Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.
-->
Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-02-2010, 00:16   #61
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Kielce

Stan: Niegrający
Imię: nvm ;)
Gildia: nvm
Świat: Titania
Poziom: 55+
Poziom mag.: 55
Domyślny

pozdrawiam wszystkich uczciwie grających, a cheaterów już niedługo spotka kara, po rozmowie z CM już nie mam wątpliwości

pozdro $orcerrer
Bastek jest offline  

--> -->
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-02-2010, 11:23   #62
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005

Domyślny

Juz widac poprawe na niektorch expach.Ale powino powrocic raportowanie jak wczesniej i GMowie sami powinni sprawdzac. Trzeba walczyc z tym na kazdej linii. Teraz mozna grac normalniej. Ale nie ma gwarancji za za kilka tygodniu sytuacja nie wroci do normy :/ A wtedy chyba lepiej podziekowac za gre. Za co mam placic pac?
Mac796 jest offline  
stary 06-02-2010, 23:07   #63
Użytkownik forum

Proto's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2009

Stan: Aktywny Gracz
Proto ma numer GG 8317698
Domyślny

Cipsoft kara boty jak tylko może i jak na razie nieźle im to wychodzi. Największa kara będzie, jak firma produkująca Elfa i NG wyda w końcu długo oczekiwanego swojego mmorpg'a, konkurenta Tibii i jak Cipy wymyślą boty do ich gry ;d.
Good luck.
Proto jest offline  
stary 07-02-2010, 22:03   #64
Użytkownik Forum

Krajzel's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006

Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
Krajzel ma numer GG 9625503
Domyślny

@up
Normalni gracze grają kilka h dziennie albo kiedy mają czas. Dla mnie stawianie bota to czysta strata prądu. To tak jakbym zostawił bota na nfsa i zaczął grać manualnie jak mi odblokuje najlepszą furę - cały fun zostaje zniszczony.
A ten morał to sobie możesz w d.. wsadzić bo nie posiadasz ŻADNYCH danych na temat sprzedaży premmium time.
Aha na jednym ots gra 500 osób (połowa boty - wiem bo gram tam) to jest lepszy od real gdzie gra 50k+ osób, bardzo logiczne.
Krajzel jest offline  
stary 08-02-2010, 09:15   #65
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 04 2008

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Jak zobaczyłem to info na tibia.pl, postanowiłem wrócić do gry Widać, że zajmują się oszustami już na poważnie, może nareszcie będzie się dało normalnie grać? (i spadnie ilość knightów xd). Myślę, że nowi gracze chętniej będą grać jak zobaczą, że boty odchodzą w niepamięć, a wolę 100 normalnych graczy, niż 10000 botów. Ale powinni za to jakoś ułatwić trening, bo manualne skillowanie paladynem jest bardzo irytujące, poza tym skillujące boty nie są takie wkurzające

Ostatnio edytowany przez Matello - 08-02-2010 o 09:23.
Matello jest offline  
stary 08-02-2010, 18:41   #66
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 01 2010
Lokacja: Amsterdam ;))

Imię: Dooriiss
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 147
Poziom mag.: 72
sky999 ma numer GG 3612900
Evul re

gowno i tak skurwysyny takie boca dalej pic na wode fotomontarz.... osobiscie nie mam nic do uzywania bota do trenignu czy tez bicia mlvlu , ale bot na expienie to SZCZYT i chamstwo.
sky999 jest offline  
stary 08-02-2010, 20:47   #67
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Kielce

Imię: nvm ;)
Gildia: nvm
Poziom: 55+
Poziom mag.: 55
Domyślny

Cytuj:
I co ci z tego ze pozdrowisz uczciwie grajacych ? Mysle ze wiecej niz 60% graczy w tym momencie to boty i maja racje . Bo trzeba byc niezle uzaleznionym w ta gre zeby siedziec i na*******a$ 24/7 to ludzie wola zaryzykowac i postawic sobie bota na noc co tez tak robie . Warningi ? GlUPOTA JAK SKURWYSY# . Moge sie zalozyc ze taka osoba przecietna ktora bocila a dostala tego warninga zawsze bedzie omijac real tibie wielkimi krokami .
A wiec jaki z tego moral ?
Banowanie botterów = mniejsze zyski
a na to cipy napewno nie pozwola , powoli tez zdazylem zauwazyc ze na otsach jest wiecej osob niz na real tibii . Zobaczcie taka xerona.pl wieczorami online po 500 osob , gdzie na przecietnym serwerze PVP na realu gra 350~ osob . Ta gra umiera i tyle mam do powiedzenia .
Ktoś ma racje, że aktualnie OSZUKUJE?
Nie wiem, czy czasem nie jesteś zdegenerowanym produktem dzisiejszego społeczeństwa które w połączeniu z polska mentalnoscia daje wlasnie takie makabryczne przypadki.
Za moich czasów Tibia miała tysiące wiecęj graczy, pewnie odpowiesz ze to konta MC i tak dalej (kiedy jeszcze stawialo sie farmy i nie bylo cavebotow) ale w kazdym badz razie zarys gry byl taki jaki byc powinien. Wbijaj sobie level za pomoca programu, potem idz na wojne gdzie naciskasz f1 i potem f2, a potem jeszcze jak sie juz wyplacisz to postaw znowu bota i powtorz proces. Moge sobie tak nawiazywac do lepszych czasow, starych czasow, gdzie zapewne jeszcze nie grales w ta gre i na jedzenie mowiles papu, ale co z tego? Cheater to cheater, powinien byc niszczony, kazda gra mmorpg wymaga czasu zeby miec w niej rozwinieta postac, a jak tego czasu nie masz, to graj tyle ile go masz, ciezka 'praca' (w formie rozrywki tak czy inaczej) i tak predzej czy pozniej gdzies dojdziesz, ale ty wolisz postawic bota i tyle. Jakbym mial lvlowac sobie chara w gore na bocie to juz wolalbym nie grac w ogole. Nazwe sie oldschoolowym, mimo ze moja data dolaczenia na forum nie odzwierciedla daty rozpoczecia grania w Tibie, ale z lezka w oczu przypominam sobie czasy wojen na kazdym nowym serwerze, gdzie ludzie tez oszukiwali, w postaci sharowania, ale przynajmniej kurwa ktos musial jednak zarywac te noce jak mial ambicje bycia 'kims' (AHA, i nie pisz mi ze smieszne jest bycie KIMS w grze KOMPUTEROWEJ, bo to jest smieszne, skoro sam w nia grasz)

@ta gra umiera i tyle mam do powiedzenia

ten cytat jest zloty, bo TY! wlasnie TY! mlokosie! doprowadziles do tego.

Ostatnio edytowany przez Bastek - 08-02-2010 o 20:48.
Bastek jest offline  
stary 09-02-2010, 11:16   #68
Użytkownik Forum

Trol'Trol's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2009

Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
Domyślny

boty sa fajne odczepcie sie
Trol'Trol jest offline  
stary 12-02-2010, 02:51   #69
Solarze1
Guest

Domyślny

Ja też bana dostałem Na 17 lv paladyna. Jak kumpli się pytałem to powyżej 30 lv nie banują te 16k to pewnie postacie na lv 10-30 i głównie "noob hary"

stary 12-02-2010, 04:12   #70
Użytkownik Forum

Trol'Trol's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2009

Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
Domyślny

nom napewno nob hary
Trol'Trol jest offline  
stary 12-02-2010, 13:44   #71
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 11 2008

Domyślny Boty

@ Bastek masz racje.

Czy te 16,5 k banow coś dało? CZy czuje się usatysfakcjonowany?
NIE. Wystarczy wejść na tibiabr.com, top exp. Ja zacząłem grać w tą grę jakoś w 2001 roku, i nikt mi nie wmówi ,że 458 level ktoś wbił normalnie grając. Jak bym był właścicielem to bym zbanował wszystkich powyżej BUBBLE w levelu. Wtedy miałbym gwarancje usuniecia botów. Poza tym, jak ktoś pracuje 8 godzin w Cipsoft, i usiadlby na jednym serwie w nocy, złapał by wszystkie boty. Nie trudno przez tydzien usiąść do gry i ich złapać skoro tyle ludzi tam pracuje. W każdym razie powiem tyle, dobrze, ale za mało.
epikk jest offline  
stary 12-02-2010, 15:16   #72
daniellos123
Guest

Smutny Skoro Banują Niech Bądą Rezultaty !!!

Ja nie zauważyłem prawie żadnych zmian na furorze. Boty ciągle latają a jak kogoś się zabije to po 3 min. okazuje się, że to jakiś noob char jakiegoś h lvl. Z tego co zauważyłem to boty w stylu elf nie są prawie wogle banowane

stary 12-02-2010, 18:30   #73
Solarze1
Guest

Domyślny

Boty typu elf Banowane (ja mam elfa i bana za niego) Ale na beryli tak patrze na rooku łazi ich tyle (więcej botów niż potworów) i sie expić nie da normalnie.

stary 13-02-2010, 01:14   #74
Użytkownik Forum

Sequenzo's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2010
Lokacja: Łódź

Imię: XXX
Gildia: XXX
Poziom: 66
Skille: 90/76
Poziom mag.: 18
Sequenzo ma numer GG 90*****
Domyślny

Skoro masz Elf Bota to z Banem nie powinieneś mieć problemu, Elf teraz jest "podobno" Najlepszym Botem.. Mój kumpel go używa już od pół roku i ani razu nie dostał Bana... Ale Ja jestem przeciwko Botom !!!!... Powinni to tępić na każdym kroku..
Sequenzo jest offline  
stary 15-02-2010, 23:52   #75
Kapsko
Guest

Domyślny Co????

JESTEŚCIE DZIWNI LUDZIE ŻE W TAKĄ BADZIEWNĄ GRĘ GRACIE
[wasze mózgi po wymieszaniu z maślanką dają borowikową]
nie rozumiem tego jak można grać w coś takiego!!!!!

--- Kapsko dodał 2 minut i 0 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapsko Pokaż post
JESTEŚCIE DZIWNI LUDZIE ŻE W TAKĄ BADZIEWNĄ GRĘ GRACIE
Popieram kapsko na prezydenta!!!!

Ostatnio edytowany przez Kapsko - 15-02-2010 o 23:52. Powód: Automerged Doublepost

stary 17-02-2010, 15:53   #76
Użytkownik Forum

Sequenzo's Avatar

Domyślny

Ale są tacy dla których Tibia, to jest ich drugi dom, dla innych zabicie czasu i rozrywka.. A Dla jeszcze Innych to jest nałóg, nie mogą przeżyć bez zalogowania Się :-)
Sequenzo jest offline  
stary 18-02-2010, 17:22   #77
Kapsko
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sequenzo Pokaż post
Ale są tacy dla których Tibia, to jest ich drugi dom, dla innych zabicie czasu i rozrywka.. A Dla jeszcze Innych to jest nałóg, nie mogą przeżyć bez zalogowania Się :-)
tak a dla innych to gówno

stary 21-02-2010, 11:57   #78
Użytkownik Forum

Sequenzo's Avatar

Domyślny

@Kapsko

Skoro dla Ciebie to "Gówno" to Po co się udzielasz ?? Wydaję Mi się, że to Forum jest dla Ludzi którzy w tą grę grają -.-

--- Sequenzo dodał 1 minut i 47 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez daniellos123 Pokaż post
Ja nie zauważyłem prawie żadnych zmian na furorze. Boty ciągle latają a jak kogoś się zabije to po 3 min. okazuje się, że to jakiś noob char jakiegoś h lvl. Z tego co zauważyłem to boty w stylu elf nie są prawie wogle banowane

Elf podobno OMIJA te Zabezpieczenia w Kliencie, Moi Kumple też Używają tego i do tej pory nie dostali Bana.. Banują tych co Mają Tibia Auto, Tibia Bot NG i jakieś inne bezpłatne Boty

Ostatnio edytowany przez Sequenzo - 21-02-2010 o 11:57. Powód: Automerged Doublepost
Sequenzo jest offline  
stary 26-02-2010, 00:18   #79
Czlowik3872
Guest

Domyślny

[quote=Kapsko;2733086]JESTEŚCIE DZIWNI LUDZIE ŻE W TAKĄ BADZIEWNĄ GRĘ GRACIE

popieram, Kapsko na prezydenta

To co o was mówi to prawda ha ha

Zamkniety temat.
-->
Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania