![]() |
#13402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Lokacja: Planeta Ziemia
Stan: Niegrający
|
![]() Cześć Aniu. Tu Wojtek. Też mam 12 lat. Chętnie Cię poznam.
No generalnie całkiem fajnie wyszło, ale jak premiera leciała to tłum był niemiłosierny >.> Ahh no i Bzentysikjewicz <3 ![]() Ostatnio edytowany przez Smuggy - 13-02-2010 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13403 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Oby nie.
Naprawdę nie było tak wiele fajnych/zjadliwych klipów =f. A część była niestety albo trochę źle skoordynowana, albo brakowało jej jakiegoś dopaku/efektu, który wzmocni efekt. Bo np. ten motyw ze strusiem pędziwiatrem byłby dobry, gdyby coś zostało do tego dodane, filmik trochę lepiej zmontowany no i albo mi się wydawało, albo tam się dźwięk trochę rozszedł z obrazem. Czy o ile motyw z znalezienie wirusa z TTGL mi się całkiem spodobał, to jego kontynuacja... bleh. Odgrzewany kotlet nie smakuje tak samo. Czy motyw zrobienia fragmentu, ponieważ jeden motyw się zgadzał (pokemon-kaczka dziwaczka, itp). No i mimo gdy dodadzą napisy po angielsku - to nie to samo. Masa podkładu zostanie zrozumiana tylko przez polaków. Ja to bym wywalił jeszcze 1/3-1/2 scenek ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A co powiecie na to AMV?
http://www.youtube.com/watch?v=sJLLUKnplPg
![]() |
#13405 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Niezłe. Połowę anime poznałem, po resztę musiałem sięgnąć do "więcej informacji". @Topic Clannad za mną! Moja ocena: Ukryty tekst:
Zabieram się za Clannada AF, spodziewam się czegoś lepszego od 1 części (co wcale nie znaczy, że mi się nie podobała).
![]() Ostatnio edytowany przez Ghernie - 13-02-2010 o 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13406 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13407 |
Użytkownik Forum
|
![]() #eerion
Zgadzam się całkowicie co do napisów angielskich. Gagi, które zrozumieliby obcokrajowcy można wyliczyć na palcach rąk prawie że + część z nich do wyrzucenia Jak już przy AMV siedzimy. http://www.youtube.com/watch?v=j8dngugtKEA |
![]() |
![]() |
![]() |
#13408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Smuggy
Tenacious D + DMC + K-On! = EPIC! @WSSII Za długie, wiele kawałków spokojnie można wywalić. Ale też trafiło się kilka cholernie dobrych, jak Hellsing + Chrześcijanin tańczy, czy Death Note + Grzegorz Brzęczyszczykiewicz. @Eerion Na ogół kotlety mi lepiej smakują na drugi dzień, zwłaszcza te mielone. A jeśli chodzi o avasta, to fragment był autorstwa Dera który zwykle prowadzi karaoke na konwentach. Sytuacja z B-conu, gdzie przy każdym podłączeniu pendrive'a uruchamiał się charakterystyczny windowsowy dzwięk. I tak kilkanaście razy, za każdym razem ryk na sali. Weź też pod uwagę że WSS2 miał premierę na Paconie, a jak wiadomo w większej grupie wszystko jest śmieszniejsze. Wtedy takie powtarzające się fragmenty nabierają ogromnej mocy, a śmiech na sali wzrasta w niemal wykładniczym tempie. Nippah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13409 |
Użytkownik Forum
|
![]() Epic, epic. Ahh Krauser-sama !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Fakt krótkie, ale imo lepiej, że zostawia coś w stylu "szkoda że już się skończyło", niż przeciąganie i spieprzenie na koniec
![]() |
#13411 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=ky2ZUdDndr4
Ale obczajcie w HD ![]() @WSSII NARUTOOO!!! SASUKEEE!!! NARUTOOO!!! SASUKEEE!!! ![]()
![]() |
#13412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Amv od smuggiego
ritsu+yui+pick of destiny+krauzer-sama=OVER 9K WINS! ost. fajnego hentaia z ritsu widziałem,nawet jej brat z OVA był... @amv to zobaczcie ^^ http://www.youtube.com/watch?v=Lc9RyX8yP28
![]() |
![]() |
#13413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() mam riklesta o anime z mechami, romansem (wazne zeby byl to taki watek poboczny, zeby cala akcja nie opierala sie na milosci) i zeby nie dzialo sie w kosmosie...
Nie wyrzucac tutaj z ttgl evangelionem i fmp Czyli cos istnieje takiego zeby spelnialo te warunki... Licze na corgara bo on taki mechefan |
![]() |
![]() |
![]() |
#13414 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Tak jak napisał Nari, Xam'd. Ewentualnie jeśli ścierpisz kosmos, to Macross Frontier.
Nippah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() @AMV(edit)
HA! To z K-On'em rządzi. Świetnie zmontowane. Dźwięk też. Normalnie EPIC WIN. ![]() @Ergo Zaczyna się robić coraz bardziej dziwniejsze. I coraz bardziej mi się podoba. ![]() Ostatnio edytowany przez Grycan - 14-02-2010 o 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13417 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
have a nice day..
![]() |
![]() |
![]() |
#13418 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ci skąd się wzięło na illyowanie nam?
![]() |
#13419 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() @up
Rayzusiowi się nudzi i chyba cały temat od pierwszej strony jedzie. Bo ten tekst co on wygrzebał znajduje się na 101 stronie. ![]() @Ergo Te anime jest świetne i już po 9 epach stwierdzam, że to anime jest obowiązkowe dla każdego. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13420 |
Użytkownik Forum
|
![]() nieee taaaam XD wziąłem losową strone tak dla funu i sie trafił tamten post zem jak chciał go tu dać kamracie...
![]() |