarty,i wyzywac wanted od ciot,ale jak ktos napisze jakis sensowny post gdzie są argumenty,i mozna podyskutowac, to juz nie potrafisz nic odpowiedzieć.Jestes jak takie dziecko,ktore nie ma w mozgu nic,i potrafi tylko wymyslac przerozne obelgi,z ktorych dawno juz nikt sie nie smieje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2864 |
Zbanowany
|
![]() a od czego innego mam ich wyzywac, jak nie od ciot bojacych sie o swoje levele i kase w grze
![]() akurat musze cie rozczarowac, ale potrafie odpowiadac na argumenty drugiej osoby i wychodzi mi to calkiem niezle, bo tego wymaga od tego kierunek w ktorym sie ksztalce, ale po ciula mam na tak smiesznym forum jak to pisac felietony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2865 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2009
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2008
Świat: Azura
|
![]() Zdedajcie sie wszyscy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2867 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() pozyjemy zobaczymy bo liderzy z turcji nie wpadli na azure zeby expic. i to na pewno nie wy, polacy bedziecie mowili czy bedzie war mode czy nie, bo wydaje mi sie ze tracicie kontrole nad swoimi ludzmi. wiec czas gra znow na nasza korzysc. im dluzej wzlekacie tym gorzej dla was, i bedzie wiecej konfliktow u was.
i nie odp. z nobkont. bo w huju to mam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2868 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() a co do korzysci plynacych z waszego czekania przeczytaj jeszce raz post reloopa ^.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2869 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2009
|
![]() Kiedyś był krzyk "no gdzie te posiłki z innych serwerów?"
"nie będziemy walczyć na ich zasadach" Teraz jest krzyk "dlaczego nie podpisują warr mode" Jak widać posiłki doszły i pewnie będzie ich jeszcze więcej A to ze warr mode jak narazie nie był podpisany to tylko świadczy ze osoby które o tym decydują nie są kompletnymi idiotami żeby go zaakceptować, bo niby kim mieli walczyć 40-80 ms/ed ? na 180-200 ? ![]() A wątpię aby ktoś kto chce pograć dla zabawy,przyjemności chciał dojść do gild gdzie są takie "osoby" jak sherminator i kamaxx, bo od gry z nimi to aż się rzygać chce Ale wszystkie znaki wskazują, że to się zmieni i to Neph będzie za myślę góra 1 miech odrzucać warr mode. ![]()
![]() |
#2870 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Johny Cross
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() zabral cie juz na hunta?
![]() |
#2872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz
Imię: Eloth The Punisher
|
![]() Tutaj sie zgodze. Urb na pewno moze liczyc na wieksza pomoc. To on jednak byl jedna z kilku osob wiodacych w ostatnich latach gry w Wanted, i to on pomagal na innych serwerach w wojnach, a byli membersi ktorzy sa teraz w Nep~~ byli po prostu pacholami ktorym sie zachcialo wladzy(zapewne sa nieliczne wyjatki).
![]() |
#2873 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2009
|
![]() Po przeanalizowaniu wszystkich wypowiedzi, mam zaszczy ogłosić, że konkurs na NAJWIĘKSZEGO DEBILA 2009 na tym forum wygrywa WACHA. Drugie miejsce zajął PussyWIzak, natomiast na trzecim miejscu uplasował się Zega czy jakoś tak. Przykro mi Kamyxx, ale na Ciebie przyjdzie jeszcze pora. Musisz się bardziej postarać w następnym roku.
A co do wojny. Nigdy się nie doczekamy war moda. To są jebane cioty, a FAKTY są takie, że teraz coraz więcej do gadania mają kebaby i banany. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2874 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
- Blokowanie INQ - Straszenie utratą servera przez Turków (haha, dobre, dobre) elo. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 16-12-2009 o 23:47. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2875 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Kubek_ll - 16-12-2009 o 23:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2876 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze on nie mówil do ciebie, a po drugie nie mow o tym per "my", bo napewno jesteś tylko jakimś random leszczem z Forgotonów typu Sehil czy jaki ch.
Ostatnio edytowany przez LadyCipuszka - 16-12-2009 o 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2877 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Elite Knight
Poziom: 70~
Skille: 80~/80~
|
![]() tak czytam i czytam... czy wy, wanted, na prawde myslicie ze jezeli bedziemy w slabej sytuacji nikt nam nie przyjdzie pomoc? do nas nikt nie przychodzi tylko ze wzgledu na to ze nie chca sie zawiezc marna wojna bez warmode z waszej strony
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2878 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2879 |
Użytkownik forum
|
![]() Zamknij dupe lamusie. Nie musi tu nikt do mnie mowic zebym mogl sie odezwac. Po drugie nie bedziesz mi mowil co mam robic, bo na pewno jestes jedyn z tych noobow z carlin. Tak na marginesie, Sehil jest w Neph~ idioto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2880 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() nvm
10 znaków