Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 23-01-2010, 18:12   #16981
Diablord
Użytkownik Forum

Diablord's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: okolice Poznania

Stan: Na Emeryturze
Imię: Diabllord
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
Poziom: 376
Skille: 115/97
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veltaxio Pokaż post
No i co że łukasz sobie kase zarabia ? Masz coś przeciwko ? Puści bota i jedzie a to że gufniany wykrywacz botów banuje takich ludzi jak ogór który bota puści od święta XDDD....
Nie od swieta tylko 24/7 na 3 kontach, ale zjebalem cos na malpach i pewnie dlatego ten ban.

A co do ewentualnego buntu to ciekawy jestem ile z tych nowych osob walczyloby tracac lvle itd, bo raczej wielu weteranow furory wrociloby do gry na wojne. Ima gralbys gdyby trzeba bylo ponownie stanac do boju w obronie Furory?

"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Mark Twain
Diablord jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-01-2010, 18:43   #16982
Lion_Lith
Użytkownik Forum

Lion_Lith's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2010
Lokacja: 3M

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lion Lith
Gildia: brak
Poziom: 89
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer Pokaż post
Lion ,jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia na forum ,to się nie odzywaj. Pierdolisz jak pojebany myśląc ,że jeśli Ima~ się udziela i mu poliżesz dupę/pokażesz jaki jesteś fajny ,to "będzie twoim kolegą", Tak kurwa nie będzie!
Btw dopalacz ,widzę ,że nie tylko ja proszę byś ujawnił swój elo nick ; >
buehehe ty tylko o lizaniu myslisz a tak sie sklada ze nie musze juz nikomu lizac rowa nawet dla koksa Ima~ ;D
awangardowy a ty kto nonamie? Ty tu tylko umiesz krytykowac innych a w samej grze jestes na 1000% zwyklym noobem z thais ;* wiec kazesz sie ujawnic dla dopalacza a sam sie chowasz cfaniaku
18:58 You see 100 crystal coins. They weigh 10.00 oz.
Enjoy your freedom , See u in game ! ;D

Ostatnio edytowany przez Lion_Lith - 23-01-2010 o 18:48.
Lion_Lith jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-01-2010, 18:47   #16983
Bongo1
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 01 2010
Lokacja: Warszawa

Poziom: 125
Skille: 93/73
Poziom mag.: 20
Domyślny

Kto tyra teraz Dragon Lair Venore?
Nadal Karol?
Bongo1 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-01-2010, 19:17   #16984
Fan_Dzidzi2
Użytkownik Forum

Fan_Dzidzi2's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2009

Profesja: Elite Knight
Domyślny

ta ja a co?
stary 23-01-2010, 19:30   #16985
Gesar
Użytkownik Forum

Gesar's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2009

Imię: Gesar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Domyślny

Lion Twoje wypowiedzi sa conajmniej zalosne Wiec jakbys mogl to niech Twoje wypociny nie przekraczaja 20 slow bo szkoda czasu na czytanie tych bzdur. Z gory dzieki.

A co do wladcow Furory to fajnie ze osoby ktore potrafia poprawnie zlozyc zdanie, sa w miare inteligentne i sie tak nie przejmuja ta gra maja cos do powiedzenia. Mam tutaj na mysli Infamie, Restera, Diablorda, Opiego. Od razu zaznaczam ze to nie jest żadne lizanie dupy, bo nie mam takiego zwyczaju a takze potrzeby

Co do ludzi pokroju Azora to mam pewne watpliwosci. Kogo bym sie nie spytal z vision/dusk czy sunblade jest on po prostu, i tutaj zacytuje "psem, nieogarem itp." Wg mnie jezeli ktos ma wladze to powinien byc choc troszke szanowany. Tutaj podam przyklad Katrili... Mam kilku znajomych ktorzy otrzymali hunta z roznych powodow i mieli do czynienia z wyzej wymienionym czlowiekiem to i tak go szanuja bo na to zasluguje.

Jeszcze ktos tam wspominal o wyrazaniu swojego zdania "za plecami" na vt. Co do tych ludzi to juz naprawde brak mi slow. Widac ze potrzeba wyzszego szczebla czyli expienie jest wazniejsze od pewnych wartosci moralnych (umiejetnosc swobodnego wyrazania swojego zdania na pewne kwestie a co za tym idzie odwaga i honor). Jezeli koniecznie chcesz expic to zamknij pyszczek i zachowaj swoje zdanie dla siebie bo gadaniem za plecami albo wypisywaniem roznych informacji na forum niczego nie zwojujesz. Chcesz cos zrobic? To walcz

I teraz wyprzedze kolejne pytanie, ktore zapewne niedlugo padnie. Wiec pisalem bo mi sie nudzilo xD
Gesar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-01-2010, 20:36   #16986
Bongo1
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 01 2010

Poziom: 125
Skille: 93/73
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 Pokaż post
ta ja a co?
Bo facc jestem i nie mam gdzie expic ;]
Bongo1 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-01-2010, 20:50   #16987
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diablord Pokaż post
Nie od swieta tylko 24/7 na 3 kontach, ale zjebalem cos na malpach i pewnie dlatego ten ban.

A co do ewentualnego buntu to ciekawy jestem ile z tych nowych osob walczyloby tracac lvle itd, bo raczej wielu weteranow furory wrociloby do gry na wojne. Ima gralbys gdyby trzeba bylo ponownie stanac do boju w obronie Furory?
Jasne ! Ale teraz jest tak zepsuty system walk....

Azora podałem bo jest spoko na realu i ma wysrane na tą gierkę... puszcza bota i sobie idzie a to że płakał jak stracił full seta? Kto by nie płakał XDDDDDDD

--- Veltaxio dodał 13 minut i 0 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gesar Pokaż post
Jeszcze ktos tam wspominal o wyrazaniu swojego zdania "za plecami" na vt. Co do tych ludzi to juz naprawde brak mi slow. Widac ze potrzeba wyzszego szczebla czyli expienie jest wazniejsze od pewnych wartosci moralnych (umiejetnosc swobodnego wyrazania swojego zdania na pewne kwestie a co za tym idzie odwaga i honor). Jezeli koniecznie chcesz expic to zamknij pyszczek i zachowaj swoje zdanie dla siebie bo gadaniem za plecami albo wypisywaniem roznych informacji na forum niczego nie zwojujesz. Chcesz cos zrobic? To walcz
Zaczynasz dobrze gadać gesar.. czytałeś coś?

A moja ekipa którą wymieniłem jest bardzo inteligentna bo większość ma już pokończone 20-22 lata a do tego przez wiele serverów zdobyli mega doświadczenie i to oni jak zwykle by decydowali o losach wojny, bo jakbym miał coś powiedzieć o nowych tibijczykach w vision i dusk to chyba bym musiał zastosować określenie "Janusze" - rządne krwi nastolatki (wtajemniczeni wiedzą co to za legenda ).

Masowe przyjmowanie nobow powoduje to że normalnie ludzie jak Kafar mają to w dupce a innym gufniane updaty nie przypadły do gustu i olali tą mega gierkę, ludzie tacy jak baku, budyń, misiek to byli wymiatacze którzy nie bali się wybiegać i najczęściej padać....

Pozdrawiam wszystkich ziomków ze starej ekipy !
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.

Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 23-01-2010 o 20:54. Powód: Automerged Doublepost
Veltaxio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-01-2010, 21:20   #16988
Gesar
Użytkownik Forum

Gesar's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2009

Imię: Gesar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Domyślny

Pamietaj ze Gesar zawsze madrze gada tylko nie zawsze kazdy potrafi go zrozumiec xD
Gesar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-01-2010, 21:56   #16989
Fan_Dzidzi2
Użytkownik Forum

Fan_Dzidzi2's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bongo1 Pokaż post
Bo facc jestem i nie mam gdzie expic ;]
a jaki ja mam w tym interes? kup se pacca i za*******aj na frosty/kopy -3/kopy -4/drzewka/ culty goroma/ hydry goroma/ serpenty goroma/ hero edron/ demony na singlu i parchmencie/ zao dls/ zao lizardy/ hydry ankh/ guardy pod kazoo/ guardy cormaya/ tomby (5 tombow, 5 floorow, 25 postaci), scaraby/ancienty/ dragi ankh

ITD.

podalem ci okolo 50 miejscowek wiec nie pierdol ze nie masz gdzie expic

Ostatnio edytowany przez Fan_Dzidzi2 - 23-01-2010 o 21:57.
Fan_Dzidzi2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-01-2010, 22:15   #16990
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 Pokaż post
a jaki ja mam w tym interes? kup se pacca i za*******aj na frosty/kopy -3/kopy -4/drzewka/ culty goroma/ hydry goroma/ serpenty goroma/ hero edron/ demony na singlu i parchmencie/ zao dls/ zao lizardy/ hydry ankh/ guardy pod kazoo/ guardy cormaya/ tomby (5 tombow, 5 floorow, 25 postaci), scaraby/ancienty/ dragi ankh

ITD.

podalem ci okolo 50 miejscowek wiec nie pierdol ze nie masz gdzie expic

Zawsze może też iść na facc land... Smoki fibula... Katrila tam expiła do 165 lvla
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
stary 23-01-2010, 22:35   #16991
Lion_Lith
Użytkownik Forum

Lion_Lith's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veltaxio Pokaż post
Zawsze może też iść na facc land... Smoki fibula... Katrila tam expiła do 165 lvla
bo Katrila to mistrz i jemu wszedzie dobrze a takie biedne noobki nie maja gdzie expic
stary 23-01-2010, 22:56   #16992
AwangardowyKaloryfer
Użytkownik Forum

AwangardowyKaloryfer's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer

Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
AwangardowyKaloryfer ma numer GG 3453064
Domyślny

Lion znów liże dupkę
Liczysz ,że Endrju to przeczyta?
Znając życie twoje plecy wyglądają tak "słuchaj Xxtu nick jakiegoś typa)
jutro będziesz mieć na koncie te 200 zł i załatw ,żebym dalej wbijał 80 lv przez pół roku.
BTW jestem Lady Meros o którym mało kto słyszał ,miałem tu 104 lv (before hacked) i jako jeden z nielicznych odważyłem się powiedzieć (mimo pleców u Rafała itp) co sądzę o takim postępowaniu, zostałem za to ukarany u Gremara ,którego jak dziecko doprowadziłem do szewskiej pasji kulturalną rozmową. Ale mniejsza o to ,z tej strony chciałbym pozdrowić wyżej wspomnianego Syf Zora (Im~ POZNAJ go ,uwierz ,jest w porządku) ,DiabllordA ,z którym nie miałem doczynienia ,ale widzę ,że mądrze pisze ,Andrzeja ,RAfala i jeszcze paru ludzi. Co do przeciwstawiania się obecnemu systemowi gratuluję Gesar tobie i twoim ludziom ,pokazaliście ,że się nie boicie i że macie twarze ,których nie spuszczacie widząc h lv z Vision/Dusk/Sun~
100% szACUNKU

http://www.vimeo.com/3070258
"padne ,jak mu zapierdole kurwa ,się odwinie 2 razy i salto pierdolnie..."
xDDD

Ostatnio edytowany przez AwangardowyKaloryfer - 23-01-2010 o 23:00.
AwangardowyKaloryfer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-01-2010, 23:01   #16993
Lion_Lith
Użytkownik Forum

