![]() |
#13441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Chyba 2giej serii, pierwsza o ile ma jakieś tam rozjaśnienie to nadal, jest strasznie trudne do strawienia, a i nie ukazuje wszystkiego.
|
![]() |
#13442 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() @up
zabic heretyka, jak mogl usunac higurashi. Przecie to jest rox, zwlaszcza gdy wszystko sie wyjasnia to juz czujesz ta moc. Wacznij, tylko uminekoo omijaj z daleka bo to syf kila i mogila |
![]() |
![]() |
![]() |
#13444 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Druga seria była tak żałosna, że to masakra. Co z tego, że wszystko wytłumaczyła, skoro wiało od niej kapą na kilometr?
Ci wszyscy hero of justice... ARGH
![]() |
![]() |
![]() |
#13445 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @eerion
mozliwe ze tak bylo, ale ogolnie seria mi sie podobala, chodzi o calosc, bo za bardzo to nie pamietam bo gdy ogladalem bylooooo dawno, jednak ta tajemniczosc miala klimat.. dla mnie gowno z seri higurashi to bylo to ova co to bez krwi bylo i nudne bylo jak sam nie wiem co... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13446 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prawda jest taka, że im mniej wiedziałem o "logicznym wytłumaczeniu serii", tyn przyjemniej mi się oglądało.
Słyszeliście o banzaifm? Radio tematyki anime online: strona http://www.banzaifm.pl/news.php online http://banzaifm.pl/player-online.php @edit Choć jeszcze nie spotkałem się z utworem, którego nie słuchałem ;-).
![]() |
#13447 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Uznałbym drugą serie za świetną gdyby nie właśnie ci wielcy bohaterowie, jak widziałem grupkę dzieciaków rozwalającą "wyszkolone"(jak to wszyscy mówili) jednostki, to nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać. Plus wpadanie w bezsensowne pułapki typu 4 kolesi wyciągniętych liną za nogę na obszarze 10m2, albo 3 gości powalonych beczką wystrzeloną z gałęzi. To całkowicie spieprzyło serie i nie wiem jak ludzie mogą ją uznawać za arcydzieło.
![]() |
#13448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Głupoty gadacie. Wystarczy spojrzeć na Rike i Hanyuu i już wiadomo czemu Higu jest arcydziełem. Do tego dochodzi jeszcze niezwykle realistyczna mimika postaci.
![]() Czy patrząc na Mion, nie widzicie w wyobraźni własnej matki która znalazła kolejną parę brudnych skarpetek? Nippah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13449 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja mam zdrowych genetycznie rodziców ;P, no offense
![]() |
#13450 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hmm, czujecie ten zapach ??
To zapach flejmu ktory juz nadchodzi ^^ @ dobra idem ogladac bler wiedzma projekt 2 poniewaz anime juz mnie nudzi, wiec odrzucam je na pare dni... Ostatnio edytowany przez milano8 - 16-02-2010 o 01:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13451 |
Fallen Angel
|
![]() Jako że robi się dość wesoło, powinienem chyba pewne rzeczy powiedzieć z góry, jako że do tej pory tylko Grocix i Frizz mieli o sprawie pojęcie:
Jakiś czas temu poprosiłem Droma o interwencję w sprawie M&A, związaną z akcjami moderatorskimi Gimlosa. Poprosiłem wówczas, żeby opieka nad tematem przypadła mnie personalnie, ze względu na specyficzną atmosferę tutaj, którą jak myślę, lepiej od Gimlosa wyczuwam. Ale to wszystko nie znaczy, że każdy flame i offtop jest od dziś(a w zasadzie juz chyba ze dwa miesiące) dozwolony. Posty takie jak Juzefka o dymie będą nadal karane i usuwane, bo po pierwsze primo, regulamin nadal obowiązuje, a po drugie primo, wypada mi się z obietnicy wywiązywać. Sugerowałbym mieć to co napisałem na uwadze, bo są na tym forum rzeczy gorsze niż Rayza i jego tentacle ![]()
![]() |
#13452 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() oi oi... czuje groze xD
Ale maly flejmik i tam cieniutki offtop chyba nikogo nie gryzie mr opiekun m&a thread gangrelu III mały... Zreszta gdyby nie byloby offtopu i flejmu to ten temat by upaaaaaaaaaaaaaaaaaadl dawno temu w odleglej galaktyce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Eeee tam. Dobrze dawkowany offtop nigdy nie zaszkodzi.
![]() @Ergo Odcinek 19 był bardzo dziwny, nawet na tą serię. Ale 20 za to był ciekawszy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13454 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2009
Lokacja: Ougon Kyou
Imię: Chris the Necromancer
Profesja: Druid
Świat: Guardia (lulz)
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Tak też więc! Nawet jak jesteś nubas z inglisza totalny (w co wątpię, i to się tyczy wszystkich juzerów tego tematu), to powinieneś sobie poradzić. Łatka "zangielszczająca" zrobiona przez Witch Hunt jest dobra - nie maszli tam żadnych piekielnie trudnych słów czy konstrukcji zdaniowych. Wi end |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13455 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Za dużo pozycji w Want to Watch i znów nie mogę się na nic zdecydować, a trochę czasu na oglądanie znów mam. HELP!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13456 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
@Higurashi Bhahahaha jest zaje... a wy sie nie znacie,nooby :< @Frizz co do mimiki...współczuje. @Gangrel a spotkałeś mne w RL? Pacz_ nadal ma traume po ty jak mnie spotkał... [drocze sie tylko : p ] @Anime 11 eyes: 8 odc - cudo ^^ to zakończenie było epickie.. Kamisama Kazoku: po 4 odc. bedzie tak samo chyba nudne jak Kurokami..
![]() |
![]() |
![]() |
#13457 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Tak długo czekałem, marzyłem, a nawet modliłem się... I wreszcie jest! Anime z Hatsune Miku, a dokładniej jej mrocznym alter ego Black Rock Shooter! Narazie wypuszczony został tylko 1 trailer, do tego jest jeszcze piosenka od której się to wszystko zaczęło.
Teraz rozumiem co czuł Tompciu, gdy zobaczył trailer pełnometrażowego FSN ^^ Trailer http://www.youtube.com/watch?v=EWSeS...eature=related Piosenka http://www.youtube.com/watch?v=OLzOr...eature=related Nippah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13458 |
Użytkownik Forum
|
![]() *konspiracyjny szept Nariego* mów za siebie ;-)
![]() |
#13459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() *rayza z usmiechem* módl sie zeby cie nie zasypało jak frizza ze nie miał prądu ; ]..
![]() |
![]() |
#13460 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie każdego życie opiera się komputerze. Niektórzy mają jeszcze alkohol ;]