![]() |
#801 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2009
|
![]() Mam pytanie- pograłem sobie trochę wczoraj w Dragon Age i utknąłem w walce z zombie. No za cholerę, nie mogę ich wybić. Znaczy no pierwszą falę ataku tych zombiaków udało mi się przetrwać, ale później nie mam już nic, czym mógłbym zregenerować manę i hp. Wie ktoś może, w jaki sposób to ogarnąć?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#802 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#803 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zrobiłem dokładnie to samo ;-). Zwłaszcza, że pojechałem tam na początku gry i jeszcze nie byłem zbytnio obczajony.
![]() |
#806 |
Guest
|
![]() ma ktoś trainera na wiatr do dsj2 działającego pod xp?
|
![]() |
![]() |
#807 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właśnie dotarł do mnie Dragon Age (przesyłka z gram.pl doszła o zadziwiająco wczesnej porze), właśnie instaluję. Dostałem zbroję Krwawego Smoka do ściągnięcia za darmo, zarówno do Dragon Age'a, jak i do Mass Effecta 2
![]() A ta instalacje ciągnie się dłużej niż ta z Jade Empire... O, a na drugiej stronie jest jeszcze dodatkowy quest do ściągnięcia ![]()
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 29-12-2009 o 13:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() A ja z niecierpliwością czekam na Heavy Raina
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2009
Lokacja: Okolice piekła
![]() |
![]() o hohoho masz gust
![]()
![]() |
#810 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Hyhy, znalazłem fajną okazję: klucz na steam do Batman: AA za 18 zł. Kolejna gra do kolekcji
![]() 33 euro na steam w oryginale ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 29-12-2009 o 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#811 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]() @down Więc należysz do tych, którzy lubią kupować nienamacalne dobra, też fajnie.
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 30-12-2009 o 00:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Rotfl. Akurat nie należę do tych ludzi, którzy podniecają się oglądaniem pudełek po grach które wsadzasz raz w życiu do CD-ROMu, a potem stoją na półce.
ed; tak tak, nienamacalne dobra xD hahhah Ostatnio edytowany przez Rybzor - 30-12-2009 o 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ha, jeszcze trochę i dostane Metal Gear Solid 2, już się nie mogę doczekać. Wiem Wiem, stara gra ale jedna z najlepszych Metal Gear Solidó'w (Chyba dobrze odmienione)
Coś z MW2, Dzisiaj o mało nie rozwaliłem pada >< 24 zabicia i mnie jakiś kamper rozwalił >< Albo irytujący "Infitinive Ammo Bug" chłopaki latali z granatnikami i tyle do pogrania...
![]() |
![]() |
#814 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Bleh. Garry's Mod od dawna chodził mi po głowie, a teraz się dowiaduje, że L4D2 nie jest supportowane. Jeszcze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gram w Dragon Age na normalu i nie widzę w walkach nic trudnego. Gram elfem wojownikiem (dwie bronie) i koszę wszystkich. Ta misja z tymi falami nieumarłych wcale nie była taka trudna, nie sprawiła mi żadnych trudności. Nie wiem, co wy widzicie w tym trudnego.
![]() |
#816 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Bo ty przecie pr0 jestes! o.O @topic Dawno nie gralem w dobra bijatyke... Poleca ktos godny tytol na x360 (taaak wiem, niewiele jest tych tytolow na ta platforme)? Tylko blagam, bez Street Fighterow ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Tekken? Nic nowego procz kilku postaci i odswiezonej grafiki nie doszlo. Juz dawno znudzila mi sie ta seria gier - jest po prostu za malo dynamiczna jak dla mnie. To samo tyczy sie Soul Calibura... Naruto TBB przeszedlem cale i nie wydaje mi sie zeby byla to dobra bijatyka. Owszem, gra na poziomie fabularnym (story mode) jest po prostu gratka dla fana M&A, jak rowniez calej tej serii, ale niestety pojedynki w tej grze, to byla czysta kpina ze strony tworcow. ;/ Przyszedl mi wczoraj na mysl Dragon Ball Burst Limit... Niewiem, nie gralem w ta gre, sam nie przepadam za tym animcem, ale widzac gameplaye to gierka moze byc calkiem niezla. Ktos gral, poleca? ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2009
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2009
Lokacja: Okolice piekła
![]() |
![]() Virtua Fighter jest bardzo fajny ale nie wiem czy on w ogóle na iksa jest.