Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-01-2010, 20:51   #17021
Lion_Lith
Użytkownik Forum

Lion_Lith's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2010
Lokacja: 3M

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lion Lith
Profesja: Royal Paladin
Gildia: brak
Świat: Furora
Poziom: 89
Domyślny

no wyrzucali bo to byly jeszcze dzieci ;D teraz sa starsze a doszly inne dzieci i one robia PA
taka prawda
18:58 You see 100 crystal coins. They weigh 10.00 oz.
Enjoy your freedom , See u in game ! ;D

Ostatnio edytowany przez Lion_Lith - 24-01-2010 o 20:54.
Lion_Lith jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-01-2010, 20:57   #17022
spowalniacz
Użytkownik Forum

spowalniacz's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2008

Domyślny

Witam, chce tylko powiedzieć że wszystko co powiedział Sebastian to szczera prawda, duskiness nalerzy się szacunek bo vision wywalalo nas z respawnuw i jeszcze kazali buty dawac... najgorszy byl youen i rayl paladyn... dzialai w zespole i najczesciej czaili sie w kazordon przy wejsciu na guardy, uwazajcie byscie ich tam nie spotkali!!! Czajom sie tam okolo 19...

I chcem powiedziec ze krule byly tylko w bajkach bo furora jest publiczna i tu niemcy rzondza a polacy mogom tylko grac i wywalac innych polakuw.. swojom drogom mysle ze to wszystko jest ustawione bo polak zabije polaka potem kaze mu placic a ten niemajac pieniendzy kupi gp by byc fre i tak sie to krenci!!!

Czy ktos moze nas uratowac?
stary 24-01-2010, 21:40   #17023
Fan_Dzidzi2
Użytkownik Forum

Fan_Dzidzi2's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa

Profesja: Elite Knight
Domyślny

@up

dlaczego masz mojego chara w avatarze ?
stary 24-01-2010, 22:21   #17024
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka

Profesja: Druid
Skille: dobre
Domyślny

Nigdy nie okazywalem sympatii do gildii Vision.I nie bede.Idac za ciosem podam przyklad Spaawa ktory za dawnych czasow po wojnie wygranej przez Vision mogl wbic tylko dwusetny poziom pozniewaz gdyby wbil 201 zostalby surowo ukarany.A teraz?A co by sie stalo gdyby wybuchla niespotykana jak dotad wojna na Furorze?Polowa ludzi by na chleb nie miala w rl Bulpa chcial walczyc lecz Vision nie i wszyscy siedzieli cicho pod jego butem.Cale(nieszczescie) ze poszedl na Kyre.Ale Kyra to zapewne dopiero poczatek a pokazalismy ze odebranie zycia 200+ nie stanowi duzego problemu, przynajmniej dla nas.
Jak wszyscy z Soderlund by sie tu przeniesli ohoho...Ale pozyjemy-zobaczymy.Jak to sie zazwyczaj mawia
Furor001 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-01-2010, 22:48   #17025
Lukasz'92
Użytkownik Forum

Lukasz'92's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia
Domyślny

troche chyba za bardzo narzekacie na te PA furory. Wlasciwie to w tej chwili prawda jest taka, ze zaden czlonek "liczacych sie" gildii nie moze nikogo zabic ot tak ani bohow sciagac. to, ze maja dobre respy te w sumie niczym nie dziwi, wygrali wojne, kontorluja serwer to moga sobie zajmowac dobre respy, a jak ktos ma problem to moze im wypowiedziec wojne... wiadomo, jak na kazdym servie.
wiekszym probleme furory sa te wszystkie boty 24/7, co robia sobie niewiarygodne ilosci kasy + wbijaja na tych botach chary niczym na otsie... to przez to ten server spada na psy, jak juz ktos wyzej pisal, niedlugo tu gp bedzie stalo po 30gr to moze wreszcie zacznie sie cos dziac na tym w polowie non-pvp servie, jak juz tym wszystkim botom biznes upadnie xD
no i spojrzcie w sumie na tych wystraszonych noobkow z przeszloscia va, wings itd, ktore stanowia w sumie w tej chwili wiekszosc rzadzacych gildii, a ktore boja sie cos zrobic, mimo to, ze sa traktowani tam jak psy... byle tylko moc expic.
Lukasz'92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2010, 01:56   #17026
MarianKalina
Użytkownik forum

Domyślny

Jakbym się chciał chwalić, lansować, to bym się podpisał. Dla anonima nie przynosi to żadnych korzyści, więc bezpodstawne zarzuty.

