![]() |
#5522 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]()
Mamy zajawkę - zamiast pić spirytus my wolimy palić trawkę boli nas, że nie możemy z blantem wyjść na ławkę mówisz, że jak bakam - kiedyś sięgnę po strzykawkę chcesz oszukać prawdę ! Nie czujemy głodu Po prostu to lubimy i nie chcemy mieć kłopotów ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5523 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
Nie, nie. Ja do Shadow Midnighta mowilem i o tym jak go na darashi stuknelismy kiedys ![]()
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() No nie ten owner ale lajt. Raz mnie Lesiu zfloorowal jak bocilem na bog raiderach z jakimis 5 wysokimi magami.
@viov Epic Hajt. Ostatnio edytowany przez Pinio777 - 11-01-2010 o 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kino Zakondix
Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
|
![]() Rony ma akurat tutaj racje, bo odkad czujesz ze flow ci w jakis sposob pomoc moze, to pucujesz, ze az blyszczy. Nie wiem, ale to nie tylko moje spostrzezenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5526 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2009
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ewelinaa on Morgana
Gildia: Illmatic
Świat: Kyra
Poziom: 194
|
![]() Cytuj:
@gremb lick lick plax ! ale się zeszmaciłeś bleh.. @ co do deda to miałem hoty i all na frosty, a nie miałem jeszcze ustawionego save pod wojne perfekcyjnie : d wiec nie bardzo mogłem jak mi exure spamował :< ja nie narzekam, to jest kyra : ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5527 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Daj mi przyklad gdzie komus lize dupsko xD nie wiem czuje się jak byscie byli zazdrosni o chuj wie co. Nie macie co pierdolic to pierdolicie. btw jezeli tak uwazasz Lesiu mozesz mi powiedziec swoje problemy jakie masz do mnie na vt a nie jebac smuty nie poparte faktami na forum.
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5528 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak Flow moze mu pomuc jak grac nie potrafimy i oddajemy chary ![]()
![]() |
![]() |
#5529 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5530 |
Użytkownik Forum
|
![]() No widac, a najlepsze ze ty tez "z tego samego pieca chleb jadles"
![]()
![]() |
#5531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() Hihi, te 200-250ek na kyrze łamią się jak zapałka, chosan ledwo stoi z sio wiec Lesław tak czy siak będzie miał przejebane na pierwszym froncie.
Chociaż na akcje załadować inny config i mieć pod ikonkami antipusha, parę spellów to niewiele roboty. Przezorny, ubezpieczony. Zaskoczony jestem, jak oglądałem cama z ankh to muszę przyznać że ten cukierro i armatyz ładnie ogarniali, na pewno lepiej niż reszta teamu : o
![]() |
#5532 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5533 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
|
![]() ah, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, gremb przecież liżesz dupe i to ostro, sam mówiłeś że mi postać oddasz i jeszcze prosiłeś o to żebym nim pobiegł ;< o chuj wam ludzie chodzi? nie wiem przez jakie okulary patrzycie ale dla mnie to conajwyżej lame z waszej strony -.-' przestał wrzucać, to to? nie, nie to, bo jesteśmy teraz jakby po jednej stronie na aurerze więc po co mamy dalej sobie jeździć? kolejne lame <3
@shadow co złego to nie my, racja? @lesiu nie wiem, nie widziałem, ale jeżeli mu 200 ek złożyli w 5 osób to troche lame ![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() Ale ty też pierdolisz... 5 osób, jeżeli masz na myśli wyjebke na okolnir to na pewno go więcej biło, zobacz że nie nadążał się leczyć. Z resztą zobacz na stronie ile osób go sfragowało.
![]() |
#5536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Sosnowiec
|
![]() Cześć
Wpadłem, aby uzbierać sobie wiadro hejtu. Kto pomoże ? Kod:
..............................................+8Z???+????????++I8DDDDDD,...... ..............................................8I??????+??II?+++?ZDNNDDDD...... .............................................=$I?????IO8Z777I?++$8DD88D87,.... .............................................?7I????I77I7$7I7I?+?ZDNDDDDD..... .............................................=88Z$7I77$8DDOZ$7I?++ZDDDDDN..... .............................................:$$$$??I$7$77II???+??$DDDDDO,.... ......COOL STORY.............................:O887?++II??????+?+??I8DNNN$,.... ......SYNEK..................................,$7I?++++?+???????I???I7887Z..... ..............................................7II77OD87I????IIIIIIIII7Z7?,.... ..............................................7II788OZZ7I?IIIIII77I77I??+,.... ,.............................................7IIZNDDDDDO7IIII777I777I?$+,.... ..............................................,77NDO8DD8D8$II77777$$$OOND,.... ..........................................,....=ZNDDND$$$8D77777$$$$Z$7NZ..... ................................................$DOZ$$O8$$$$$$$$$ZOOZ$7NN$.... .................................................ZO$Z8O$77$$ZZZZOOZZ$$78MO?... .......................................... ......,Z$77I7777$O888888OZ7I$NZZ?,, ..................................................,O$$7$$Z8DDDDDDD8Z$$7$8ZOODN ..........................................:,.......,7888DNDDDDDDD88OZ778ZOOZDN ....................................................~DDNNDDNNDDD88OZZO8DNOOO8N ....................................................INO8DNNNDD88OOZ$ZO8NM8OODN .................................................,ZNND8ZO8DDD88OOOZ$OONMMDO8NN ...............................................:DMMMMND8OZZO88OOOZ$$ONMMNDO8NN ...........................................,~?DMMMMMMM8N8OZ$$$ZZZZZ$DNDDD8I8NN .........................................,:?8NMMMMMMMMMMD8OOO$$ZZZ$$88888888NN ......................,.................,~ONNMMMMMMMMMMMMNN88Z$$777$888O8OO8NM ............+=:,,......................,I8NMMMMMMMMMMMMMMMMNNNMMDZ77OOOOOO8DMN ...........,I+~=,.....................,?DNMMMMMMMMMMMMMMMMMMD88888O$OOOOOO8NMM ............I+=:=....................,~ZNMMMMMNNNNMMMMMMMMMMMD8OI~ZOOOOOOODNNM .........,::+?=~,~...................,+DNNMMMNMMNMMMMMMMMMMMMMN8ZZOOZOOOO8DNMM ......,III?~::,=~,~,.................:7DNMMMMMMMMMMMMNMMNMMMMMMN8OZZOOOOO8NMMM .....,+?I7I=~~:~~~,:,...............,:$DMMMMMMMMMMMMNMMMMMMMMMMMMN8OOOO88DMMNM .....:7$$$7?=~~:~~~:=,..............,~$DMMMMNNMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMN8O88DNMMNM .....~I77I?=~=I?++===...............,+Z8NMMMMMMMMMMMNNMMMMNMMMMMMMMMMD8DNMNMMM ....,~??$Z$$I??====~=...............,IO8NMMMMMNMMMNMMNMMMMMMMMMMMMMMMMMMMNMMMM .....,Z$$$7+==~::~===,.............,:78DNMMMMMMMMMMMMNMMMMMMMMMMMNMMMMMMMMMMMM ......,:888O7++?+=====,.............~Z8DDMMMMMNMMNMNNNNMNNMMMMMMNNNMMMMMMMMMNM ........,,MDD88Z7II?=,7,...........,+ODD8NMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM .......,,DDNND8O7$I=::~8O,.........,?ODD88NMMMMMMMMMMNMMMMMMMMMMNMMMMMMMMMMMMM .......,DDNONO88Z7I?=~?88OI........:$8D88DDMMMMMMMNNMNMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM .......DDDOZND88O$I??IOD8888:......+ODD8DDDNNMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM .......,DD8NDD8D8OZZOD8888888O,....$DD88DDDNNNMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ........,DDDD8OO888DD888888888OOZ,,8DD8DNNDDNNNNMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ..........DDNNNNNMMMMMMMMMNNNNNDDDDNDD8DDNDDNDDMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM NIE MA TAKIEGO BICIA ![]()
Mamy zajawkę - zamiast pić spirytus my wolimy palić trawkę boli nas, że nie możemy z blantem wyjść na ławkę mówisz, że jak bakam - kiedyś sięgnę po strzykawkę chcesz oszukać prawdę ! Nie czujemy głodu Po prostu to lubimy i nie chcemy mieć kłopotów ![]() Ostatnio edytowany przez viov - 12-01-2010 o 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5537 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2Up
thanks @Bardol co Ty pier**lisz, nie jedliśmy chleba z tego samego pieca, bo zawsze we flow była góra i będzie, wiec skończ gadać głupoty, a oddawanie charów nie bylo przymusowe jak u Adde np. na last wojnie, tylko że jak adde załatwial team na postacie to nie były byle pionki, jak z furory ktore nie potrafią grać.. Ostatnio edytowany przez Leslaw - 12-01-2010 o 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5538 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Cytuj:
bylo nas 4 i tymi wysokimi magami bylem ja na 150~ lv, lesław i nie mam pojecia kto jeszcze ale raczej zaden z nich nie przekraczal 150 lv jak dobre kojarze |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5539 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
|
![]() Cytuj:
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5540 |
Użytkownik Forum