Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-12-2009, 18:50   #1821
Zxcvbq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 02 2008

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Skille: 94/76
Domyślny

Ojej, tak się składa, że w alluchach grałem od początku tbc, nigdzie Cię nie obraziłem ale widzę, że wow i twój 80lv paladin to twoje 'rzycie' (no tak teraz pewnie grasz DK) zapewne masz chujowy gear i chujową gildię. Widzę, że lore nie znasz, horda ma o wiele ciekawszą fabułę i postacie. Ally to tak naprawdę sojusz na siłę i gdyby nie lepsze raciale na pewno grałbym w Hordzie :<

Edit: Najlepsza jest windrunnerka, a nie jakieś thralle czy chujvrynny.

Ostatnio edytowany przez Zxcvbq - 16-12-2009 o 18:51.
Zxcvbq jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-12-2009, 19:18   #1822
Cygan Slejter
Użytkownik Forum

Cygan Slejter's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Z każdym postem pokazujesz swoja nie wiedze na temat Warcraft'a
stary 16-12-2009, 19:26   #1823
_WrD_
Użytkownik Forum

_WrD_'s Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

_WrD_ ma numer GG 5762125
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Co za noobskie zachowanie. Co jak co, ale osoby trochę grające w WoWa (czyli między innymi ty) powinny się skapnąć, że takie zachowania są codziennością KAŻDEJ frakcji na KAŻDYM serwerze. Ale nieeee, horda ftw, ally ftl, bo ja widziałem jak ally zabiło mojego fm'a :(

Zabawne jest to, jak często widzi się posty hordziaków, że ally złe i w ogóle, a jak dużo postów ally, że wina leży po obu stronach. Tylko się cieszyć, że takie narcyzy jak wy grają po stronie hordy, a ja nie muszę wysłuchiwać żali na trade'cie by polaczki.
Eee... Chyba źle mnie zrozumiałeś?
Ally atakujące xroads podałem jako PRZYKŁAD ludzi, którym się nudzi i chcą zrobić na złość graczom przeciwnej frakcji. Dlaczego akurat taki przykład? Ano, od początku mojej przygody z WoW gram po stronie hordy i po prostu jest mi to bliskie.
Wcale nie uważam alliance za coś gorszego, wręcz przeciwnie, sam na forum zaproponowałem grać od nowa po tejże stronie (a właśnie, co z wami, heloł?).

I zgadzam się z Zxcvbq, Sylvanas jest najbardziej epicką postacią w WoW. :)
_WrD_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2009, 19:31   #1824
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zxcvbq Pokaż post
Ojej, tak się składa, że w alluchach grałem od początku tbc
Ojej, tak się składa, że pracuję w Blizzardzie.

Cytuj:
nigdzie Cię nie obraziłem
A gdzie ja cię obraziłem? Chyba, że "Omg ty jesteś człowieku pojebany" cię obraża. Ale jak kumple tak do ciebie żartobliwie mówią, to jest ok, co nie? Bo mi jakoś to nie przeszkadza.

Cytuj:
ale widzę, że wow i twój 80lv paladin to twoje 'rzycie' (no tak teraz pewnie grasz DK)
Nigdy nie grałem paladynem. Nigdy nie grałem DK. Nigdy nie grałem melee nawet Poza tym nie wiem po czym wnioskujesz takie coś, więcej wymysłów? Nie masz lepszych argumentów? No tak, takie wjeżdżanie tylko pokazuje, że wow i twój 80lv paladin to twoje 'rzycie' (no tak teraz pewnie grasz DK)!!

Cytuj:
zapewne masz chujowy gear i chujową gildię.
Co ma piernik do wiatraka panie "mam swietny gear i super gildie i toc 25 hc zrobiony". Oceniasz po gearze? Powodzenia.

Cytuj:
Widzę, że lore nie znasz, horda ma o wiele ciekawszą fabułę i postacie.
Oh nieee. Obie frakcje maja rownie ciekawa fabule. Niestety taki fanboi hordy jak ty nie dopusci do siebie argumentow. A lore znam, oj znam. Kiedys nie znalem, zaciekawilo mnie to i zaczalem duzo czytac, miedzy innymi z tego tez powodu zrobilem reroll na ally, zeby poznac lore od innej strony.

Cytuj:
Ally to tak naprawdę sojusz na siłę i gdyby nie lepsze raciale na pewno grałbym w Hordzie :<
Nooo tak, przydupasy trolle ktore w sumie moglyby mieszkac gdzie indziej, taureni ktorzy praktycznie przyjaznia sie z Night Elfami, UD ktorzy sabotuja samych siebie, i blood elfy ktore wczesniej jako high elfy walczyly z orcami. Coz za trwale ugrupowanie.
Nie wiem czemu ally to sojusz na sile. Ludzie i dwarfy od dawna trzymaly ze soba, gnomy to przeciwienstwo goblinow, ktore teoretycznie sa w hordzie, Night Elfy dzieki Tyrande zaprzyjaznily sie z ludzmi, w koncu Draenei'e, ktorzy czcza swiatlo tak jak ludzie (nie mowiac juz o slynnej zasadzie wrog waszych wrogow jest moim przyjacielem).

Cytuj:
Edit: Najlepsza jest windrunnerka, a nie jakieś thralle czy chujvrynny.
Po Wotlku bedzie kompletnie zbyteczna postacia. Ma dosc ciekawa historie, ale jednak jest pod Thrallem i Varianem.

Aha i moze przestalbys pojezdzac tylko zaczal normalnie dyskutowac? A jak nie potrafisz, to nawet nie zaczynaj.

EDIT:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _WrD_ Pokaż post
Eee... Chyba źle mnie zrozumiałeś?
Ally atakujące xroads podałem jako PRZYKŁAD ludzi, którym się nudzi i chcą zrobić na złość graczom przeciwnej frakcji. Dlaczego akurat taki przykład? Ano, od początku mojej przygody z WoW gram po stronie hordy i po prostu jest mi to bliskie.
Wcale nie uważam alliance za coś gorszego, wręcz przeciwnie, sam na forum zaproponowałem grać od nowa po tejże stronie (a właśnie, co z wami, heloł?).
Masz racje, nie zrozumialem. No, ale nie bylo jak, musisz przyznac. Zwracam honor.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ruszek Pokaż post
A ja jestem normalny i gram po stronie hordy. To źle ?
A co ma jedno do drugiego? Po każdej stronie są tak normalni ludzie, jak i totalne zjeby. Czy kompletny noob, który gra w ally, po przejściu na hordę będzie pro?

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 16-12-2009 o 19:35.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2009, 20:53   #1825
Zxcvbq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 02 2008

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Skille: 94/76
Domyślny

Cytuj:
Ojej, tak się składa, że pracuję w Blizzardzie.
Nie ładnie kłamać

Cytuj:
A gdzie ja cię obraziłem? Chyba, że "Omg ty jesteś człowieku pojebany" cię obraża. Ale jak kumple tak do ciebie żartobliwie mówią, to jest ok, co nie? Bo mi jakoś to nie przeszkadza.
Cóż fajnych masz "kolegów" skoro tak do Ciebie mówią. Przyjmij moje wyrazy współczucia.
Cytuj:
Nigdy nie grałem paladynem. Nigdy nie grałem DK. Nigdy nie grałem melee nawet Poza tym nie wiem po czym wnioskujesz takie coś, więcej wymysłów? Nie masz lepszych argumentów? No tak, takie wjeżdżanie tylko pokazuje, że wow i twój 80lv paladin to twoje 'rzycie' (no tak teraz pewnie grasz DK)!!
To nie był argument, ale skoro musisz się ich wszędzie doszukiwać to Ok. To, że grasz paladynem (teraz DK) było wywnioskowane po twoich wypowiedziach rodem z gimnazjum, a co ciekawe było również metaforą twojej domniemanej ułomności, którą potwierdziłeś (z czytaniem ze zrozumieniem nie mają problemów dzieci w podstawówce a ty masz już 18 lat).
Cytuj:
Co ma piernik do wiatraka panie "mam swietny gear i super gildie i toc 25 hc zrobiony". Oceniasz po gearze? Powodzenia.
Ma dużo, denerwują mnie ludzie, którzy po przeczytaniu biografii postaci czy czegoś tam jeszcze i po wbiciu 80lvlu swoim paladynem (lub DK) myślą, że są proel0 znawcami wow'a i nie wiadomo jak w niego wymiatają.
Cytuj:
Nooo tak, przydupasy trolle ktore w sumie moglyby mieszkac gdzie indziej, taureni ktorzy praktycznie przyjaznia sie z Night Elfami, UD ktorzy sabotuja samych siebie, i blood elfy ktore wczesniej jako high elfy walczyly z orcami. Coz za trwale ugrupowanie.
Nie wiem czemu ally to sojusz na sile. Ludzie i dwarfy od dawna trzymaly ze soba, gnomy to przeciwienstwo goblinow, ktore teoretycznie sa w hordzie, Night Elfy dzieki Tyrande zaprzyjaznily sie z ludzmi, w koncu Draenei'e, ktorzy czcza swiatlo tak jak ludzie (nie mowiac juz o slynnej zasadzie wrog waszych wrogow jest moim przyjacielem).
Podobno to ja jestem fanboi, a żadnych argumentów nie przedstawiłeś. Niby jesteś zajebistym znawcą lore a nei wiesz dlaczego trolle mieszkają tam gdzie mieszkają? Taureni są neutrali w stosunku do każdej frakcji jednak przysięga złożona hordzie nie przestanie ich zobowiązywać. Ud sabotują samych siebie? Może tym wysokiej jakości szlamem pływającym w undercity? One nawet go nie czują, a windrunnerka najwyraźniej lubi ten kolor. Blood elfy nigdy nie walczyły z hordą, może chodziło Ci o HiElfy? Horda wtedy była częścią płonącego legionu dopiero później ostatecznie wyzwoliła się z jego wpływów możesz przeczytać o tym na swoim ukochanym wowwiki. Dwarfy mają wszystkich w dupie mogłyby sobie kopać pod ziemią, gdyby nie ciekawość świata, twoją drogą negowania można by powiedzieć, że przyłączyły się do ludziów bo horda ich nie chciała, jednak prawda jest taka, że był to dla dwarfów dobry biznes (handel z ludzmi) i zapewniali im ochronę podczas gdy oni mogli zwiedzać sobie northend czy jakieś tam dziury w ziemi. Gnomy to nawet nie przeciwieństwo goblinów (których o dziwo nie ma w hordzie, nawet praktycznie), gnomy były zajęte własnymi sprawami i gdyby nie katastrofa w gnomeregan na pewno by się do ally nie przyłączyły (z dwarfami miały najlepsze stosunki ze względu na handel i w zamian za przechowanie ich w ironforge musiały się jakoś odwdzięczyć chcąc czy nie chcąc). Night elfy nie są po stronie alluchów tylko przeciwko zielonoskórym grubasom, którzy ścinają ich biedne drzewka (kwestia wygody, a nie oddania ludzią). Dranei dołączyły do przymierza bo myślały, że to ta sama horda która doprowadziła do zniszczenia ich dawnego domu.
Cytuj:
Po Wotlku bedzie kompletnie zbyteczna postacia. Ma dosc ciekawa historie, ale jednak jest pod Thrallem i Varianem.
Bullshit. Przeprowadzi ona atak na państewko worgenów gdyż po buncie w Uc musi bardziej słuchać się dowódców hordy, thrall odchodzi na drugi plan zajęty innymi sprawami a na jego miejsce wchodzi Garosh.
Cytuj:
Aha i moze przestalbys pojezdzac tylko zaczal normalnie dyskutowac? A jak nie potrafisz, to nawet nie zaczynaj.
Tutaj padłem i dostałem ataku śmiechu wypluwając pysznego babcinej roboty pierniczka.

Reasumując gówno wiesz, a się wypowiadasz. Zmarnowałem na ciebie "wall of text", ale bądź pewny, że drugiego już nie zmarnuję - szkoda czasu (i zmarnowałeś mi pierniczka).
Zxcvbq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2009, 21:19   #1826
kołbaś
Użytkownik Forum

kołbaś's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004

kołbaś ma numer GG 7494864
Domyślny

tys chyba lora wrotek nie znasz, a battle for undercity to ot takie nic nei znaczące walki?

I staniemy się pasterzami,
Dla Ciebie mój panie dla Ciebie,
Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni,
Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy,
Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie,
I poskramiać duszę będziemy na wieki,
In nomine Patris et Filii,
et Spiritus Sancti. Amen.
kołbaś jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2009, 21:33   #1827
_WrD_
Użytkownik Forum

_WrD_'s Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

_WrD_ ma numer GG 5762125
Domyślny

Cytuj:
Cóż fajnych masz "kolegów" skoro tak do Ciebie mówią. Przyjmij moje wyrazy współczucia.
Pf, ja też się zlewam z kumplami, dobrze że nas nie widzisz, takie "jesteś pojebany" to u nas jak "kocham cię mamo" :D

I skończcie to plz, bo to zaczyna mieć charakter kłótni typu "ty-zrobiłeś-to-więc-ja-zrobiłem-to-i-teraz-ty-masz-o-to-do-mnie-wonty-bo-ja-napisałem-tak-a--nie-inaczej".

Każdy ma swoje zdanie, jeden uważa, że horda > ally, drugi, że ally > horda, a trzeciego nie obchodzi po jakiej stronie jest, bo chce mieć fun z gry.

I tak GW2 > WoW :D
_WrD_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2009, 21:33   #1828
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oh Boże, a mówią że to ja jestem spięty.

Cytuj:
To nie był argument
To powiedz mi, co? Bo NIGDZIE nie napisałem, że gram palem czy dk, zresztą co to ma do tego? Gdyby nie paladyni to płakałbyś że twój dps bez kingsów i might / wisdom suxuje. Jak ja uwielbiam ludzi, którzy myślą stereotypami. Jeszcze bardziej uwielbiam niespędzanie z nimi żadnego czasu.

Cytuj:
ale skoro musisz się ich wszędzie doszukiwać to Ok.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wikipedia
Dyskusja (łac. discussio - roztrząsanie) - jeden ze sposobów wymiany poglądów (poparty argumentami)

Cytuj:
To, że grasz paladynem (teraz DK) było wywnioskowane po twoich wypowiedziach rodem z gimnazjum
Słabo wnioskujesz. Po prostu na siłę próbujesz mi dokopać. Od razu dodam - nie uda ci się. Aaa do twojej wiadomości, prepaid skończył mi się 2 dni temu Więc aktualnie nie gram

Cytuj:
a co ciekawe było również metaforą twojej domniemanej ułomności, którą potwierdziłeś (z czytaniem ze zrozumieniem nie mają problemów dzieci w podstawówce a ty masz już 18 lat).
Maaaamoooo, a ja ten chłopiec mówi, że jestem ułomny Z czytaniem ze zrozumieniem nie mam problemów, nie martw się o mnie A swoje domniemania zachowaj dla siebie, ja mogę sobie domniemać, że też jesteś ułomny, bo mi się twoje posty nie podobają.

Cytuj:
Ma dużo, denerwują mnie ludzie, którzy po przeczytaniu biografii postaci czy czegoś tam jeszcze i po wbiciu 80lvlu swoim paladynem (lub DK) myślą, że są proel0 znawcami wow'a i nie wiadomo jak w niego wymiatają.
Ehh... Dlaczego wypowiadasz się na mój temat, nic o mnie nie wiedząc? Nie wiesz ile przeczytałem, więc nie zgaduj. A twoje dowcipy z paladynami i dk są już stare i nudne, idź do mamy i poproś o nowe.

Cytuj:
Podobno to ja jestem fanboi, a żadnych argumentów nie przedstawiłeś.
Widocznie mamy inną definicję argumentów. A ja fanboiem ally nie jestem. Widzę w Ally trochę wad, tak jak widzę je w hordzie. I kiedy miałem prepaida, chętnie logowałem się na postać z Hordy żeby posiedzieć w orgri. Aktualnie w ally trzymają mnie worgeni, którzy nadejdą wraz z Cataclysmem.

Cytuj:
Niby jesteś zajebistym znawcą lore a nei wiesz dlaczego trolle mieszkają tam gdzie mieszkają?
Wiem czemu tam mieszkają. Ale mogli by już wrócić do siebie a nie siedzieć przy orkach.

Cytuj:
Taureni są neutrali w stosunku do każdej frakcji jednak przysięga złożona hordzie nie przestanie ich zobowiązywać.
Przysięga? Chyba raczej wdzięczność Thrallowi za pomoc w odzyskaniu ich terenów. Jak myślisz, co się stanie, gdy Thrall odejdzie z Hordy, a Garrosh każe Taurenom zaatakować Night Elfy?

Cytuj:
Ud sabotują samych siebie? Może tym wysokiej jakości szlamem pływającym w undercity? One nawet go nie czują, a windrunnerka najwyraźniej lubi ten kolor.
Poczytaj sobie o chainie Battle of Undercity. Nie muszę chyba mówić, że Forsakeni od 5 lat szykują Nową Plagę, która ma zniszczyć wszystko co żyje i nie żyje (potwierdzają to questy z Silverpine i Hillsbrad Foothills).

Cytuj:
Blood elfy nigdy nie walczyły z hordą, może chodziło Ci o HiElfy?
A czy ja napisałem coś innego? Podobno to ja mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Cytuj:
Horda wtedy była częścią płonącego legionu dopiero później ostatecznie wyzwoliła się z jego wpływów możesz przeczytać o tym na swoim ukochanym wowwiki.
Horda częścią płonącego legionu? Huhu, gdzie to, znawco wyczytałeś. Horda została zmanipulowana przez Płonący legion, który zagroził im, że Draeneie chcą ich wybić.

Cytuj:
twoją drogą negowania można by powiedzieć, że przyłączyły się do ludziów bo horda ich nie chciała
1. Dwarfy były sprzymierzone z ludźmi na długo przed tym, kiedy Orkowie przekroczyli Dark Portal. Przymierze istniało już wtedy - między Lordaeronem, Stormwind, Gilneas, Ironforge, i miastami z Alterac / Arathi.
2. Twoją-moją drogą negowania można by powiedzieć, że Undeady i Blood Elfy przyłączyły się do orek, bo Alliance ich nie chciało. Poza tym wyobrażasz sobie Dwarfów z Orkami?

Cytuj:
jednak prawda jest taka, że był to dla dwarfów dobry biznes (handel z ludzmi) i zapewniali im ochronę podczas gdy oni mogli zwiedzać sobie northend czy jakieś tam dziury w ziemi.
Dwarfy były w Northrend, kiedy Arthas był jeszcze dzieckiem? :\

Cytuj:
Gnomy to nawet nie przeciwieństwo goblinów (których o dziwo nie ma w hordzie, nawet praktycznie)
Gnomy - małe, wkurzające, mają głupie teksty, uzdolnione technologicznie, przedmiot żartów.
Gobliny - małe, wkurzające, mają głupie teksty, uzdolnione technologicznie, przedmiot żartów.

Gobliny to będą takie Gnomy Hordy. I Gobliny teoretycznie SĄ w Hordzie, a raczej z nią współpracują bo mają, OH, DOBRY BIZNES. Z Ally współpracować nie chcą (polcam Zeppelin w Northrend, Howling Fjord, Westguard Keep).

Cytuj:
gnomy były zajęte własnymi sprawami i gdyby nie katastrofa w gnomeregan na pewno by się do ally nie przyłączyły
To samo można powiedzieć o Trollach. Tylko że gnomy odzyskują w Cata swoje miasto, a Trolle wciąż siedzą i nic nie robią.

Cytuj:
z dwarfami miały najlepsze stosunki ze względu na handel i w zamian za przechowanie ich w ironforge musiały się jakoś odwdzięczyć chcąc czy nie chcąc
Miały z nimi najlepszy kontakt, bo byli najbliżej.

Cytuj:
Night elfy nie są po stronie alluchów tylko przeciwko zielonoskórym grubasom, którzy ścinają ich biedne drzewka (kwestia wygody, a nie oddania ludzią).
Błąd. Odwdzięczają się ludziom ze pomoc w ochronie Hyjalu.

Cytuj:
Dranei dołączyły do przymierza bo myślały, że to ta sama horda która doprowadziła do zniszczenia ich dawnego domu.
A nie ta sama? Wielu Orków z Outlandu jeszcze żyje i ma się dobrze. Poza tym teraz Polacy wciąż nie mają dobrego stosunku do Niemców, a przecież to nowe pokolenie i w ogóle.

Cytuj:
Bullshit. Przeprowadzi ona atak na państewko worgenów gdyż po buncie w Uc musi bardziej słuchać się dowódców hordy, thrall odchodzi na drugi plan zajęty innymi sprawami a na jego miejsce wchodzi Garosh.
Nie zrozumiałeś mnie. Sylvanas od początku miała jeden cel - zemsta na Arthasie. Zemści się w ICC - i co dalej? Jej cel egzystencjalny minie. Teraz zostanie nie wiadomo po co, chyba po to, żeby doskonalić Nową Plagę. No i oczywiście, że musi wysłuchać rozkazu Warchiefa, w końcu jest pod jego władzą.

Cytuj:
Tutaj padłem i dostałem ataku śmiechu wypluwając pysznego babcinej roboty pierniczka.
Waloru na maturze za to nie dostaniesz.

Cytuj:
Reasumując gówno wiesz, a się wypowiadasz.
To samo mogę powiedzieć o tobie. Ale czy to ma sens? Jeden do drugiego nie trafi.
stary 16-12-2009, 21:49   #1829
Cygan Slejter
Użytkownik Forum

Cygan Slejter's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
I tak GW2 > WoW
Signed!
stary 16-12-2009, 22:53   #1830
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

Cytuj:

Nie zrozumiałeś mnie. Sylvanas od początku miała jeden cel - zemsta na Arthasie. Zemści się w ICC - i co dalej? Jej cel egzystencjalny minie. Teraz zostanie nie wiadomo po co, chyba po to, żeby doskonalić Nową Plagę. No i oczywiście, że musi wysłuchać rozkazu Warchiefa, w końcu jest pod jego władzą.

Moja teoria jest taka ze iz bo poniewaz dlatego sylwanka lata po nowych instach i chce dostac frostmourne, to na koniec po pokonaniu licha (a raczej arthasa) ona zostanie nowym krolem liszem. Ale to taka moja teoria i marzenie hehe ; )
buziaczki chlopaczki i nie klocic sie joł ; )
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>

-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska --
www.eclipse.net.pl

Grue jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2009, 23:00   #1831
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grue Pokaż post
Moja teoria jest taka ze iz bo poniewaz dlatego sylwanka lata po nowych instach i chce dostac frostmourne, to na koniec po pokonaniu licha (a raczej arthasa) ona zostanie nowym krolem liszem. Ale to taka moja teoria i marzenie hehe ; )
buziaczki chlopaczki i nie klocic sie joł ; )
The world has been broken!
A new age has begun!
And the Alliance and Horde can only claim to hope...
Lich Queen... has returned...

TUUUUUUUUUUUUUUDUUUUUUUUUUUUDUUUUUUUUUUUUUMMMMM. PSZ.
stary 17-12-2009, 01:40   #1832
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
To samo można powiedzieć o Trollach. Tylko że gnomy odzyskują w Cata swoje miasto, a Trolle wciąż siedzą i nic nie robią.
Tak tylko sprostuje - blizzard jeszcze na blizzconie (albo tuż po) wycofał się z tej idei. Nowych stolic frakcyjnych ma nie być.
Anyway - co do tej dyskusji.
Na pohybel aluchom. Wychowałem się na serwerze RP, jest mi z tym dobrze i miło mieć taką wredną satysfakcję z tłuczenia "odwiecznych wrogów".
No i poza tym o wiele bardziej pasuje mi klimat Hordy niż "obrońców światła, cnoty i bąbelków". Co niestety jest prezentowane na każdym kroku
"I won't serve you Lich King!" by Bolvar.
A LK zamiast się z nim użerać, powinien przystawić mu do mordy Frostmourne i stwierdzić krótko
"Bierz do buzi i udawaj, że to biszkopt"
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2009, 12:36   #1833
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

z cyklu "na poprawe humoru":

Greetings!
This is an automated notification regarding the recent change(s)
made to your World of Warcraft account. Your password has recently been modified through the Password Recovery website.
*** If you made this password change, please disregard this notification. However, if you did NOT make changes to your password
we recommend you Login verify your password:
http://www.worldofwaocraft.com
If you are unable to successfully verify your password .
using the automated system, please contact Billing & Account Services at 1-800-59-BLIZZARD (1-800-592-5499) Mon-Fri, 8am-8pm Pacific Time or at [email protected]. Account security is solely the responsibility of the account holder. Please be advised that in the event of a compromised account, Blizzard representatives typically must lock the account. In these cases the Account Administration team will require faxed receipt of ID materials before releasing the account for play.
Regards,
The World of Warcraft Support Team Blizzard Entertainment
stary 17-12-2009, 17:33   #1834
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion Pokaż post
Tak tylko sprostuje - blizzard jeszcze na blizzconie (albo tuż po) wycofał się z tej idei. Nowych stolic frakcyjnych ma nie być.
Pierwsze słyszę. A miasto goblinów w Azsharze to niby czym będzie?

Cytuj:
Na pohybel aluchom. Wychowałem się na serwerze RP, jest mi z tym dobrze i miło mieć taką wredną satysfakcję z tłuczenia "odwiecznych wrogów".
No i poza tym o wiele bardziej pasuje mi klimat Hordy niż "obrońców światła, cnoty i bąbelków". Co niestety jest prezentowane na każdym kroku
"I won't serve you Lich King!" by Bolvar.
A LK zamiast się z nim użerać, powinien przystawić mu do mordy Frostmourne i stwierdzić krótko
"Bierz do buzi i udawaj, że to biszkopt"
1. Horda ma fajny klimat jeśli chodzi o brutalność i siłę. Jak już mówiłem, fajne jest posiedzieć sobie w Orgri i nawet posłuchać muzyczki. Z drugiej strony, nie znam nikogo komu nie podobają się alejki w Stormwind (w którym można zajebiście RPować) albo Ironforge, które jest perełką WoWa. Oczywiście nie każdemu musi się to podobać. Szanuję to, ale nie szanuję czegoś jak "ally suxxx horda ftw!!!!1 ally nooby glupie miasta maja bo som nooby a horda pro" albo "nie byłem tam ale chętnie wypowiem się negatywnie".

2. Thrall chciałby zamienić z tobą słówko. Taak, albo Cairne. Złą stronę hordy z faction leaderów prezentuje w miarę Sylvanas. Oczywiście nie mam nikomu tego za złe. A po co Thrall spotykał się z Varianem? Właśnie po to, by zaprowadzić pokój między Orkami a Ludźmi w Azeroth.
No tak, ale gdybyś (tak wiem, beznadziejny przykład, ale trudno) żył w czasach hitlerowskich i sam Hitler by cię przyskrzynił i kazał zdradzić mu położenie ważnego generała Polskiego, to chyba byś tego nie zrobił, prawda? To się nazywa lojalność.
I chyba śmieszne by było, gdyby postać, która praktycznie rządziła Stormwind przez 4 lata, jest jednym z największych paladynów i z całą mocą nienawidziła LK, z taką łatwością rzuciła by manatki i powiedziała "dobrze szefie, to co mamy do zrobienia?".
stary 17-12-2009, 18:26   #1835
kołbaś
Użytkownik Forum

kołbaś's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Pierwsze słyszę. A miasto goblinów w Azsharze to niby czym będzie?
czyms takim jak Sen'jin village dla trolli, poprostu lokacja startowa.

stary 17-12-2009, 18:28   #1836
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś Pokaż post
czyms takim jak Sen'jin village dla trolli, poprostu lokacja startowa.
Proszę o link do blue posta.
stary 17-12-2009, 18:54   #1837
kołbaś
Użytkownik Forum

kołbaś's Avatar

Domyślny

ty mi podaj linka do blue posta ze tak nie bd =)

stary 17-12-2009, 19:13   #1838
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

A NIlbogi nie beda miec za lokacje startowa jakis forgotten islands? Czy mi sie juz pierdoli z jakas inna gra...
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>

-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska --
www.eclipse.net.pl

Grue jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2009, 19:20   #1839
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś Pokaż post
ty mi podaj linka do blue posta ze tak nie bd =)
Niewiarygodne jak człowiek może się poniżyć w jednym, tak krótkim poście.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grue Pokaż post
A NIlbogi nie beda miec za lokacje startowa jakis forgotten islands? Czy mi sie juz pierdoli z jakas inna gra...
Kezan > Lost Islands > Kalimdor (nadal uważam, że Azshara).
stary 17-12-2009, 20:30   #1840
kołbaś
Użytkownik Forum

kołbaś's Avatar

Domyślny

ok to zaczniemy od 2 strony jak nie umiesz ironicznie(nie wiem int za malo?), Czy ty widziales mapy cataki ? Niby gdzie oni maja miec stolice jezeli sa to gobliny ktore sie rozbily ?
Btw poczytaj sobie troche
http://www.wowwiki.com/Kezan
http://www.wowwiki.com/The_Undermine
i bd wiedzial dlaczego nie maja swojej stolicy typu orgri etc.

Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania