![]() |
#1221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2009
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grek Arte
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: POGROMCA SISIKA
Świat: DAJE ZA 100 ZŁ
|
![]() OK Jeszcze ciepłe ![]() ![]()
|
![]() |
#1222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
|
![]() Dziękuje wszystkim za grę na tym śmiesznym non pvp ;P ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Użytkownik Forum
|
![]() To teraz sie zacznie granie w Ogame haha lol
marzec kwiecień maj czerwiec lipiec sierpień wrzesień październik
![]() Uprawiamy hejting ![]() |_|0|_| |_|_|0| |0|0|0| Ostatnio edytowany przez AbraUK - 28-01-2010 o 19:07. Powód: http://img177.imageshack.us/img177/1374/93012379.jpg |
![]() |
![]() |
#1224 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() DO CHUJA CZYIM PSEM JEST ZWINNA MYSZA NO SKILL WIEKSZY NIZ NOWY MELON????? Ostatnio edytowany przez Szczygiel - 29-01-2010 o 02:50. |
![]() |
![]() |
#1225 |
Użytkownik Forum
|
![]() 140 RP WYGRYWA NA DEMONACH PL? ![]()
![]() |
#1226 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pierw było tak! ![]() Przebiegamy Vats? OK! ![]()
![]() |
#1227 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiesz co to fire bomba?
Acan~ Deamon of Chaos [13]: kurwa pomoz ktos w tym labiryncie pisze po polsku bo nie umiem po ang macie 5sekund and wszyscy hnted .. P.S kupie tarcze z okiem i miecz w ogniu 17:38 Argoteon [13]: huja buja sprzedam kupe. W woreczkach i na wage.oczywiesci oferuje najczesciej kupowan produkt czllllii przedwojennaprezerwatywa |
![]() |
![]() |
#1228 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moniak wiesz co to poziom magiczny ? xDDDDDDD
A tak powaznie, to mielismy to przebiec, a nie bawic sie z fb , rozumiesz ziam?
#1229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2009
|
![]() jubby czemu ty non stoper wstawiasz zdjecia nieswoje ?
|
![]() |
![]() |
#1230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2009
Imię: Vecrius
Świat: Olympa
Poziom: 317
Poziom mag.: 92
|
![]() Adas wez skoncz p*******c. Wiem, ze jestes takim skillem i bys nadazal z fb przy 7 mobach na ssie. Postruuufka
16:37 Elite Lahm [197]: - tera dzwonimy 16:37 Elite Lahm [197]: - dzien dobry chodzi pani lodowka? 16:37 Elite Lahm [197]: - no tak 16:37 Elite Lahm [197]: - no to prosze ja lapac bo ucieka |
![]() |
![]() |
#1231 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#1232 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo ja pro <znaky>
Acan~ Deamon of Chaos [13]: kurwa pomoz ktos w tym labiryncie pisze po polsku bo nie umiem po ang macie 5sekund and wszyscy hnted .. P.S kupie tarcze z okiem i miecz w ogniu 17:38 Argoteon [13]: huja buja sprzedam kupe. W woreczkach i na wage.oczywiesci oferuje najczesciej kupowan produkt czllllii przedwojennaprezerwatywa |
![]() |
![]() |
#1234 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2009
|
![]() Cytuj:
Dobrze Ci poszło. Tylko siódemka nie ma nic wspólnego w środku z vista. Jeśli patrzysz tylko na wygląd(interfejs/szatę graficzną) i kilka opcji to możesz porównać Vistę z 7. Ale jeśli jesteś informatykiem lub chociaż osobą zainteresowaną systemami operacyjnymi to się dowiesz, że 7 bazuje na całkiem innym jądrze od Visty. I że jest to przerobiona i poprawiona vista, na starym, stabilnym jądrze jakże popularnego XP'ka. ![]() Ostatnio edytowany przez GleeeeeeebA - 01-02-2010 o 01:57. |
|
![]() |
![]() |
#1235 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Win7 korzysta z prawie wszystkiego co miała Vista i udowodnij mi, że nie. Oczywiście wiele rzeczy zostało dodanych, wiele zmienionych, jeszcze więcej usuniętych, pozwolisz jednak pseudoinformatyku, że nie będę z Tobą jednak o nich dyskutował bo i tak tego nie zrozumiesz ![]() Oczywiście, jakby Microsoft zdecydował się na MinWin byłoby to dużo lepszym rozwiązaniem dla adminów sieciowych, ale dla takich zwykłych, szarych gnojków jak Ty czy 99,9% tego forum nie, więc to był jeden z kilku powódow dla których musieli od tego odstąpić ;/ To jest forum tibijskie, typowy tibijczyk niezauważyłby różnicy pomiędzy moją Vistą, a twoją 7. Wcale nie twierdzę, że Win7 nie jest lepszy czy może nawet gorszy od Visty, bo jest lepszy, dla zwykłych użytkowników, ale to co Ty napisałeś jest wręcz śmieszne i nieprawdziwe. Skoro nie widać różnicy to po co przepłacać i zmieniać system na nowy? Jakieś linki do znanych blogów, for technicznych proszę następnym razem, a nie puste słowa debila co myśli, że jest kimś. Jakbyś chciał ode mnie jakieś linki to później mogę edytnąć post, teraz nie mam czasu na google bo idę spać. ![]() PS Tak jakoś mi to umknęło wcześniej, "7 bazuje na całkiem innym jądrze od Visty. I że jest to przerobiona i poprawiona vista, na starym, stabilnym jądrze jakże popularnego XP'ka. ![]() Ostatnio edytowany przez Szczygiel - 01-02-2010 o 02:36. |
|
![]() |
![]() |
#1236 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mogłeś dodać
"W konkursie „Sport sposobem na sukces” I miejsce zajął Michał Szczygielski, ucz. kl. VF" "W Konkursie Informatycznym Michał Szczygielski i Paweł Sieczkiewicz zajęli III i VII m. w Polsce (indywidualnie)." Dobranoc
![]() Uprawiamy hejting ![]() |_|0|_| |_|_|0| |0|0|0| Ostatnio edytowany przez AbraUK - 01-02-2010 o 02:53. Powód: OD PEWNEGO CZASU, WYTYKAM KURWA WADY LUDZIĄ |
![]() |
![]() |
#1237 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak sie wszyscy chwala to i ja ! a co tam ![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jolanta Caba, Uwaga negatywna:
przedrzeźnianie słabszych uczniów na angielskim xDDDDD DRUGA! podczas lekcji wyszkoczył przez okno 1 pietro /\ Ownisz! TA CABA CIE NIE LUBI? Tylko od niej uwagi xD? BTW CO TO ZA SZKOŁA MASZ Z BIOLOGI JEDNA OCENE PAŁE I MASZ DWÓJE OKKKKK
![]() Ostatnio edytowany przez JubbcyQ - 01-02-2010 o 11:47. |
![]() |
![]() |
#1239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2009
Imię: Vecrius
Świat: Olympa
Poziom: 317
Poziom mag.: 92
|
![]() ARDIAN ALE MASZ OCENKI!! BRAFKA
16:37 Elite Lahm [197]: - tera dzwonimy 16:37 Elite Lahm [197]: - dzien dobry chodzi pani lodowka? 16:37 Elite Lahm [197]: - no tak 16:37 Elite Lahm [197]: - no to prosze ja lapac bo ucieka |
![]() |
![]() |
#1240 |
Użytkownik Forum
|
![]() jako wychowaczyni to ona wpisuje do dziennika a uwaga to tylko 1 od niej ze przez okno wyjebalem .
co do biologi to z poprawkowej klasowki dostalem 3+ a z ostatniego tygodnia nie wstawiala ocen |
![]() |