Lion_Lith's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Lion znów liże dupkę
jutro będziesz mieć na koncie te 200 zł i załatw ,żebym dalej wbijał 80 lv przez pół roku.
BTW jestem Lady Meros o którym mało kto słyszał ,miałem tu 104 lv (before hacked) i jako jeden z nielicznych odważyłem się powiedzieć (mimo pleców u Rafała itp) co sądzę o takim postępowaniu, zostałem za to ukarany u Gremara ,którego jak dziecko doprowadziłem do szewskiej pasji kulturalną rozmową. Ale mniejsza o to ,z tej strony chciałbym pozdrowić wyżej wspomnianego Syf Zora (Im~ POZNAJ go ,uwierz ,jest w porządku) ,DiabllordA ,z którym nie miałem doczynienia ,ale widzę ,że mądrze pisze ,Andrzeja ,RAfala i jeszcze paru ludzi. Co do przeciwstawiania się obecnemu systemowi gratuluję Gesar tobie i twoim ludziom ,pokazaliście ,że się nie boicie i że macie twarze ,których nie spuszczacie widząc h lv z Vision/Dusk/Sun~
100% szACUNKU

http://www.vimeo.com/3070258
"padne ,jak mu zapierdole kurwa ,się odwinie 2 razy i salto pierdolnie..."
xDDD
i kto tu komu lize dupke buahahaha zalosne
stary 23-01-2010, 23:13   #16994
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Lion znów liże dupkę
100% szACUNKU
No ja do syfzora nic niemam, wypowiada się na com i tutaj, pisze całkiem do rzeczy i to mi się podoba jest taką okrojoną wersją Opiego albo Diablordeczka XD! Powiem ci awangardow że chyba kiedyś widziałem twój nick, ale to było chyba tylko raz w thais... a tak to pamiętam cię bardziej z tego forum.

http://www.youtube.com/watch?v=Y_zfLepNkwI&NR=1

Sialalalalala, czemu nie śpicie ?

--- Veltaxio dodał 10 minut i 30 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lion_Lith Pokaż post
i kto tu komu lize dupke buahahaha zalosne
Ej, ale moje ptaszniki syberyjskie zostaw w spokoju.... ??? Po co kradniesz latające ptaszniki ???

Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 23-01-2010 o 23:13. Powód: Automerged Doublepost
stary 23-01-2010, 23:21   #16995
Lion_Lith
Użytkownik Forum

Lion_Lith's Avatar

Domyślny

ok oddaje ci je
i juz nie bede pisal na forum
trza poexpac troche

Ostatnio edytowany przez Lion_Lith - 23-01-2010 o 23:24.
stary 23-01-2010, 23:24   #16996
AwangardowyKaloryfer
Użytkownik Forum

Domyślny

Dostojny Imargamie ,czuję się zaszczycony ,że pamiętasz moją skromną osobę xDDDDD
a tak serio ,(bo wyjdzie ,że dupę Ci liżę )

Liion ,przyznaj się ,ile płacisz za miesiąc na VT/no hunta?
i komu?
BTW Ima!!
Van Soyer był od ciebie ,sure?
To weź mu ode mnie przekaż , że nie ma za chuj honoru!
Była akcja od której mi się zaczęły problemy ,polega ło to na tym ,że napisał mi prośbę o pomoc ,bo jakiś 70 kina stakował z rs'em i mu kogoś tam zabił. Miałem Bs, ale żeby się pokazać jako jude fragger etc (wtedy byłem zaślepiony swoją zajebistością bycia w VA (bhuehueheu))) i pomagam mu go bić ,ziomek pada (nie ma to tamto ,jakieś lelum polelum) i wpadA Apffiątko z Gremciem ,myślałem ,że oni do pomocy, ewentualnie pogratulować i mnie zgasili ,straciłem full seta (nie ,nie płakałem jak (R)azor) i obiecał mi oddać jakąś rekompensatę (bo tY go uratowałeś) i nawet zwykłego przepraszam nie zobaczyłem ;/

/Syfciu<3
Quand on peut parle francais? xd
obiecałeś mi to kiedyś ;D

Teraz czekam na zarzut lizania du;py11!!!

Ostatnio edytowany przez AwangardowyKaloryfer - 23-01-2010 o 23:27.
stary 23-01-2010, 23:34   #16997
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Domyślny

Cytuj:
BTW Ima!!
Van Soyer był od ciebie ,sure?
To weź mu ode mnie przekaż , że nie ma za chuj honoru!
Była akcja od której mi się zaczęły problemy ,polega ło to na tym ,że napisał mi prośbę o pomoc ,bo jakiś 70 kina stakował z rs'em i mu kogoś tam zabił. Miałem Bs, ale żeby się pokazać jako jude fragger etc (wtedy byłem zaślepiony swoją zajebistością bycia w VA (bhuehueheu))) i pomagam mu go bić ,ziomek pada (nie ma to tamto ,jakieś lelum polelum) i wpadA Apffiątko z Gremciem ,myślałem ,że oni do pomocy, ewentualnie pogratulować i mnie zgasili ,straciłem full seta (nie ,nie płakałem jak (R)azor) i obiecał mi oddać jakąś rekompensatę (bo tY go uratowałeś) i nawet zwykłego przepraszam nie zobaczyłem

Tibie odpalam gdy brat niema blokera i na gwałt potrzebuje pomocy... czyli raz na 2 miesiące... akurat nie ja siedziałem wtedy, tego van soyera kojarzę, pewnie płacil Łukaszowi za pro... ale dobrze wiedzieć ze kij i papug zabijają ludzi i ten świat jeszcze ma pvp !
stary 23-01-2010, 23:43   #16998
Lion_Lith
Użytkownik Forum

Lion_Lith's Avatar

Domyślny

Cytuj:
I co z tego ze lize dupy, to ze lize nie znaczy ze nie czerpie z tego przyjemnosci a i korzysci z tego plyna!!!!111
nic dodac nic ujac ;D

Ostatnio edytowany przez Lion_Lith - 23-01-2010 o 23:47.
stary 23-01-2010, 23:53   #16999
AwangardowyKaloryfer
Użytkownik Forum

Domyślny

To teraz patrząc na to z perspektywy człowieka ,który nie gra powiedz mi za co ja hunta miałem ,za brak myślenia dziecka z allegro ,które ma sto tysięcy ołtów i zerowe pe fał pe? ku*wa!
z 2 strony szkoda ,że mi spłonął HD ,dałbym ss jak się Kinjacz wqrwił xDDD
ja byłem kulturalny ,ale wytykałem mu jego błędy i zrobił się cyrk xD
wiadomość (jak dla mnie) z ostatniej chwili ,Jołen jest 300 ekiem ,gratz

--- AwangardowyKaloryfer dodał 2 minut i 16 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lion_Lith Pokaż post
nic dodac nic ujac ;D
Dorośnij i wejdź raz jeszcze na owe forum
bo póki co błyskotliwością nie zachwycasz ,wręcz irytujesz.
jeszcze ktoś stwierdzi ,że może mieć problemy przez to i przyjmie kolejne 2 stówki za możliwość gry ,ale już ci jej nie zapewni

Ostatnio edytowany przez AwangardowyKaloryfer - 23-01-2010 o 23:53. Powód: Automerged Doublepost
stary 23-01-2010, 23:57   #17000
Lion_Lith
Użytkownik Forum

Lion_Lith's Avatar

Domyślny

Cytuj:
bo póki co błyskotliwością nie zachwycasz ,wręcz irytujesz.
jeszcze ktoś stwierdzi ,że może mieć problemy przez to i przyjmie kolejne 2 stówki za możliwość gry ,ale już ci jej nie zapewni
martw sie o siebie a nie o mnie bo ja sie nie musze martwic
takie leszcze jak ty moga mi naskoczyc i musisz sie z tym w koncu pogodzic ;D

PS. znowu lizesz rowa
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 0, gości: 6)

Zasady postowania