![]() |
#861 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezeli was interesuje DA:O
http://www.youtube.com/watch?v=fv81oPzccW0&feature=sub Jezeli nie chce wam sie ogladac Ukryty tekst:
![]() |
|
![]() |
#862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Jakoś ostatnio odrzuca mnie ostatnio od takich typowych RPG. Więc ostatnio gram tylko FPS i wyścigi samochodowe.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Tak zachwalacie tego Dragon Age, że chyba się skusze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#864 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() Do panów "Kominek jest be
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#865 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Szcecin
|
![]() Cytuj:
Na normalu może się da, chociaż prawdziwych bossów, jest trudno zamrozić. Co i tak nie zmienia faktu, że magia w DA jest mocno OP. Na wyższych poziomach trudności<nie wiem co pozmieniały update> mieliśmy obniżone staty, przez co zamrożenie czegokolwiek poza naszym zespołem bywało ciężkie. Wiadomo, można spamować ciągle lodowymi atakami i któryś w końcu zamrozi na całą sekundę. Co nie zmienia faktu, że grę można w 1 sposób przejść, tylko pytanie: po ch**a? Na easy/normalu równie szybko pójdzie wrzucić tam wszystkich i zrobić rozpieprz. Wyższe potrzebują trochę taktyki, ale sposób taki jak podany wyżej jest lamerski, "prawdziwy tru hardkore pc gamer" nie będzie szedł na łatwiznę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ty przypadkiem nie jesteś moim ojcem?
Cholera, z AC nici do Weekendu, starzy dali karę na xboxa i czapa :< Nie ma szkoły w tym tygodniu ![]()
![]() |
![]() |
#867 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() Cytuj:
Jakie miasto ? U nas choćby by było 2012 to by nie zamknęli (ostatnio jak przynieśli achtungi do szkoły i powsadzali w kanaliki w szatniach itp. To nam się kazali dalej przebierać ![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Użytkownik Forum
|
![]() Łódzkie? agsag
![]() |
#869 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() A ja przechodzę powolutku DA.
Fajne muszę przyznać i na prawdę te pauzowanie daję rade mimo moich obaw. A sposobu (chociaż Kominka znam i czytam) nie próbuję bo wolę zrobić rozpierduchę niż bawić się magią ;-x. Co do Kominka- Zamiast oglądać tylko video przeczytajcie jego recenzje, ćwoki. I według mnie, są lepsze niż te np. w CDA. U mnie ferie od połowy stycznia, ale nie, nie przeznaczę go na gry, chyba że od czasu do czasu nocka się trafi. RPGi lepsze :-P. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Oerciak - 05-01-2010 o 23:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#870 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Żeby nie było Offtopu Właśni wczoraj zacząłem przechodzić na nowo Gothica II NK,o te stare RPG są najlepsze ;D.
![]() |
![]() |
![]() |
#871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2009
Lokacja: Okolice piekła
![]() |
![]()
![]() |
#872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Nareszcie na cos sie zdecydowalem!
Moim wyborem nie byl ani AC II, ani DA, ani tez Bayonetta. Kupilem Ninja Blade! ![]() Czy wybor byl dobry? Sam nie wiem, to sie okaze gdy gra przyjdzie mi poczta i ja odpale. A zdecydowalem sie na nia, poniewaz slyszalem wiele dobrego o niej. Porownywana jest do jednej z moich ulubionych serii Ninja Gaiden, a tego nie moglem przeoczyc. Czynnikiem decydujacym o zakupie, byla tez przystepna cena. Szkoda bylo mi wydawac okolo 200 zl na takie tytoly, ktore wyzej wymienilem (Taaak, wiem. Sa one swietne i zapewne bym niepozalowal, ale jednak poczekam az troche stanieja. Najwyzej nie bede na "topie" tak jak inni o.O). |
![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]()
![]() |
#876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() co do kominka - video z cod'a mw2 i cod'a 5 jak najbardziej trafione
![]() |
![]() |
#877 |
Użytkownik Forum
|
![]() A patrzcie co ja znalazłem ^_^
http://callsign.modernwarfare247.com/
![]() |
![]() |
#878 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Ja ostatnio, przez Empik, zamówiłem Mass Effect 2. Już odliczam do premiery - jeszcze 3 tygodnie. Ale widzę, że w tym temacie nikt o tym nie wspomina, tylko ciągle AC 2, DA i CoD. Czyżby nikt nie czekał na najlepszego RPG-a tego roku?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |