--> | --> |
|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() pozdrawiam wszystkich uczciwie grających, a cheaterów już niedługo spotka kara, po rozmowie z CM już nie mam wątpliwości
pozdro $orcerrer |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
|
![]() Juz widac poprawe na niektorch expach.Ale powino powrocic raportowanie jak wczesniej i GMowie sami powinni sprawdzac. Trzeba walczyc z tym na kazdej linii. Teraz mozna grac normalniej. Ale nie ma gwarancji za za kilka tygodniu sytuacja nie wroci do normy :/ A wtedy chyba lepiej podziekowac za gre. Za co mam placic pac?
|
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2009
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Cipsoft kara boty jak tylko może i jak na razie nieźle im to wychodzi. Największa kara będzie, jak firma produkująca Elfa i NG wyda w końcu długo oczekiwanego swojego mmorpg'a, konkurenta Tibii i jak Cipy wymyślą boty do ich gry ;d.
Good luck. |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @up
Normalni gracze grają kilka h dziennie albo kiedy mają czas. Dla mnie stawianie bota to czysta strata prądu. To tak jakbym zostawił bota na nfsa i zaczął grać manualnie jak mi odblokuje najlepszą furę - cały fun zostaje zniszczony. A ten morał to sobie możesz w d.. wsadzić bo nie posiadasz ŻADNYCH danych na temat sprzedaży premmium time. Aha na jednym ots gra 500 osób (połowa boty - wiem bo gram tam) to jest lepszy od real gdzie gra 50k+ osób, bardzo logiczne. |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Jak zobaczyłem to info na tibia.pl, postanowiłem wrócić do gry
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Matello - 08-02-2010 o 09:23. |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2010
Lokacja: Amsterdam ;))
Imię: Dooriiss
Profesja: Elder Druid
Gildia: Freedom People
Świat: Celesta
Poziom: 147
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() gowno i tak skurwysyny takie boca dalej pic na wode fotomontarz.... osobiscie nie mam nic do uzywania bota do trenignu czy tez bicia mlvlu , ale bot na expienie to SZCZYT i chamstwo.
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie wiem, czy czasem nie jesteś zdegenerowanym produktem dzisiejszego społeczeństwa które w połączeniu z polska mentalnoscia daje wlasnie takie makabryczne przypadki. Za moich czasów Tibia miała tysiące wiecęj graczy, pewnie odpowiesz ze to konta MC i tak dalej (kiedy jeszcze stawialo sie farmy i nie bylo cavebotow) ale w kazdym badz razie zarys gry byl taki jaki byc powinien. Wbijaj sobie level za pomoca programu, potem idz na wojne gdzie naciskasz f1 i potem f2, a potem jeszcze jak sie juz wyplacisz to postaw znowu bota i powtorz proces. Moge sobie tak nawiazywac do lepszych czasow, starych czasow, gdzie zapewne jeszcze nie grales w ta gre i na jedzenie mowiles papu, ale co z tego? Cheater to cheater, powinien byc niszczony, kazda gra mmorpg wymaga czasu zeby miec w niej rozwinieta postac, a jak tego czasu nie masz, to graj tyle ile go masz, ciezka 'praca' (w formie rozrywki tak czy inaczej) i tak predzej czy pozniej gdzies dojdziesz, ale ty wolisz postawic bota i tyle. Jakbym mial lvlowac sobie chara w gore na bocie to juz wolalbym nie grac w ogole. Nazwe sie oldschoolowym, mimo ze moja data dolaczenia na forum nie odzwierciedla daty rozpoczecia grania w Tibie, ale z lezka w oczu przypominam sobie czasy wojen na kazdym nowym serwerze, gdzie ludzie tez oszukiwali, w postaci sharowania, ale przynajmniej kurwa ktos musial jednak zarywac te noce jak mial ambicje bycia 'kims' (AHA, i nie pisz mi ze smieszne jest bycie KIMS w grze KOMPUTEROWEJ, bo to jest smieszne, skoro sam w nia grasz) @ta gra umiera i tyle mam do powiedzenia ten cytat jest zloty, bo TY! wlasnie TY! mlokosie! doprowadziles do tego. Ostatnio edytowany przez Bastek - 08-02-2010 o 20:48. |
|
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() boty sa fajne odczepcie sie
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() Ja też bana dostałem
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() nom napewno nob hary
|
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2008
|
![]() @ Bastek masz racje.
Czy te 16,5 k banow coś dało? CZy czuje się usatysfakcjonowany? NIE. Wystarczy wejść na tibiabr.com, top exp. Ja zacząłem grać w tą grę jakoś w 2001 roku, i nikt mi nie wmówi ,że 458 level ktoś wbił normalnie grając. Jak bym był właścicielem to bym zbanował wszystkich powyżej BUBBLE w levelu. Wtedy miałbym gwarancje usuniecia botów. Poza tym, jak ktoś pracuje 8 godzin w Cipsoft, i usiadlby na jednym serwie w nocy, złapał by wszystkie boty. Nie trudno przez tydzien usiąść do gry i ich złapać skoro tyle ludzi tam pracuje. W każdym razie powiem tyle, dobrze, ale za mało. |
![]() |
![]() |
#72 |
Guest
|
![]() Ja nie zauważyłem prawie żadnych zmian na furorze. Boty ciągle latają a jak kogoś się zabije to po 3 min. okazuje się, że to jakiś noob char jakiegoś h lvl. Z tego co zauważyłem to boty w stylu elf nie są prawie wogle banowane
|
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() Boty typu elf są Banowane (ja mam elfa i bana za niego) Ale na beryli tak patrze na rooku łazi ich tyle (więcej botów niż potworów) i sie expić nie da normalnie.
|
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro masz Elf Bota to z Banem nie powinieneś mieć problemu, Elf teraz jest "podobno" Najlepszym Botem.. Mój kumpel go używa już od pół roku i ani razu nie dostał Bana... Ale Ja jestem przeciwko Botom !!!!... Powinni to tępić na każdym kroku..
#75 | |
Guest
|
![]() JESTEŚCIE DZIWNI LUDZIE ŻE W TAKĄ BADZIEWNĄ GRĘ GRACIE
[wasze mózgi po wymieszaniu z maślanką dają borowikową] nie rozumiem tego jak można grać w coś takiego!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Kapsko dodał 2 minut i 0 sekund później --- Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kapsko - 15-02-2010 o 23:52. Powód: Automerged Doublepost |
|
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale są tacy dla których Tibia, to jest ich drugi dom, dla innych zabicie czasu i rozrywka.. A Dla jeszcze Innych to jest nałóg, nie mogą przeżyć bez zalogowania Się :-)
#77 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kapsko
Skoro dla Ciebie to "Gówno" to Po co się udzielasz ?? Wydaję Mi się, że to Forum jest dla Ludzi którzy w tą grę grają -.- ![]() ![]() ![]() --- Sequenzo dodał 1 minut i 47 sekund później --- Cytuj:
Elf podobno OMIJA te Zabezpieczenia w Kliencie, Moi Kumple też Używają tego i do tej pory nie dostali Bana.. Banują tych co Mają Tibia Auto, Tibia Bot NG i jakieś inne bezpłatne Boty
300 Elite Knight (Retired) 100 Elder Druid (Retired) 110 Elder Druid (Hacked) Ostatnio edytowany przez Sequenzo - 21-02-2010 o 11:57. Powód: Automerged Doublepost |
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]() [quote=Kapsko;2733086]JESTEŚCIE DZIWNI LUDZIE ŻE W TAKĄ BADZIEWNĄ GRĘ GRACIE
[wasze mózgi po wymieszaniu z maślanką dają borowikową] nie rozumiem tego jak można grać w coś takiego!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() popieram, Kapsko na prezydenta ![]() To co o was mówi to prawda ha ha |