|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2005
|
![]() W takim razie co z transferem postaci ?? z tego co wiem jak się ma criminal to wyklucza transfer
![]() Nigdy w życiu nie bociłem jakieś pół roku temu miałem hacka i dostałem bana teraz miałem zamiar po zniknięciu criminal zrobić transfer na inny świat ale z tego co widzę to criminal mi nigdy nie zniknie i nie będę mógł nigdy zrobić transferu ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 22-01-2010 o 20:16. |
||
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale to jest żenada... co z tego, że banują ludzi.. skoro Oni robią nadal to samo.. co Nowa Wersja Klienta Tibii, to od razu Wychodzi Bot.. i lepszy od poprzedniego.. Po prostu chyba już powinni się z tym pogodzić, że ZAWSZE będą ludzie korzystać z tego nielegalnego programu jakim jest ElfBot, TibiaBotNG,TibiaAuto i wiele innych amatorskich Botów
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Będą botować bo jeszcze się to opłaca. Ale obserwując politykę cipsoftu w tej kwestii jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że kiedyś tibia będzie wolna od botów jak to było na początku.
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
![]() Spójrz na to z tej strony, ze wielu boterow nei ma tylk ojednego acca na pacc by nim grac, tylko 2-6. Co najlepsze, kazde z tych 6 co 3 miesiace dostaje premmy, co daje sume okolo 120 eurosow co 3 miesiace. Myslisz ze nas pobanuja wszystkich?;> Daje dysie ze jak zbanuja boty, to bedzie 25~~k osob online wieczorami. Przed wprowadzeniem automatu bylo 50-60k osob online. Teraz mamy... 30-50? Ilu z graczy grajacych manualnie ma chociaz 2 acce z regularnie oplacanym premmy? I ile jest tak naprawde boterow, a manuali? Jesli nawet 30% to boty, a 'Tibia Community' to okolo 200-300k acc grajacych regularnie, to o ile spadnie przychod cipsuxu?;> Co dalej... 15k+ osob dostalo bany. Prawie 17. Tylko ciekawe jest to, ze liczba graczy online nie spadla tak bardzo. Sama Candia oberwala tylko -100 boterami (bans+deletes), ale watpie by na KAZDYM serverze tyle osob dostalo bany. W dodatku elfy dalej lataja po wyrmach, frostach itd, wiec czym sie tu przejmowaC? I tak nas nie wykryja lub nie zbanuja, bo tu chodzi o cash. |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() Mi się wydaje że druga strona medalu jest to, że Tibia tak naprawde nie jest już taka jak kiedyś. Że najlepsi kumple zakładali konta, chodzili na wspólne hunty, razem spędzali po prostu czas w grze. Teraz każdy gra tylko dla lvlu, dla tego żeby sobie popekować. Dużo osób gra na bocie, bo normalna gra im się znudziła, nie jest już to co kiedyś. Więc bocą ile się da, żeby zabić wolny czas i przyzwyczajenia z Tibią związane. Dla większości starszy graczy, Tibia traci z czasem na wartości. Graczy będzie coraz mniej, niewiadomo co by CIPki zrobiły!
A do tego gwarantuje że więcej botterów ma Pacc, niż ludków grających normalnie ;] Poza tym połowa wypowiadających się w tym temacie, którzy tak się cieszą i piszą "Dobrze, niech zaraz najlepiej usuwają acc", napewno przynajmniej raz używała illegal oprogramowania;] Nie da się uniknąć końca tej Gry...
BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!! ![]() 14:27 Mycha odwarzny: a jak sie zdobywa premium actep czy jakos tak <potrzebne do czaruw> |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @2up
Nie wiem skąd masz takie dane. Mógłbyś podać źródło? @up Zgadzam się. Ale jeżeli tibia mi się znudziła to po jakiego grzyba odpalać bota katując kompa i tracić kase? Co nie którzy "zarabiają" na tym ale mnie by się coś zrobiło jakbym musiał selać noobom 10k po 1zł na allegro. To już w byle jakiej robocie będę miał 3x więcej kasy i 2x szybciej. Chodzi mi tylko o boty full afk. Ostatnio edytowany przez Krajzel - 24-01-2010 o 14:09. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() @up
Po co? Może z sentymentu... W grze botując zarobi na Pacc, więc wkład w grę jest marny. A lvl leci...
BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!! ![]() 14:27 Mycha odwarzny: a jak sie zdobywa premium actep czy jakos tak <potrzebne do czaruw> |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() A za mc tez bana mozna dostać ? Bo ja zawsze sorcem expie a knighta stawiam zeby skilował.
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zbanowali mnie w tej fali. W sumie podoba mi się, że CIPSoft robi coś w kierunku zwalczania botów. 15k banów to naprawde sproro, zaostrzenie criminal record to też mądre posunięcie. Podoba mi się, że nareszcie zrozumieli, że ludzi, którzy odchodzą przez botterów jest więcej niż botterów.
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @2up
Ban za "MC"ka jest dożywotni oczywiście. Xzonixek Szkoda mi czasu na takie stronki ale na Tibia.com nie zauważyłem tego. Pewnie masz rację, co pogarsza sytuację ale trudno, jak to kiedyś usłyszałem w kabarecie, "z każdego szamba da się wyjść";D Może kiedyś się uda. Ostatnio edytowany przez Krajzel - 24-01-2010 o 22:07. |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2010
|
![]() ![]() Cytuj:
Jestem dokladnie w takiej samej sytuacji. Fakt dorwali mnie na botowaniu (5 miesecy temu) ale..... skoro ustalone byly zasady ze criminal record mial byc likwidowany po pol roku wiedzialem co mnie moze czekac, (ZARYZYKOWALEM) zlapali.... odpokutowalem za ten czyn w 90% to niech teraz niezmieniaja zasad gry i nie twierdza ze wpis bedzie dozywotni bo sami lamia swoje zasady ktore cipsoft sam sobie ustalil. Co do pozostalych postanowien zgadzam sie (poprzednie kary malo byly odczuwalne) osobiscie nigdy nie botowalem na afku a jedynie sie wspomagalem. Wiec wydaje mi sie ze cipsoft nie fair postapil zmieniajac kary gdy juz mi sie "ich wyrok" konczyl. Wiec moze za rok sobie wymysla ze wszystkich z dozywotnim wpisem nalezy zdelejtowac - wybaczcie to juz jest jakas paranoja. wg mnie za bota delite acc - ale nie poto sa tibia rules by pozmieniac je w tajemnicy i karac w stecz ponownie drugi raz za ten sam czyn. "Jakiekolwiek złamanie zasad w przyszłości będzie prowadzić to zbanowania gracza" czyli co znowu sobie wymysla jakas zasade w tajemnicy oglosza po fakcie i delite (wstecz)? to ja juz wole chloste ![]() druga sprawa dzis sie zarejestrowalem, uczylem sie od 4 lat by nie klikac w zadne linki powiazane z tibia (mozliwosc haka) mozecie wymyslic inna forme rejestracji bo wysylany "chyba z waszego maila" na mojego maila link do akceptacji to podejrzana zabawa ![]() Ostatnio edytowany przez tibijeczka - 25-01-2010 o 06:08. |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Imię: Theatos Kyth
Gildia: Divines
Świat: Refugia
Poziom: 220
Skille: 97/86
Poziom mag.: 9
|
![]() Jednak my za nasze "lamanie zasad" jestesmy karani, a cip-soft niestety nie. Popieram zdania ludzi twierdzacych ze to niefer, poniewaz jest to karanie 2 razy za to samo przewinienie.
Pozdrawiam.
18:31 Kwadratus [185]: NAUCZYLEMM SIE NOWYCH 18:31 Kwadratus [185]: SLUW NA ANGIELSKIM 18:31 Amin Ascril [173]: a na polskim? |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() Czy dobrze zrozumiałem , że dana osoba , która została ukarana 5 miesięcy temu dostała bonus do końca? Jak dla mnie lipa ponieważ ,,Lex retro non agit" ,więc jeżeli ,,ustawa" weszła w życie teraz to powinna obowiązywać od dnia jej wejścia.
Jak dla mnie to całe wykrycie botów to jedna wielka propaganda mająca na celu zastraszenie społeczności tibijskiej. Większość h lvlowych botterów dalej robi swoje , a gdyby mieli banować wszystkich to sprzedaż pacców spadłaby o 60%-70% więc nie oszukujmy żyjemy na świecie gdzie każdy jakoś kombinuje i Cipsoft nie wyrzeknie się pieniędzy na rzecz ,,czystej gry". Tak to widzę z mojej strony, Pozdrawiam
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() jakaś ściema Typek bocił przez massem i teraz też boci !!!
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Łuków
Stan: Niegrający
Imię: Darknes Champion
Gildia: El'Bravos
Świat: Malvera
Poziom: 80
Skille: Duże
Poziom mag.: 6
|
![]() jak można zgłaszac do tych co botują oproćz ctr+r i strony? Nie ma jakichś komend?
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Okl Konin
Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
Gildia: procentowo
Świat: Refugia
Poziom mag.: 79