Imargamie, być może za ostro zareagowałem ale zdenerwowało mnie określanie wszystkich jednakowo, uważanie kogoś za debila tylko dlatego, że nie potrafi grać lub gra krótko. Jednocześnie biorąc za mądrego kretyna który jedyne co potrafi to tibia. Ja szanuję ludzi, nie graczy.

Przyznaję, tak na chłodno, że ze stylu pisania nie mogę Ci zarzucić bycia idiotą, a nie znamy się więc nie powinienem oceniać. Zasugerowałem się rodzinką (braciszkiem i siostrzyczką, która chluby to nie przynosi ale może z wiekiem zmądrzeje), a także tym co napisałem powyżej.

Jestem już trochę na vencie, będzie ze dwa lata, więc miałem okazję poznać większość ludzi, zarówno nowych jak i starych. I zgadzam się z Tobą, że zdecydowanie za dużo osób się tam przyjmuje, osób których jedyną zasługą jest kupno gp na allegro. Zgodzę się też, że jest mnóstwo idiotów ale to zarówno pośród tych nowych jak i starych graczy (odsetek podejrzewam tak samo wysoki).
Tibijsko wbrew pozorom popierałem zachowanie w Twoim stylu. PA, zabijanie dla zabawy, hierarchia odpowiednia w szeregu - to sprawiało, że gra była ciekawsza. Obecne zasady matki boskiej katrilowskiej prowadzą do tego, że ten serwer przypomina sanatorium dla osób typu Thenea, która popłakała się w rękaw Andrzejowi, że zabrali jej dle darashia i ona się przenosi na inny serwer. A niech spada. Natomiast Andrzej zrobił awanturę o to kilku co jak co ale zasłużonym osobom.

Jest pełno osób na ventrilo których nie powinno tam być. W gildiach "rządzących" to samo. Ale to także Wasza wina, bo do ekipy misia dostać się można poprzez allegro bądź stosowną opłatę w gp. Wychodzi teraz na to, że przyjmujemy każdego kto się nawinie, a potem nie ma kogo zabijać, dlatego tak nudno się zrobiło.

Naturalnie tym razem też się nie podpiszę i nie mogę tym samym być posądzony o włażenie w dupę, chwalenie się, kozaczenie, cwaniakowanie.

P.S.
Azor jest osobą najbardziej niedocenianą na serwerze ale póki ma swoje małpy i coś tam jeszcze ma na to kompletnie wyjebane I to jest jego największa zaleta.
MarianKalina jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2010, 02:09   #17027
Lion_Lith
Użytkownik Forum

Lion_Lith's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2010
Lokacja: 3M

Imię: Lion Lith
Profesja: Royal Paladin
Gildia: brak
Poziom: 89
Domyślny

matka boska katrilowska lol ;D
nom sensnie podsumowane (kto ty??)
ale war by sie jakis przydal bo nuda zapierdziela ;D
18:58 You see 100 crystal coins. They weigh 10.00 oz.
Enjoy your freedom , See u in game ! ;D

Ostatnio edytowany przez Lion_Lith - 25-01-2010 o 02:13.
Lion_Lith jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2010, 02:18   #17028
thoro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2007

Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Domyślny

ulpa bulpa nie przyszedl na furore bo wiedzial, ze tutaj bedzie nuda z siedzenia w pz
stary 25-01-2010, 08:52   #17029
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MarianKalina Pokaż post
Jakbym się chciał chwalić, lansować, to bym się podpisał. Dla anonima nie przynosi to żadnych korzyści, więc bezpodstawne zarzuty.

