![]() |
#5201 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2009
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ewelinaa on Morgana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Illmatic
Świat: Kyra
Poziom: 194
|
![]() Cytuj:
@EDIT chce ktoś kupić full eq z tego pajaca? |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5202 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Siuter - Od razu mowie ze to nie typ od Nas
![]() @Kamba - A Ty debilu wypowiadasz sie o Nim, a skad masz pewnosc, ze to cwaniaczek tylko za monitora? Moze to kurwa sam Mariusz Pudzianowski pisze na carlin.pl? @Antek - No hej :* @Rebellion - Nasz commander to ciota i chuj Ci w ryj Tomeczku XD Chce ktos kupic 113 msa na morganie? Bez hunta, nigdy nie uczestniczyl w wojnie ![]()
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5203 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2009
|
![]() [quote=kamba;2710614]Siuter skurwysynie z kad ty sie urwales strugasz takiego cwaniaka? Ja mysle ze pierwszy lepszy ogarniety chlop ci wpierdoli bez zadnego problemu takze skoncz pierdolic jebany imbecylu bo jestes skonczony jak dla mnie
![]() jestes pleban ktorego bym zasiutowal kolanem. Adres podalem chcesz sie przekonac kim jestem/jak wygladam/czy umiem sie bic zapraszam. A nienapisalem tego po to zeby kogos przestraszyc, rośi cwaniakuje, to jak jest taki rox kox to niech mnie odwiedzi a ty zamknij dupsko siedz na pizdzie i niemrognij. i to ty jestes skaczonym 0 plebsiaro. ![]() a i do rosiego, mowisz ze elinta bal ci sie powiedziec na vt ze jestes plebs, podalem ci vt to czemu niewszedles? Akon zabronil czy masz kupe w strinach? Ostatnio edytowany przez siuter - 27-12-2009 o 06:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
Świat: Morgana
|
![]() @up
majster, mam prośbę.. weź rozbieg i jebnij głową w ścianę, a nie robisz z siebie takiego koksa, którym prawdopodobnie nie jesteś. btw, znasz takie powiedzenie 'don't feed troll'? jak nie, to dalej wrzucajcie rosiemu ;-) wracając do tematu. tak, właśnie tak uważam, że jesteś tylko plebsem, bo jakbyś był człowiekiem, który czuje się pewnie to byś tak się nie ciśnieniował przed monitorem.. uprzedzając pytanie, nie, nie przyjadę do ciebie do miasta tylko po to, żeby przekonać się czy jesteś 'koxem' czy jakimś innym chujem - nie te czasy, kiedy się napinało przez neta. Będziesz kiedyś przejazdem w Bełchatowie, daj znać. PS zainwestuj w Mozille to ci będzie błędy podkreślać
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5205 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() PS jestes pleban jak reszta ala flow. a rosi to jebany czarny murzyn i wafel. Ostatnio edytowany przez siuter - 27-12-2009 o 09:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2009
|
![]() haha elinta spierdolencu wczesniej sie tak nie napinales jak mogles grac. o morganie mozesz zapomniec to probujesz atakowac carlinpl. a wy*******aj ty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5207 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
|
![]() Cytuj:
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
Lokacja: Стaлевa-Воля
|
![]() Cieszylbym sie ale na pewno nie w taki sposob "<33333 XDDDDDDDDDDDDDDHAUCHUAHAHAHAHHAHAH"
Btw. co to za czub na chuja ten siuter Ostatnio edytowany przez Tenszinkan - 27-12-2009 o 11:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5209 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hejter, czyli nikt ![]()
![]() |
#5210 |
Użytkownik Forum
|
![]() Go on bitch! Scratch her eyes! To forum momentami jest lepsze od dobrego kina akcji ^^
@Bardol - Co by o Tobie nie mówili to jednak (pomijając wszystkie bluzgi) umiesz pisać z sensem. Na pewno chcesz zostać we Flow? ;D ~Alor
![]() |
#5211 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Poza tym, kim jak nie elintą możesz być niedojebana kurwo, skoro przytaczasz tutaj takie rzeczy, o których tylko on wiedział? Pewnie na wigilii życzyli ci 300 poziomu i teraz chodzisz w*****ony, bo CHUJA MOŻESZ PIERDOLONY SZMATŁAWCZE. jesteś niedomytym zrytym bażantem z koziej dupy. kałożerny gazulcu, roluj czapczochy molestowany walcu drogowy z ukrainy. chcesz zobaczyć kosmite? to spójrz w lustro. wyglądasz jakby twoja stara podczas ciąży miała *****cę macicy ty tłusty włosie z przepoconej dupy z dworca w zanzibarze. stawiaj parujące klotze na linoleum rozepchany pierdolcu sfilcowany przez stado dzikich murzynów. I na koniec posłużę się cytatem, dla mojego kochanego przez psa w dupę Elinty Założę się, że jesteś tak popierdolony na rl, że gdybyś zobaczył gołą kobietę w łóżku to zaczął byś walić konia. ![]() :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* <3<3<3<3 LooFFciaM cIeM :*:*:*:* Edit: @ Kakej A czy postać ma dużo friendsów i jest szanowana???????
![]() Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 27-12-2009 o 12:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5212 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie da sie zlozyc podpisu na czyms czego nie ma pajacu. Zreszta wiedzialem ze tylko na tyle cie bedzie stac, nawet dupy na twoim profilu na nk pod zdjeciami maja z ciebie polewe i z twojego zafascynowania tibia hahahaha
jak ogladales american pie : beta house, to ty reprezentujesz ten "geek house", wiec idz lepiej wrzuc na nk kolejne 30 fotek z "zabawnymi obrazkami" ktore kazdy juz widzial i kazdy ma na nie wyjebane. Jak kurwa mozna miec 20 lat i byc takim "komputerowym madralka" ja pierdole[*] Ostatnio edytowany przez Im_Buck_i_came_to_fuck - 27-12-2009 o 13:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5213 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Stan: Niegrający
Imię: Brandon peich
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: sto
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
Kim ty jestes? Tak pytam z ciekawosci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5214 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Zainteresowany ? ; p
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5215 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Imię: Brandon peich
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: sto
Poziom mag.: 63
|
![]() Softy kury spoko nie ? AHAHAHAH ja pierdole 2 ludzi z bogatyni oddalo wam seta XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD XDXDXDXD ile macie przez 2 dni 1,3 kk ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5218 |
Użytkownik Forum
|
![]() A leci, wpadasz do nas na sylwka
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5219 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() 15:31 Kuraa [78]: powiem tyle rozpierdolcie te flow w 4 dupy ja stad s*******am 15:31 Kuraa [78]: jebane nieogary
00:36 Kuraa [78]: gdyby nie to ze mnie kurwa u siebie nie chcecie dawno bym przeszedl bo kurwa to co sie wyprawia przechodzi ws~ lol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5220 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Chłopcze, po pierwsze nie na tyle mnie stać, tylko więcej nie jesteś wart. ![]() A co do fotek, skoro widziałeś i masz wyjebane, to po chuj oglądasz i komentujesz? ![]() Edit: @ Kakej nom, za browara wymienię, może być bez eq. ok menz??
![]() |