![]() |
#1841 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1843 | ||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Co do stormwind - nie, że są brzydkie, ale... niby takie średniowieczne miasto w klimacie fantasy. Ale już wole sobie na to popatrzeć np. w Oblivionie na max detalach, a nie tutaj. Wydaje mi się naprawdę zwyczajne i w klasie RPowania IMHO ustępuje silvermoon. Co do ironforge - nie podoba mi się zupełnie. Są tam olbrzymie posągi dwarfów itd, ale fakt miast wykutych w skale i obitych metalem nigdy specjalnie nie przypadał mi do gustu. Jak dla mnie o wiele bardziej klimatyczny jest Hordowe podziemne miasto - Undercity. Klimacik undeadów i fajna muzyczka robią swoje. O Darnassusie... mam mieszane uczucie. Niby wewnątrz drzewa, niby leśne elfy, a masa tam kamienia. Exodar... Szkoda gadać. Baza wypadowa Fioletowego Power Rangera i tyle. Z miasto hordowych to fakt, że Orgri nie prezentuje się zbyt okazale (jako wciąż budująca się stolica. Zobaczymy jak będzie w Cata) i jeśli porównać je do głównego miasta ally - SW to SW wypada lepiej. Za to Thunder Bluff jest bardzo fajnie zrobiony. Idealnie pasuje do Taurenów i uwielbiam to miasto. Cytuj:
Nie mówie, że ally są dobrzy, a horda zła. Mówie o ogólnej konwencji jaką serwuje nam blizzard. Młody Saurfang pokazał odwagę i ruszył na Lich Kinga, po czym zginął. Za to Bolvar w ostateczności przeżył, został porwany i się opiera siły LK. Wielki bohater na miarę chłameryki. Mówi się, że to on zostanie nowym LK, bo jako jedyny jest na tyle wytrwały, cnotliwy, itd... O tym mówię. Cytuj:
Cytuj:
Gobliny będą mieć swoją stolicę w Azsharze. A samą Azsharę na cześć Hordy tak przebudują (znaczy się zbombardują co trzeba), że będzie przypominać wielkie logo hordy (z samym miastem w centrum).
![]() |
![]() |
![]() |
#1844 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() No, przedłużyło to się jakoś, na razie czekam na kumpla, on ostatecznie zadecyduje... Maniak pvp, przegląda statystyki serwerów itd... Ja (jak i tu wszyscy, którzy chcieli grać) nastawiłem się na Deathwing Ally, ale jemu coś nie pasuje. Także niechże się chłopak zastanowi, ja sobie tymczasem leveluję priesta na Ahn'Qiraj.
Co do miast: Orgri jest obrzydliwe, tak jak Exodar. Undercity? Podoba mi się, ma całkiem fajny klimat i architekturę. Szkoda tylko że teraz orkowie pełnią warty. Thunder Bluff - nigdy mi się jakoś specjalnie nie podobało. Nie wiem czemu. ;p A Silvermoon to już w ogóle. Z miast Ally podoba mi się jedynie Ironforge - najlepsza stolica w WoW, przypomina mi epicką Morię z Władcy Pierścieni. <3 Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 18-12-2009 o 09:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1845 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() WRD wezcie sie szybciej zastanowcie bo mi pp do 2 stycznia zostal a niewiem czy ukulam kase na nowego ;x jak nie to zostaje na locku ;x
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#1846 | |||||||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. Mimo tego, że za główną rasę uważa się ludzi, to praktycznie za główne miasto ally uważa się IF - jest tam więcej ludzi i jest po prostu piękne. Cytuj:
2. Pamiętasz quest chain w IC z tym paladynem na południe od Argent Tournament. Niektórzy paladyni są tak święci (w sensie - światło czuwa nad nimi o wiele bardziej), że żadne zło na nich nie zadziała. Wyobrażasz sobie, żeby LK zamienił Tirona w DK? To niemożliwe. Paladyn w IC nie zamienił się w dk albo ud, po prostu plaga go zabijała. Bolvar opiera się sile LK, bo światło wciąż nad nim czuwa. Dodaj do tego płomień Alextraszy. Saurfang Jr. oddał się mocy LK, bo okazał się słaby (tzw. Bloodlust). Nie można porównywać Bolvara do S.Jr. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1847 | |||||||||||||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ale bary to są fajne ![]() Cytuj:
![]() ![]() UC też by skapuciło. Trzęsienia są najgroźniejsze dla tego, co jest pod powierzchnią ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Aaah. I've been expecting you ^^ Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Ale nie. "Nie będę ci służył" "Bierz do buzi i udawaj, że to biszkopt <chlast frostmournem w pape>" Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Lastu-chlastu na Bolvim? Bez jaj, jakiś konkretny argumencik plax? Cytuj:
Tyle na teraz ode mnie. Lece do Polski ![]() A ty Sorbet odpowiadaj, bo ciekawi mnie co tam odskrobiesz ![]()
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 19-12-2009 o 03:36. |
|||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1848 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na cytaty odpowiadać nie będę, bo nie ma większego sensu (podałeś argumenty i takie tam, nie będę szukał dziury w całym
![]() Co do Bolvara: 1. Naprawdę nie wiem czemu Blizz robi tak, jak robi. Co nie oznacza, że się nie cieszę - Bolvar, mimo bycia Alliance, jest bardzo fajną postacią. Pamiętasz ten model? http://static.mmo-champion.com/mmoc/...er/lavaman.jpg Wysoce prawdopodobne jest, że to Bolvar. Podczas walki z Yogg-Saronem jest jedna scena, kiedy LK torturuje "Immolated Champion", a następnie woła swojego sługę - pewnego Orka. Nadal uważam, że Bolvar został potężnie dotknięty Płomieniem Życia Alexstraszy. W końcu to ona z masy ciał i kości zrobiła piękny ogródek. Gdyby LK chciał przejąć Bolvara, zrobiłby to. Wyjścia są dwa: 1. Coś go powstrzymuje / nie jest w stanie tego zrobić. 2. Lich King gwałtownie osłabł. Przyjrzyjmy się faktom: a) Zniszczenie jego Vrykulskiego sługi - Ymirona. b) Prawie zabójstwo Drakuru (zabił go LK) c) pokonanie Valanara (w sumie to wszystkich San'lyan) d) fail LK pod Wrath Gate (Władca nieumarłych osłabiony i oszołomiony przez plagę stworzoną przez jego byłe sługi), ledwo doczłapał do Cytadeli. e) pokonanie Overthane Balargarde f) w końcu chain z sercem Arthasa, co także strasznie go osłabiło. g) zabicie Anub'Araka (i to dwa razy...), Kel'Thuzada i Sapphirona (drugi raz) LK traci moc. Rok temu jego kraina mrozu była okupowana przez niego. Teraz jest okupowana przez Argent Crusade / Ebon Blade / jednostki Ally i Hordy. Nie wspomnę o Argent Tournament. Wyobrażasz sobie, żeby Polacy w 1940 roku zbudowali sobie cyrk w okolicach Berlina? LK jedyne, co mógł zrobić, to wskrzesić swojego pożałowania godnego sługę, który i tak padł. O ile z łatwością wyssał duszę z Saurfanga Jr. (jak wspomniałem, ogarnęła go żądza krwi, człowiek [a raczej ork] jest wtedy podatny na wszystko, otworzył drzwi przed LK), wygląda na to, że z Bolvarem ma spore problemy. Zresztą, sam uważam, że będzie powtórka z Maiev z BT - Bolvar pomoże nam w walce z LK (w postaci "Lavamana"). Czas pokaże. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1849 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Co do żądzy krwi Saurfanga jr. On nie wpadł w bloodlust. On po prostu ruszył na Lich Kinga i chciał go pokonać - a to, że jego broń została zniszczona, a przez to on dostał od Frostmourne - bywa
![]() Co do Bolvara - wiem o evencie z mózgu Yoggiego. Choć IMHO Bolvar nie będzie walczył u naszego boku z LK. Bardziej prawdopodobne jest, że jego wymęczone ciało weźmie na siebie ciężar bycia następnym królem liszem. I dzięki "silnemu duchowi" będzie kontrolował plagę. Co do osłabienia LK to tak naprawdę go (osobiście - obniżyć jego zdolności) mógł tylko event z sercem i pod wrathgate ;P Pytanie jest jedno - czemu Lich King nie rzuca na nas całych swoich sił? Jest teoria, że cząstka Arthasa powstrzymuje go przed tym, ale... Mimo batów na powierzchni całe (poza 1 miastem) Azjol'Nerub należy do Króla Lisza. Przepotężne imperium mogące pogrzebać każdą armię - nie tylko ma olbrzymią armię nerubów tam, do tego nie trudno jest pokonać liczniejszego wroga zrzucając go w przepaść. Co to za problem wykopać tunele i sprawić, żeby oddziały zapadały się pod ziemie? Ci co przeżyją upadek będą bezbronni i dożynani przez nerubów. To jest kolejna zagadka. Najprawdopodobniej wszystko zostanie wytłumaczone podczas encounteru (i cut-scence po nim) z Lich Kingiem. I czekam na to baaardzo
![]() |
![]() |
![]() |
#1850 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1851 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
@WRD A Ty na jakim servie normalne grasz? Bo założyliśmy sobie postacie z Grue na Azjolu, a on coś wspominał, że możliwe, że ty grasz na nim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1852 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Ja gram na Ahn'Qiraj undead priestem (nick Sephexia), ale z tym kumplem gram jednak na Burning Blade - draenei mage (nick: Wardzioleq). Chodźcie na Burning Blade, priestem i tak prawie już nie gram ;p
Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 20-12-2009 o 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1853 | |||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Lich king nie dysponuje siłą wojownika pokroju Orgrima Doomhammera czy Lothara. Jego jedyną mocą w walce wręcz jest owe wysyanie duszy. Poza tym - nie ma tutaj żadnej różnicy poziomów. Bolvar żyje z jakiegoś powodu. Gdyby Lich King chciał go po prostu zabić to by zrobił jedno cięcie na kark i tyle by go było. Nie rób z bolvara nie wiadomo jakiego kozaka, ponieważ lorowo jest on cieńką piczką przy dziesiątkach o wiele potężniejszych postaci. Jedyną jego zagadką jest fakt, dlaczego jest na siłę utrzymywany przy życiu. Cytuj:
Na EJ Lore threadzie o tym było. Cytuj:
![]() Cytuj:
Nerubowie służą LK, a Nerub Lordowie są jego potężnymi sługami. Nie ma tutaj jakichś generalskich zależności, to armia nieumarłych. Myśle, że ta dyskusja nas nigdzie nie doprowadzi na razie. Musielibyśmy poczekać, aż dojdzie do eventu z LK i dostaniemy kilka dość ważnych informacji/odpowiedzi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1854 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Ja wam Powiem jedno, Pit of Saron jest wyjebanga Heroic'iem, nie ma lepszego, ta jaskinia z spadajacymi lodami, gosc rzucajacy saronitem, pan na wyrnie a potem wyrn na koniec co robi, omfg normalnie super insta.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1856 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mi właśnie nie, to jest trochę żałosne. Bawić się z LK w berka? wtf... Nie mówiąc już o Jainie walczącej z Arthasem w melee a potem go zamraża... No i szkoda, że Stormbreaker przyleciał, miałem nadzieję, że ta dzifka w końcu umrze...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1857 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Eeee masz coś do Jainy? Z resztą Sylvanas też walczy z Arthasem w melee, a potem go oślepia (czy co tam robi), Chodź, nie wiem jak ona z łuku rozwala lodowe ściany, no ale to jedyny z nowych hc, jaki mi się ewentualnie podoba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1858 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1860 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Włocławek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 132
|
![]() Witam! Dzisiaj kupiłem Battle chesta zainstalowalem wowa classic i tbc. Teraz sciaga mi sie 2.5gb patchy. I moje pytanie brzmi: Czy jak gra sie spatchuje to bede mogł juz grać nie majac zainstalowanego wotlk?
|
![]() |
![]() |