Imargamie, być może za ostro zareagowałem ale zdenerwowało mnie określanie wszystkich jednakowo, uważanie kogoś za debila tylko dlatego, że nie potrafi grać lub gra krótko. Jednocześnie biorąc za mądrego kretyna który jedyne co potrafi to tibia. Ja szanuję ludzi, nie graczy.

Przyznaję, tak na chłodno, że ze stylu pisania nie mogę Ci zarzucić bycia idiotą, a nie znamy się więc nie powinienem oceniać. Zasugerowałem się rodzinką (braciszkiem i siostrzyczką, która chluby to nie przynosi ale może z wiekiem zmądrzeje), a także tym co napisałem powyżej.

Jestem już trochę na vencie, będzie ze dwa lata, więc miałem okazję poznać większość ludzi, zarówno nowych jak i starych. I zgadzam się z Tobą, że zdecydowanie za dużo osób się tam przyjmuje, osób których jedyną zasługą jest kupno gp na allegro. Zgodzę się też, że jest mnóstwo idiotów ale to zarówno pośród tych nowych jak i starych graczy (odsetek podejrzewam tak samo wysoki).
Tibijsko wbrew pozorom popierałem zachowanie w Twoim stylu. PA, zabijanie dla zabawy, hierarchia odpowiednia w szeregu - to sprawiało, że gra była ciekawsza. Obecne zasady matki boskiej katrilowskiej prowadzą do tego, że ten serwer przypomina sanatorium dla osób typu Thenea, która popłakała się w rękaw Andrzejowi, że zabrali jej dle darashia i ona się przenosi na inny serwer. A niech spada. Natomiast Andrzej zrobił awanturę o to kilku co jak co ale zasłużonym osobom.

Jest pełno osób na ventrilo których nie powinno tam być. W gildiach "rządzących" to samo. Ale to także Wasza wina, bo do ekipy misia dostać się można poprzez allegro bądź stosowną opłatę w gp. Wychodzi teraz na to, że przyjmujemy każdego kto się nawinie, a potem nie ma kogo zabijać, dlatego tak nudno się zrobiło.

Naturalnie tym razem też się nie podpiszę i nie mogę tym samym być posądzony o włażenie w dupę, chwalenie się, kozaczenie, cwaniakowanie.

P.S.
Azor jest osobą najbardziej niedocenianą na serwerze ale póki ma swoje małpy i coś tam jeszcze ma na to kompletnie wyjebane I to jest jego największa zaleta.
Amen ! Matka boska katrilowska XD!
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Veltaxio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2010, 11:03   #17030
spowalniacz
Użytkownik Forum

spowalniacz's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 Pokaż post
@up

dlaczego masz mojego chara w avatarze ?
To muj ludzik kturego robilem z wielkom sypmatiom i milosciom a co ci daje prawo aby przypisac se mojogo ludzika? Jestes jednym z tych zlych kturzy kradnom buty?
stary 25-01-2010, 12:42   #17031
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

Zgadzam sie z ta kwestia ze jezeli rzadza to moga zajmowac najlepsze respy ale bez przesady.Spotkalem sie z paroma przypadkami naduzycia wladzy.Np. na d lair venore.Gracz expil po czym wbija Jolen czy inny i mowi "leave now".I co takiemu zrobic?Jak chce bedzie rozmawial i domagal sie sprawiedliwosci.Ja tak zrobilem poniewaz zarowno w rl jak i w tej grze juz taki jestem.Nie dam sobie w kasze dmuchac Jezeli gracz chce pograc to zalize dupe i zejdzie jeszcze mowiac "przepraszam" A PA na Furorze osiagnelo wysoki poziom.Np. zaoranie Flugella w thais.Byl sobie 70+ knight i lal chara Flugellowi po czym Flugell otrzymal pozwolenie by go ukarac.Lecz gdy przeszedl do rewanzu wbiegl Gremar z innymi botami i ubili Flugella dla fun'u.Gdyby wszyscy umieli postawic na swoim i domagac sie prawdy wkoncu ludzie wszczeli by bunt..Ja z moimi znajomymi pokazalismy pare akcji ze jak sie chce to sie moze, bo mamy honor.A Bulpa raczej w pz by nie siedzial bo jezeli by przyszedl to znajac go by walczyl.Oczywiscie Vision nie zaakceptowaloby wojny pokazujac swoj niski poziom.I Bulpa o tym wie A mistyczne Vision nie jest najlepsza gildia we wszechswiecie w rzeczywistosci kozaki a jak przyjdzie co do czego to cicho siedza. pozdro
stary 25-01-2010, 12:54   #17032
Lukasz'92
Użytkownik Forum

Lukasz'92's Avatar

Domyślny

@Furor001

no akcje byly zajebiste, ekipa tez ;p
szkoda tylko, ze wiekszosc juz wogole vt nie odwiedza, bo moznaby bylo sie dalej pobawic
stary 25-01-2010, 13:47   #17033
Eklezjastyk
Użytkownik Forum

Eklezjastyk's Avatar

Data dołączenia: 22 02 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gesar Pokaż post
Macie moze jakiegos hotkey'a albo cokolwiek co pozwoli na przechodzenie przez parcele, meble itp? ;P
masz zydsonie qrwa

auto 100 allowwalk 2774 2775 2776 2777 2778 2779 2780 2781 2782 2783 2784 2785 2786 2787 2788 2789 2790 2791 2792 2793 2794 2795 2796 2797 2798 2799 2800 2801 2802 2803 2804 2805 2806 2807 2808 2809 2810 2811 2812 6114 6115 7864 7865 9061 831 832 833 834
stary 25-01-2010, 14:46   #17034
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

Ja jestem calkowicie za Drugiego takiego teamu jak nasz nie ma i nie bylo na Furorze. Pionki Vision probowaly vt ode mnie wyciagnac Ale takiego wała!
Najlepszy byl 81+ lvl z Ekipy Misia "ja za 2 dni odchodze z Ekipy i ide do was, to daj vt" HA... HA...HA!! Pokazalismy ze przy odpowiedniej mobilizacji sil jestesmy zdolni ubic nawet Zwidka.A tak nawiasem mowiac to duzo nie brakowalo bo 1 hit.Zreszta Senzel i tak poszedl spac a to jeden pies Vision takie kozaki? Nie taki diabel straszny jak go maluja A mysleli ze nikt im nic nie moze zrobic.A nasz team przeciez niebyl super hiper jak chary Azordona z Kazordon Ja w 100 procentach odegralem sie na Imargamie za hunta ktorego otrzymalem za free.Mozna powiedziec ze to on "zabil" Antosa, Senzela i innych.PA nie zawsze poplaca pozdrawiam kumpli z Kuass Sqad good job guys! Honour and Loyality.
stary 25-01-2010, 14:54   #17035
NoToTak
Użytkownik Forum

NoToTak's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2009
Lokacja: Warszawa

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 69
Poziom mag.: 51
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furor001 Pokaż post
Ja jestem calkowicie za Drugiego takiego teamu jak nasz nie ma i nie bylo na Furorze. Pionki Vision probowaly vt ode mnie wyciagnac Ale takiego wała!
Najlepszy byl 81+ lvl z Ekipy Misia "ja za 2 dni odchodze z Ekipy i ide do was, to daj vt" HA... HA...HA!! Pokazalismy ze przy odpowiedniej mobilizacji sil jestesmy zdolni ubic nawet Zwidka.A tak nawiasem mowiac to duzo nie brakowalo bo 1 hit.Zreszta Senzel i tak poszedl spac a to jeden pies Vision takie kozaki? Nie taki diabel straszny jak go maluja A mysleli ze nikt im nic nie moze zrobic.A nasz team przeciez niebyl super hiper jak chary Azordona z Kazordon Ja w 100 procentach odegralem sie na Imargamie za hunta ktorego otrzymalem za free.Mozna powiedziec ze to on "zabil" Antosa, Senzela i innych.PA nie zawsze poplaca pozdrawiam kumpli z Kuass Sqad good job guys! Honour and Loyality.
O kurwa, nie podpalaj sie tak. Jestescie zdolni ubic Zwidka... yhym, jakos nie padl. Myslisz, ze oni Was w ogole traktuja powaznie? Nie widze w Was zadnego zagrozenia dla nich...
NoToTak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2010, 15:02   #17036
gufnojad
Użytkownik Forum

gufnojad's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furor001 Pokaż post
Ty tak na poważnie te bzdury piszesz ? Boże z twoich postów naprawdę można stwierdzić że wierzysz w to... omfg... człowieku pisząc że zabiliście PRAWIE zwidka, ja kiedyś prawie spaawa na duelu zabiłem ale to było prawie bo był czerwony ale jeszcze jeden hit i by spał a ty tu mówisz o śmierci zwidka, człowieku wiesz że on był na stone skinach ? Nie ? Aha... A wiesz że wiedział zwidek że tam macie trapa gotowego? Nie? Aha.. A nie zdziwiło cię ze po 5 sekudach od zaatakowania zwidka byliście już orani? Wierz mi że te twoje pleby sprzedały tą akcję a wy poszliście spać. A teraz HAIL FREEEDOM HAIL REVOLUTIA!!!!!!!!!!!!!!!
gufnojad jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2010, 15:08   #17037
spowalniacz
Użytkownik Forum

spowalniacz's Avatar

Domyślny

Dobsze muwisz seba!! tam w tais zwidson plakal ze upadnie i nasze kombo byl zajebiste!! zwidek wolal o pomoc a my stalismy obok niego i sie smialismy!!! i wtedy pojawila sie ekipa zwidsona ale to oszusci bo bylo ich wiencej niz nas... aleoni tylko oszukiwac potrafia!! Noby i oszusty a jolen napisal mi ze mnie na realu doriwe i on tom gre za bardo realnie postrzega bo jak sie bijem w grze to umeiram w grze a nie grozi w relu a potem jeszcze ten janusz buciasz ktury powiedzial mi ze biega w moich trampkach szybkosci ale to znowu bylo nie fer bo jak je tracilem to przez to ze sznurufki mi sie zaplontaly aha i co to jest feir ze 200 i 100 goniom 50 lvl??!! EJ FAIR
???

stary 25-01-2010, 15:31   #17038
Jarek'Gru
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gufnojad Pokaż post
Ty tak na poważnie te bzdury piszesz ? Boże z twoich postów naprawdę można stwierdzić że wierzysz w to... omfg... człowieku pisząc że zabiliście PRAWIE zwidka, ja kiedyś prawie spaawa na duelu zabiłem ale to było prawie bo był czerwony ale jeszcze jeden hit i by spał a ty tu mówisz o śmierci zwidka, człowieku wiesz że on był na stone skinach ? Nie ? Aha... A wiesz że wiedział zwidek że tam macie trapa gotowego? Nie? Aha.. A nie zdziwiło cię ze po 5 sekudach od zaatakowania zwidka byliście już orani? Wierz mi że te twoje pleby sprzedały tą akcję a wy poszliście spać. A teraz HAIL FREEEDOM HAIL REVOLUTIA!!!!!!!!!!!!!!!

Z twojego posta zrozumiałem, ze to wszystko bylo ustawione, i zwidek wiedzial,

ze nie padnie.. oO
Jarek'Gru jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2010, 15:41   #17039
gionojad
Użytkownik forum

gionojad's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jarek'Gru Pokaż post
Z twojego posta zrozumiałem, ze to wszystko bylo ustawione, i zwidek wiedzial,

ze nie padnie.. oO
Nie jesteś bystrzachą w szkole nie ???
gionojad jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2010, 16:10   #17040
Lukasz'92
Użytkownik Forum

Lukasz'92's Avatar

Domyślny

no akcja byla na bank sprzedana, bylo to widac w ogole po zachowaniu zwidka. no ale troche sie chlopak zdziwil na pewno, ze mimo sio, ssa i ludzi czekajacych na statku, ledwo sie leczyl no ale na spy w sumie nic nie poradzisz, zwlaszcza, ze dostac sie do gildii nie bylo tak trudno. no ale innego wyjscia w sumie nie bylo.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania