![]() |
#5341 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jako iz musialem o 6rano wstac po chlebek na drange kupic, to postanowilem sobie potem cos przyexpic i....
![]() GRATZ FOR ME ! ![]() ![]() ![]()
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5343 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Edit: Zapomniałem, Kakej gyzy
Mamy zajawkę - zamiast pić spirytus my wolimy palić trawkę boli nas, że nie możemy z blantem wyjść na ławkę mówisz, że jak bakam - kiedyś sięgnę po strzykawkę chcesz oszukać prawdę ! Nie czujemy głodu Po prostu to lubimy i nie chcemy mieć kłopotów ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5344 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHAHHAHAHA xdDDD!!!
![]() |
#5346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() 14:37 Bron Silva [125]: kitek jest kura na vt? 14:37 Magus Dog [45]: wypierdolilismy go 14:37 Magus Dog [45]: bo spajowal
ile w tym prawdy? ![]() ![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kuraa
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() tak ja jednak wole byc solo nie miec teamu solo was niszczyc ;p . Uciekam na harmonie tam bede mogl spajowac bez konsekwencji . A tak apropo zawsze mowilem Toksongowi ze najwiecej problemow to on ma z tiastesem no i znow sie nie pomylilem Brawo rsa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5348 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Cieta riposta z piosenki tania i prosta
![]() ...Musisz byc szpanerm chocbys mial sprzedac nere !!! JOoooooooooooooooŁ WALDEMAR KASTA WALDEMAR KASTA _/231 @new ![]() AFGAN Bardzo mocna odmiana haszyszu. - Co masz?? - Afgana. - Ja, zajebiście. Ale się ujebiemy. Tagi: Haszysz Narkotyki Powiązane słowa: Brak. ŻAL.PL Gdy coś jest żałosne i brak ci słów. - Lubię mezo. - Żal.pl Tagi: Brak. Powiązane słowa: Brak. ![]()
Faktów niewoli w wiecznym Memento Mori Wyrzucam smutek, zostawiam Pamiec o Nich... In memory of Tenshinkhan. Ostatnio edytowany przez Canabis - 31-12-2009 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() Radzio, mistrz ciętej riposty
![]() --- Serowel dodał 33 minut i 43 sekund później --- ![]() SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU OD REBELLION!!!!! ![]()
Ukatrupiacz Ludziow cze Ostatnio edytowany przez Serowel - 31-12-2009 o 17:51. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#5350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2009
Imię: Ewelinaa on Morgana
Gildia: Illmatic
Świat: Kyra
Poziom: 194
|
![]() happy berzdej !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5351 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I Szczęęśliwego jajka!
![]()
![]() |
#5352 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
![]() Właśnie wychodzę, ale wpadłem na ciekawy pomysł ![]() ![]() ![]() Wszystkim, bez wyjątku, życzę wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, zdrówka, pomyślności, zajebistej panny, oraz szampańskiej zabawy dzisiejszej nocy. 3mcie się chłopaki ! Radzio
Mamy zajawkę - zamiast pić spirytus my wolimy palić trawkę boli nas, że nie możemy z blantem wyjść na ławkę mówisz, że jak bakam - kiedyś sięgnę po strzykawkę chcesz oszukać prawdę ! Nie czujemy głodu Po prostu to lubimy i nie chcemy mieć kłopotów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5353 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yeeee Radzio jak zwykle musiał coś wymyślić ;D I się skończyła zabawa ;P
~Alor
![]() |
#5354 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() http://demotywatory.pl/659884/Lesiu-ich-zawstydzil
Lesiu del roxando! Jak tam po sylwku?XD --- Serowel dodał 5 minut i 21 sekund później --- O we pyte, a wy juz boty ogarniacie od rana : D Gakori 135 Elite Knight Sir Draxto 137 Royal Paladin Chrono Cade 146 Elite Knight Dark Morgana Knight 150 Elite Knight Cabal Executioner 150 Elite Knight Silser 152 Royal Paladin Prizwyn 156 Royal Paladin Pallek Thunder'Blade 159 Royal Paladin Razon Arwina 165 Master Sorcerer Rampage Rahl 167 Royal Paladin Daltrox 169 Royal Paladin Neq de'Oldstar 173 Elite Knight Jayson Vorhis 182 Elite Knight Roxtul 193 Royal Paladin Don Xade 200 Royal Paladin Sathoz 201 Elite Knight Sebestian 203 Royal Paladin Akon Yode 204 Elite Knight Foxies 236 Master Sorcerer Mekkron 236 Royal Paladin Knight truth 267 Elite Knight
Ukatrupiacz Ludziow cze Ostatnio edytowany przez Serowel - 01-01-2010 o 12:38. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#5355 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nagrałem ten film. Waży 1,77 GB i trwa ponad 13 godzin. Przewinąłem go w okolice godziny 12 i co kurwa zobaczyłem ? O 23:45 ~ na 5 kanale siedział Polish Rumble i Azion Phan. Ja pierdole, co za wstyd xD
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2009
Imię: Kuraa
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Chłopaki nie wierze w was to ja z 31grudnia na 1 stycznia mialem dostać wpierdziel a z tego co sie dowiaduje to jednak Olaf mial malo udanego sylwestra wraz z diztem ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5357 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5358 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2009
Imię: Ewelinaa on Morgana
Gildia: Illmatic
Świat: Kyra
Poziom: 194
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5360 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
|
![]() a chcesz kura zobaczyc filmik skąd masz te łyse plamy na głowie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD?
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |