![]() |
#3241 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie nie to na pewno przypadek
W końcu jak pisałem, że każda gildia tak robi, to mnie chłopaki z Deduwy pojechali, że wcale nie, że oni są super itd ![]() Więc pewnie missclick :S |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3242 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nuriel, różnica jest taka, że wy jechaliście ich przez dobre kilka tygodni, a jak zmienili stronę to "Welcome bros on board :****" i 30 stron wchodzenia językiem w anus. My jakoś nigdy ich nie wychwalaliśmy, za to jak odeszli zaczęliśmy ich tyrać. Zrozumiałeś, czy napisać to jeszcze raz z obrazkami, bo to jest zasadnicza różnica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2009
|
![]() a powiedz mi kurwa dzieciaku jebany co to za roznica czy my ich tyramy miesiac czy wy jeden dzien ? pociski to pociski niezaleznie od tego ile trawaja, ale pewnie twoj maly mozg tego nie ogarnie, zapytaj swojego pana urbana moze on jest w stanie ci to wytlumaczyc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3244 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3245 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria
|
![]() Cytuj:
styka?<10znakow> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3246 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
|
![]() Cytuj:
A ostatnio Nuriel jak czytam tibie com, to widzę, że twoje posty są tak kolorowe i sŁoTkIe, że aż się rzygać chce, rly ![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3248 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zawsze takie były
![]() Ja tam Brazoli nigdy nie wyzywałem ![]() BTW. Savan jeszcze jakiś czas temu gawędziliśmy sobie o studiach, a teraz ładujesz w moją stronę kilo sarkazmu ![]() ![]() Z fragów dzisiaj oprócz Precika: Letor Tura Pelefant Lord-Umit Titzu Lord Laban Ostatnio edytowany przez Nuriel - 05-01-2010 o 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3249 |
Użytkownik Forum
|
![]() nuriel nie potrzebnie sie tlumaczysz te cepy dalej beda myslec ze wlaziles im w dupe bo nic nie dociera do ich pustych głow. jezeli to co napisales to jest prawda to czym sie przejmujesz?
btw pussy ciebie banany nie zdradzily tylko wanted a ze ty jestes jakims lamusem z deduwy to juz inna sprawa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2009
|
![]() co za roznica czy z wanted czy z dedowy jak w wanted sa teraz takie lamusy jak aglerer czy livyatan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3251 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2009
Lokacja: Leszno
Imię: Sehil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: HEAD HUNTERS
|
![]() A moze wy macie cos do powiedzenia na temat waszego kolegi Tie pogromca?;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3252 |
Użytkownik Forum
|
![]() @azura~
aglerer chociaz ciul i filmator trzeba mu przyznac walczył kiedy wanted bylo w kompletnej dupie- patrz wakacje. gdzie nie mieli magow commandera i ludzi co do tie~ to beka z niego jak chuj ja bym go sam na*****al na miejscu pelefanta |
![]() |
![]() |
![]() |
#3253 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2008
Lokacja: Mielec
Imię: Aglerer
|
![]() Cytuj:
Jak masz cos do mnie, to napisz w grze z maina, a nie wysilasz sie tutaj, chyba ze nie masz jaj to okej. @Bichowsky Dlaczego tak brzydko mnie nazywasz? Zrobilem Ci cos? Chcialbym znac Wasze mainy, bo takto nie ma sensu kontynuowac dalej tego. Chociaz pewnie jestes jednym z tych, co na Tibii do mnie pisza 'siema, co tam' a tutaj piszesz z nob konta, zeby mi pocisnac, ta? To odnosi sie do oby dwoch. A i jeszcze jedno, na jakiej podstawie kolego tak do mnie mowisz? Ze jestem ciota, a sorry zapomnialem Wy tu wszyscy ogarniacie sto razy lepiej, ja jestem tylko takim nieogarem, racja. Co ja takiego zrobilem? Zdilejtowalem komus chara, wyzywam wszystkich na Tibii/forum? czy moze padlem z 10x dziennie, od jednej osoby czy nie wiadomo, co jeszcze. N/c. A moze dlatego, ze gram jako jeden z nielicznych bez bota, hm?
Enjoy the silence. Ostatnio edytowany przez Aglerer - 06-01-2010 o 15:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3254 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej ziomek obronilem cie co sie pultasz ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2008
Lokacja: Mielec
Imię: Aglerer
|
![]() Spoko, ale postaraj sie ogarnac kolege z gildii, kej? Bo nic nie wie, a pierwszy do cisniecia innym. Zastanawia mnie tylko na jakiej podstawie okreslil mnie, jako 'lamusa' skoro sam ukrywa sie pod nie wiadomo, jakim nickiem. Napisz do mnie na Tibii ogarniaczu to wywnioskuje czy w porownaniu z Toba, jestem 'lamusem czy nie'.
![]() |
#3256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2009
Lokacja: Malo istotne?
Gildia: Wanted
Poziom: 150
|
![]() Jakis cam z dedania turkow na INQ? (oprocz Pelefanta view, bo widzialem).
![]() |
#3257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Ostatni raz na te forum zagladalem jakis miesiac temu i widze nic sie nie zmienilo ciagle tylko jeden drugiego wyzywa od najgorszych. Ogarnijcie sie troche tibia to tylko gra i nie ma sensu dla glupiej pixelowej gierki tracic nerwy. Ja koncze z Azura bo dla mnie azura to stracony serw a po drugie mialem hacka i nie zamierzam od nowa sie dorabiac jezeli ktos bedzie chcial mnie znalezc to znajdzie mnie na Obsidii.
Jeszcze jedno dla Wanted. Uwazajcie na gildie Savana bo jemu jakos nie wierze gosc który trzymal caly czas z Nep nagle zmieni strony pod przykrywka wyrolowania na pacc. Wedlug mnie to troche dziwne. CYA ![]()
![]() |
#3258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria
|
![]() juz znalazlem na lifethreadzie pelefanta ;p
dzieki w kazdym razie Ostatnio edytowany przez AdiZgOlekk - 06-01-2010 o 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2009
Lokacja: Malo istotne?
Gildia: Wanted
Poziom: 150
|