![]() |
#1821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Skille: 94/76
|
![]() Ojej, tak się składa, że w alluchach grałem od początku tbc, nigdzie Cię nie obraziłem ale widzę, że wow i twój 80lv paladin to twoje 'rzycie' (no tak teraz pewnie grasz DK) zapewne masz chujowy gear i chujową gildię. Widzę, że lore nie znasz, horda ma o wiele ciekawszą fabułę i postacie. Ally to tak naprawdę sojusz na siłę i gdyby nie lepsze raciale na pewno grałbym w Hordzie :<
Edit: Najlepsza jest windrunnerka, a nie jakieś thralle czy chujvrynny. Ostatnio edytowany przez Zxcvbq - 16-12-2009 o 18:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1823 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Cytuj:
Ally atakujące xroads podałem jako PRZYKŁAD ludzi, którym się nudzi i chcą zrobić na złość graczom przeciwnej frakcji. Dlaczego akurat taki przykład? Ano, od początku mojej przygody z WoW gram po stronie hordy i po prostu jest mi to bliskie. Wcale nie uważam alliance za coś gorszego, wręcz przeciwnie, sam na forum zaproponowałem grać od nowa po tejże stronie (a właśnie, co z wami, heloł?). I zgadzam się z Zxcvbq, Sylvanas jest najbardziej epicką postacią w WoW. :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1824 | ||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie wiem czemu ally to sojusz na sile. Ludzie i dwarfy od dawna trzymaly ze soba, gnomy to przeciwienstwo goblinow, ktore teoretycznie sa w hordzie, Night Elfy dzieki Tyrande zaprzyjaznily sie z ludzmi, w koncu Draenei'e, ktorzy czcza swiatlo tak jak ludzie (nie mowiac juz o slynnej zasadzie wrog waszych wrogow jest moim przyjacielem). Cytuj:
Aha i moze przestalbys pojezdzac tylko zaczal normalnie dyskutowac? A jak nie potrafisz, to nawet nie zaczynaj. EDIT: Cytuj:
A co ma jedno do drugiego? Po każdej stronie są tak normalni ludzie, jak i totalne zjeby. Czy kompletny noob, który gra w ally, po przejściu na hordę będzie pro? Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 16-12-2009 o 19:35. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1825 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Skille: 94/76
|
![]() Nie ładnie kłamać
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Reasumując gówno wiesz, a się wypowiadasz. Zmarnowałem na ciebie "wall of text", ale bądź pewny, że drugiego już nie zmarnuję - szkoda czasu (i zmarnowałeś mi pierniczka). |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() tys chyba lora wrotek nie znasz, a battle for undercity to ot takie nic nei znaczące walki?
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1827 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Cytuj:
I skończcie to plz, bo to zaczyna mieć charakter kłótni typu "ty-zrobiłeś-to-więc-ja-zrobiłem-to-i-teraz-ty-masz-o-to-do-mnie-wonty-bo-ja-napisałem-tak-a--nie-inaczej". Każdy ma swoje zdanie, jeden uważa, że horda > ally, drugi, że ally > horda, a trzeciego nie obchodzi po jakiej stronie jest, bo chce mieć fun z gry. I tak GW2 > WoW :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1828 | |||||||||||||||||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. Twoją-moją drogą negowania można by powiedzieć, że Undeady i Blood Elfy przyłączyły się do orek, bo Alliance ich nie chciało. Poza tym wyobrażasz sobie Dwarfów z Orkami? Cytuj:
Cytuj:
Gobliny - małe, wkurzające, mają głupie teksty, uzdolnione technologicznie, przedmiot żartów. Gobliny to będą takie Gnomy Hordy. I Gobliny teoretycznie SĄ w Hordzie, a raczej z nią współpracują bo mają, OH, DOBRY BIZNES. Z Ally współpracować nie chcą (polcam Zeppelin w Northrend, Howling Fjord, Westguard Keep). Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Cytuj:
Moja teoria jest taka ze iz bo poniewaz dlatego sylwanka lata po nowych instach i chce dostac frostmourne, to na koniec po pokonaniu licha (a raczej arthasa) ona zostanie nowym krolem liszem. Ale to taka moja teoria i marzenie hehe ; ) buziaczki chlopaczki i nie klocic sie joł ; )
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1831 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
The world has been broken! A new age has begun! And the Alliance and Horde can only claim to hope... Lich Queen... has returned... TUUUUUUUUUUUUUUDUUUUUUUUUUUUDUUUUUUUUUUUUUMMMMM. PSZ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1832 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Anyway - co do tej dyskusji. Na pohybel aluchom. Wychowałem się na serwerze RP, jest mi z tym dobrze i miło mieć taką wredną satysfakcję z tłuczenia "odwiecznych wrogów". No i poza tym o wiele bardziej pasuje mi klimat Hordy niż "obrońców światła, cnoty i bąbelków". Co niestety jest prezentowane na każdym kroku "I won't serve you Lich King!" by Bolvar. A LK zamiast się z nim użerać, powinien przystawić mu do mordy Frostmourne i stwierdzić krótko "Bierz do buzi i udawaj, że to biszkopt"
![]() |
![]() |
![]() |
#1833 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() z cyklu "na poprawe humoru":
Greetings! This is an automated notification regarding the recent change(s) made to your World of Warcraft account. Your password has recently been modified through the Password Recovery website. *** If you made this password change, please disregard this notification. However, if you did NOT make changes to your password we recommend you Login verify your password: http://www.worldofwaocraft.com If you are unable to successfully verify your password . using the automated system, please contact Billing & Account Services at 1-800-59-BLIZZARD (1-800-592-5499) Mon-Fri, 8am-8pm Pacific Time or at [email protected]. Account security is solely the responsibility of the account holder. Please be advised that in the event of a compromised account, Blizzard representatives typically must lock the account. In these cases the Account Administration team will require faxed receipt of ID materials before releasing the account for play. Regards, The World of Warcraft Support Team Blizzard Entertainment
![]() |
#1834 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
2. Thrall chciałby zamienić z tobą słówko. Taak, albo Cairne. Złą stronę hordy z faction leaderów prezentuje w miarę Sylvanas. Oczywiście nie mam nikomu tego za złe. A po co Thrall spotykał się z Varianem? Właśnie po to, by zaprowadzić pokój między Orkami a Ludźmi w Azeroth. No tak, ale gdybyś (tak wiem, beznadziejny przykład, ale trudno) żył w czasach hitlerowskich i sam Hitler by cię przyskrzynił i kazał zdradzić mu położenie ważnego generała Polskiego, to chyba byś tego nie zrobił, prawda? To się nazywa lojalność. I chyba śmieszne by było, gdyby postać, która praktycznie rządziła Stormwind przez 4 lata, jest jednym z największych paladynów i z całą mocą nienawidziła LK, z taką łatwością rzuciła by manatki i powiedziała "dobrze szefie, to co mamy do zrobienia?". |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1835 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czyms takim jak Sen'jin village dla trolli, poprostu lokacja startowa.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1836 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1837 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ty mi podaj linka do blue posta ze tak nie bd =)
![]() |
![]() |
![]() |
#1838 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() A NIlbogi nie beda miec za lokacje startowa jakis forgotten islands? Czy mi sie juz pierdoli z jakas inna gra...
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#1839 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niewiarygodne jak człowiek może się poniżyć w jednym, tak krótkim poście.
Kezan > Lost Islands > Kalimdor (nadal uważam, że Azshara). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ok to zaczniemy od 2 strony jak nie umiesz ironicznie(nie wiem int za malo?), Czy ty widziales mapy cataki ? Niby gdzie oni maja miec stolice jezeli sa to gobliny ktore sie rozbily ?
Btw poczytaj sobie troche http://www.wowwiki.com/Kezan http://www.wowwiki.com/The_Undermine i bd wiedzial dlaczego nie maja swojej stolicy typu orgri etc.
![]() |
![]() |