|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#17161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Świat: Furora
Skille: dobre
|
![]() Hehe tez Cie zabolalo widze, po pierwsze odpowiem Ci tak:nie masz nic do gadania nonamie, a po drugie to my mamy swoj maly plan
![]() ![]() O jety jaki Ty jestes niedorozwiniety nonamku ![]() A tak po za tym to kiedy next impreza u Crespy na housie? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#17162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Przypadkowo udalo mi sie dostac ten maly plan o ktorym mowi furor:
![]() Sami mowicie ze to tylko taka niewinna zabawa for fun, a podniecacie sie jak dziewica po pierwszym stosunku ;D
![]() |
#17163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() nie ma takiego botowania! koniec imprezy, dziekuje dobranoc
sorry ale musialem : d
![]() |
#17165 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2009
Imię: Kusynho-Salenza
Profesja: Paladin
|
![]() o jak przykro. (z)visy zaczynają dostawać bany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17166 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widac ze Thoro ma talent do rysowania ale w Tibii nie ma nieba takze otrzymal falsyfikat planu!
![]() A tym czasem pozdrowmy wszyscy Sofksa Thora Rodine Apff Mirha oraz zdeletowanego Mikablona(PO-ZDRA-WIA-MY!) Oraz Pelile Poseidon Feb 11 2010, 17:07:55 CET Killed at Level 78 by Furor seba, Keepsake of furora, Nynyy and Panoramix Bartolo. Oraz Cuc Judl z przecudnym setem skladajacym sie z Avangera, G legow, Dsma i takich tam ![]() Feb 11 2010, 17:50:37 CET Slain at Level 82 by Dercos, Dexter Oly, Faver, Furor seba, Keepsake of furora, Panoramix Bartolo, Sebuch Knight and Zodie Lee. Moral z tego taki...(nie jedzcie lodówki po 23... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17168 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie maaaaaaammmmmmm baaaaaaaaannnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa dziekuje dziendobry musialem napisac
18:58 You see 100 crystal coins. They weigh 10.00 oz. Enjoy your freedom , See u in game ! ;D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17169 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17170 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() Cytuj:
A tak ogolnie to ema bo w vis jestesm od poczatku jego istnienia a nawet przed ![]() ahh...te czasy jak na snejjka wystarczaly dwie osoby ;DD petro i benek "raz dwa czy" i magiczne ue umrzywalo przeciwnika ;* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17171 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Waleczny Winy Tome ![]() Feb 12 2010, 18:26:20 CET Slain at Level 112 by Dercos, Furor seba, Gorgiax, Lady Marysq, Panoramix Bartolo, Szyychu, Zana Zidus and Zodie Lee. Mamy mnostwo sdkerow a nawet jeszcze wiecej \o Do konca roku zostalo mnostwo czasu bedzie nas z 30~ osob. No to nie kazdy bedzie mogl expic spokojnie ![]() ATAAAK! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17172 |
Użytkownik Forum
|
![]() No widzialem cala akcje gdyz w niej uczestniczylem. Powiem tyle - nic specjalnego
![]() ![]()
![]() |
#17173 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17174 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tym razem Szyychu podpalony
![]() Feb 13 2010, 17:51:34 CET Slain at Level 111 by Dili Eoo, Grube Loloo, Shani Arcam, Sivin and Venz.
![]() |
#17175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() H@H@H@H@H@!
Dzisiejsza akcja była wyj3bana w kosmos ! Na vencie było nas dużo jak nigdy ,co jak co ,ale w naszym przypadku 15 osób to jest coś ,ale przyszedł ziomek i stwierdził ja komanderuje ,powiedzieliśmy ![]() ![]() W ogóle wyszedł z akcji w połowie ,bo ktoś mu zwrócił uwagę ,że jest noobem. Koniec świata xD Dawno się tak nie ulachałem ,w trakcie sfailowanego ratowania Szyycha Venz zostawił mnie na 2 manie ,8 hp ,to bot wpierdolił się w drabinkę a tam szyychu temple po 2 sekundach.... beka w kosmos ,ale Vizjon pokazało klasę ,sZczególnie Łukasz Groszkiem xD!!! Zamiast mnie słuchać i się chować kiedy Groszek on screen ,to nie chuj BIJCIE IMARGAMA ,PADNIE MAMY TAKI PAŁER!~!!! BUAHAUHAUAHUAUAH Next time będzie lepiej ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#17176 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() Cytuj:
Zapewniam cie ze nikt nie bd sie bał expic szczegolnie przed wami <3 Ty chcesz nas przestraczyc? haha rotfl xddddd --- Jety dodał 3 minut i 33 sekund później --- Cytuj:
a Furor001 tak sie podnieca wszystkim xddd pro eful tibijiczyk! pozdro Furor001 i ema zerowcu.. Ostatnio edytowany przez Jety - 13-02-2010 o 19:20. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Jety ,bądź kulturalny
![]() Chodzi o to ,że niektórzy traktują to jak życie (proogres na przykład ,padł i 5 min później -Sell character!) xD a reszta ,jak ja mam zlewe w chuj xDD ale zobaczycie ,będzie jeszcze sieka ;d już ja o to zadbam o/ napisałem o Szyychu ,żeby mu złożyć hołd i oto co dostałem na priva 19:26 Manafakture [13]: po co go ubili.. HAHAHAHAHHAHAHAHA MASTAH POWAH OWNAH! Ostatnio edytowany przez AwangardowyKaloryfer - 13-02-2010 o 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17178 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zabili szycha i wszystkie nonamy sie onanizuja tym na forum
![]() Raz na wozie raz pod wozem a watpie zeby frag na szychu mial jakies wieksze znaczenie. Wiec zamknijcie kalafiory ![]() Czas pokaze do czego bedziemy zdolni w przyszlosci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17179 |
Użytkownik Forum
|
![]() Specjalnie groszkiem wyszedlem byscie skulle poodpalali, ale widzialem ze nic nie robicie wiec sie ogolnie zdziwilem. nie jest mi zal nim pasc a chcialem cos sprowokowac, a potem relog i jadymy. Questa mielismy ogarnietego, bo dili zbloczyl i nie mogliscie tam uciec. Wybierajcie lepsze cele, a moze cos z tego bedzie, pozdrawiam
![]()
![]() |
#17180 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |