![]() |
#4421 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2009
|
![]() @Love pa
Co ty tu jeszcze frajerze robisz? Ty masz 21 lat <szyderczy smiech>. Zaloze sie ze jestes tym jebnietym trollem Basma neco. Potym jak zostales wyjebany z tego forum, teraz meczysz na tibia.com Pozdro i wy*******aj, Niewesolych swiat ci zycze i zebys wpadl pod tramwaj. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2009
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ketoprom Torg
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 150
![]() |
![]() Po twoich fragach wnioskuje ze jestes Pegi~ wiec powinenes wiedziec jak to bylo a pozatym to jest pierwszy na elysia wiec ma sie czym chwalic ^^
![]() |
#4423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() trochę mnie tu nie było, wiec trochę spóźnione życzenia świąteczne.
Żeby Firek przestał padać żeby Elaro zaczał władać żeby eternia jebła wała żeby wara nam wygrała żeby Povi już nie płakał żeby Timmiie już nie skakał żeby cipsoft ich zbanował żeby Grubas nie botował żeby udało nam się zrobić poja żeby schakowali Duranto gnoja żeby Wiesek nam zapłacił żeby Guardalion się nie szmacił żeby sieje nie padały żeby Kazo nam oddały żeby Lovepa ujawnił chara żeby torga nie biła stara żeby Eneris nie głupkował żeby się kurwa schował
no pay = no play Ostatnio edytowany przez Eneris - 27-12-2009 o 12:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Stan: Niegrający
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() dobre ;d
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lako Edeomoo
Profesja: Master Sorcerer
Skille: 19/20
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4426 |
Użytkownik Forum
Imię: Dudi Lowe
Gildia: Last Exile
Poziom: 109
|
![]() I brak Pa od Swe
![]() Ostatnio edytowany przez Dudii - 27-12-2009 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Krejzi skeejter
Gildia: Hornety
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Chyba Cie pojebalo, to by było tak jak Polska, Lublin albo Lubartowska bez dresów
![]() ![]() "daj mi moc to rozpierdole wszystko" podpisuje sie pod zyczeniami enerisa. Polacy do boju o lepszą, biało czerwoną Elysię! Jeszcze Polska nie zgineła, póki my Pijemy co nam obca wódka wziela bimbrem odbierzemy! Marsz marsz dąbrowski, przez gorzelnie do Polski, za twoim przewodem upim sie z narodem. Przepim Wisłe przepim Warte Bedziem Polakami! Dał nam przyklad Bonaparte Jak polewac mamy! Marsz marsz Dąbrowski Z metanolem do Polski! Za twoim przewodem Upim sie z narodem. Jak czarnecki spod Poznania Po bimbrze nie moze Dla butelek ratowania Rzucil sie na morze! Marsz marsz dąbrowski..
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#4428 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz
|
![]() spoko zyczenia ; d
a ty decade idioto powinienes wpierdol dostac za przerabianie hymnu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4429 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Biala rasa white pride nie ziom? jedna nacja jedna racja jedna orientacja ![]() tez sie jaralem skinostwem za gowniarza ale mi na szczescie przeszlo, czego tez tobie zycze jak najpredzej. Narodowy czar prysl gdy zobaczylem meznych preznych aryjskich mlodziencow z ONR s*******ajacych przed starymi dziadkami z SLD... Rozumiem ze zaczales wierzyc tez w boga i chodzic do kosciola c'nie ziom?
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active Ostatnio edytowany przez Decade - 28-12-2009 o 20:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4430 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2008
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
Imię: Bobek Zgnieciuch
Poziom: 50
|
![]() swieta swieta i po swietach ...
wojna wojna i po wojnie ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4431 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie mam akurat nic ciekawszego do roboty to odpowiem ci na wszytkie tematy, ktore cie tak nurtuja.
1. no tak, nie lubie murzynow, zydow, cyganow, azjatow i innego scierwa co sie do nas wprowadza, ale mam w to wyjebane, bo i tak sie tego nie zmieni. 2.nie wiem na chuj wrzucasz tu zdjecia pedalow, ale to raczej pasuje do ciebie skoro sie jarasz/jarales skinami ![]() 3. nie wiem co ty opowiadzasz, ale na pewno cos podkoloryzowales lub nie napisales wszystkiego, bo cos sie wierzyc nie chce 4. tu tez troche nie jasne, ale pewnie chodzi ci o "Bog, Honor, Ojczyzna"? otoz w boga nie bardzo wieze, formalnie jestem katolikiem, ale w kosciele pojawiam sie tylko przy okazjach slubow itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4432 |
Użytkownik Forum
|
![]() jaki bóg honor ojczyzna pojebało te wasze dekle przez te świeta
kurwa giepe, lvl, gildia to są najważniejsze wartości w życiu
![]() |
#4433 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=aTWY0ncasvY ło totototo co to je? eneris agreed na 100%
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active Ostatnio edytowany przez Decade - 29-12-2009 o 14:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4434 |
Użytkownik Forum
|
![]() pamietajcie kumpel z rl znajdzie sobie dziewczyne prace i o was zapomni a kumpel z vt zawszę będzie pamietał o tobie jeżeli będziesz miał pduży lvl
btw o której wróciliście z pasterki? (ciekawe czy ktoś przebije moich kumpli)
![]() |
#4435 |
Użytkownik Forum
|
![]() tys widzial kiedys skina...?
jak nie masz pojecia o skinach to sie nie wypowiadaj. w ogole co to za temat. zwrocilem ci uwage na przerabianie hymnu, bo mnie to w*****a. z byciem skinhead to nie ma az tak duzo wspolnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4436 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kumple pewnie nastepnego dnia po poludniu wrocili? ![]() ja wrocilem kolo 3 ciej w nocy do domu ale nie zaluje czasu zmarnowanego na pasterke, mialem niekonczace sie ataki smiechu od samego stania w kosciele i obok niego. Jak sie zjaram to mam moze z 15 minut takiej fazy ze sie smieje bez powodu, a tak mialem prawie godzine i to bez wspomagaczy :> w roku 2009 w walentynki mialo w tekturze, przybytku lubelskiej kultury zabawne zajscie. Ktos tam zorganizowal homo walentynki. A przed tektura staneli sobie ojowcy, glosno nawolujac do na*******ania pedałów. Gdy ci pedałowie zacni zaczeli powoli wychodzic z tektury... okazalo sie ze to w wiekszosci koledzy ojów i nie bylo innego wyjscia jak sie przywitac z nimi. Dont worry, be happy :>
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active Ostatnio edytowany przez Decade - 29-12-2009 o 17:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Glasgow
Imię: Sir Brokerr
Profesja: Knight
Gildia: Avengers
|
![]()
![]() |
#4438 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2009
Lokacja: Łódź
|
![]() Cytuj:
kazdy sobie wierzy w co chce, sam osobiscie jak widze taki "brudasow" podchodzi mi adrenalina. Jeszcze sie chlopakowi zmieni 236426342828 razy najpierw jp teraz skini potem kuźwa bob marley a na koniec praca w policji. lepsza wiara w white pride niz w white magic powder. apropo ich rasizmu itd sam za bardzo nie toleruje afroamer~ ale to nie znaczy ze odrazu latam i krzycze chuj wie co, i sie rzucam w 10 na jednego biednego "czarnego" wychodze z zalozenia ze pokonac slabszego to nie sztuka zwlaszcza w 10 gdzie tylko w grupie mocni a pojedynczo sraja przed byle jakim dresem. ~pozdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4439 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Świnoujście
Imię: Ketoprom Torg
Profesja: Elder Druid
Poziom: 150
![]() |
![]()
![]() |
#4440 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak opieszale piszecie ze chyba nigdy nie zakonczymy tej 222 giej strony ... ;p
i nawet JP ani Honor nie pomoze :>
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |