Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-02-2010, 16:39   #17241
Gesar
Użytkownik Forum

Gesar's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2009

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gesar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Domyślny

Jaki z tego wniosek?? Robcie sobie noob chary i sami zabijajcie jakies 80 lvle co kupuja kase na allegro. Nie dosc ze dobra zabawa to i jeszcze interes sie kreci hehe. Rixari, Elvessa itp chyba nie kupuja? A tamci co kupuja to raczej gdzies sie nawina, specjalnie na nich akcji nie planujemy
Gesar jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-02-2010, 17:43   #17242
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka

Profesja: Druid
Świat: Furora
Skille: dobre
Domyślny

Padlismy bo nie odczuwamy strachu watpie zeby Neltharion Elvessa Rixari Dark Weest itd kupowali kase chociaz kto wie jakich Vision ma pionów
Ale Vision-pvp 0 to jest pewne i wiele razy sie to potwierdzilo
Wpadna calym serverem i to nazywaja pvp najlepszy byl ima jak latal po thais i "wsciekly z radosci" krzyczal na capsie HAHAH!!
Ja sie zdenerwowalem i kurnaa macie eeeeeeeeeefekt...(cwaniacko)

Feb 16 2010, 18:20:41 CET Slain at Level 120 by Alma Drax, Bzik Bruth, Dercos, Furor seba, Kalin Exoria, Lady Meros, Nymusis, Panoramix Bartolo and Tinki linki.

a po za tym Vision nie placi za to ze mnie wyrabali z serva bo kase sam od nich biore z full setow
zarobilem 296k juz

Psyduck tez sie wkurzyles widze zreszta jak cale Vision gdy elveske rixarka wescika i neltharionka UBILISMY!!1
A do szkoly nie chodze bo pracuje pozdro psie(duck)
Furor001 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2010, 17:55   #17243
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Stan: Na Emeryturze
Imię: Namsto
Domyślny

296k ? kiepawo moze kiedys dorownasz mi i rapiemu the bolterowi ];->

@imargam
'hehe',

widze ze na xerenie sie zaczales czaic, tylko dlaczego znowu masz ch.j a nie ekipe ? Ja nie wiem czy tak lubisz jak Ci gówno pod butem śmierdzi czy coś, ale skad Tyś kurwa ich wytrzasnal ? ^^ pandorczyki chyba tam ladnie musialy Ci w poslady zaczac wchodzic bo cos chyba miejsca na stronie zaczelo brakowac na te ich deady XD wybocili postacie i mysleli ze sobie serwer przejma : < ale nie z tym skillem panowie, nie z tym skillem. I juz mi sie ziomki z drugiej strony chwala 'furora wpada !!! wygraja za nas wojne !!! zwidkowi zniknie rs to przyniesie tutaj 15kk i was wszystkich pozabijaja !!!'

o/
stary 17-02-2010, 18:01   #17244
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Imię: Namsto
Domyślny

eh, wydawalo mi sie ze Zwid jest na tym samym accku co Imargam ;> ale nie wiem do konca jak to u was jest, kto na nim siedzi, czy starszy, czy mlodszy, czy calkowicie ktos inny.
stary 17-02-2010, 18:12   #17245
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

Snorlaaxie licza sie fragi na tych lvl nie wazne czy boty sroty czy tam cos innego.
Mamy najlepszy team pk, mamy zabawe, mamy filmiki i nam to styka
Snorlaax-przyklad kolejnego nonama co sie wkurza jak psyduck z powodu tych fragow
Vision nie jest najlepsze i nie bedzie i szukaja serverow co aby dobrze kase szlo zarabiac Vision to zal a nie gildia
Chcecie zlota jak golota pff
stary 17-02-2010, 18:34   #17246
bulbazaur
Użytkownik Forum

bulbazaur's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2008

Stan: Niegrający
Domyślny

Furora seba, wszystkie 150 pokemonow wbija na to forum by ci pokazac gdzie jest twoje miejsce w szeregu, swoja droga kto ci tu pozwolil przyjsc i nas spamowac swoimi zalosnymi przekonaniami.. tu nie alkaida!

Matka boska katrilowska czuwa nad Furora ! Aleluja!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Winged Helmet na Furorze!
bulbazaur jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2010, 18:36   #17247
Bartonisko
Użytkownik Forum

Bartonisko's Avatar

Data dołączenia: 14 10 2008
Lokacja: w Lesie

Imię: Łudgejt
Gildia: Vision
Poziom: 194
Skille: 23\20
Poziom mag.: 99
Domyślny

Furor Seba ty czasem nie jesteś Mariusz Zieliński ?? Kurwa umysłem jak dwie krople wody...

Takiego niedojebanego dziecka to ja jeszcze nie widziałem.

Szedł Joda po schodach i spadł.... przykre
Bartonisko jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2010, 19:08   #17248
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head

Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
Domyślny

NOOO... do bandy niedorozwiniętych pokemonów aka. imagramy jeszcze brakowało aby ćwierć mózga bartoniska. Dawac chlopaki teraz to forum jest wasze. Dzieki wam juz poziom nie może spasc niżej. WYGRALISCIE...a teraz \/\/YPI3RD4LAC STĄD

stonki:
-linari_back , DION
-dzidzie2,yołeny,khazule
-bartonisko
-duch niespokojny JM na 100%
-mYchas
-bulbazaur i jego ziomy
-zodix/awangardowy/lukasz92
-sruror mega d381L
dopalacz.Vis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2010, 19:17   #17249
Partyzant_Felix
Zbanowany

Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872

Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
Partyzant_Felix ma numer GG 3458037
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furor001 Pokaż post
Padlismy bo nie odczuwamy strachu watpie zeby Neltharion Elvessa Rixari Dark Weest itd kupowali kase chociaz kto wie jakich Vision ma pionów
Ale Vision-pvp 0 to jest pewne i wiele razy sie to potwierdzilo
Wpadna calym serverem i to nazywaja pvp najlepszy byl ima jak latal po thais i "wsciekly z radosci" krzyczal na capsie HAHAH!!
Ja sie zdenerwowalem i kurnaa macie eeeeeeeeeefekt...(cwaniacko)

Feb 16 2010, 18:20:41 CET Slain at Level 120 by Alma Drax, Bzik Bruth, Dercos, Furor seba, Kalin Exoria, Lady Meros, Nymusis, Panoramix Bartolo and Tinki linki.

a po za tym Vision nie placi za to ze mnie wyrabali z serva bo kase sam od nich biore z full setow
zarobilem 296k juz

Psyduck tez sie wkurzyles widze zreszta jak cale Vision gdy elveske rixarka wescika i neltharionka UBILISMY!!1
A do szkoly nie chodze bo pracuje pozdro psie(duck)
Odrazu zastrzegam że nie gram na furorze, nikomu nie lize dupy, pisze tu tylko czasem z telefonu więc nie masz po chuj mnie wzywać, ot tylko moja opinia.

Co ty pierdolisz, sam przeczytaj klika razy co ty piszesz. Że Vision nie ma pvp? Człowieku, kurwa, kim ty jestes by oceniać ich pvp? Zwykły przeciętny janusz jak ty, a ekipa która na taka skalę zawładnela serverem że mogą robić co tylko chcą, to jak niebo i ziemia. Jeszcze żebyście faktycznie pokonali ich na openie, nie wiem sprawili że przestaną expic COKOLWIEK, ale wklep sobie to do twojej durnej głowy iż zabiliscie TYLKO KILKA NOOB CHARÓW/RANDOM PRZYDUPASÓW. Z całym szacunkiem wasze pk jest fajne, ale nie podniecaj się tym jakbyś przelecial 19stke. Tak samo powaliło mnie nazwanie snorlaaxa noname gdzie jak byk namsto napisał że to imargam. Pozdro elo wojtek sokół
Partyzant_Felix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2010, 19:28   #17250
Fan_Dzidzi2
Użytkownik Forum

Fan_Dzidzi2's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix Pokaż post
Co ty pierdolisz, sam przeczytaj klika razy co ty piszesz. Że Vision nie ma pvp? Człowieku, kurwa, kim ty jestes by oceniać ich pvp? Zwykły przeciętny janusz jak ty, a ekipa która na taka skalę zawładnela serverem że mogą robić co tylko chcą, to jak niebo i ziemia. Jeszcze żebyście faktycznie pokonali ich na openie, nie wiem sprawili że przestaną expic COKOLWIEK, ale wklep sobie to do twojej durnej głowy iż zabiliscie TYLKO KILKA NOOB CHARÓW/RANDOM PRZYDUPASÓW. Z całym szacunkiem wasze pk jest fajne, ale nie podniecaj się tym jakbyś przelecial 19stke. Tak samo powaliło mnie nazwanie snorlaaxa noname gdzie jak byk namsto napisał że to imargam. Pozdro elo wojtek sokół

pierwszy normalny post od 300~ stron, masz u mnie browara jesli kiedykolwiek sie spotkamy : P
stary 17-02-2010, 20:02   #17251
Rester._.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 02 2009

Imię: Rester
Profesja: Elite Knight
Gildia: Duskiness
Poziom: 300
Skille: 106/102
Poziom mag.: 10
Domyślny

Wydaje mi sie ze awans godny uwagi na furorze

Rester._. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2010, 21:09   #17252
Voyphox
Użytkownik Forum

Voyphox's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa

Imię: Infamia
Poziom: 218
Poziom mag.: 82
Domyślny

Powiem tyle, wbilem rs na Shok Lenie i na Grooszku, jeszcze jest Averatherio, Magnamortus, Typhlo i Stoqu. Ogolnie te Wasze akcje nie robia na mnie wiekszego wrazenia jezeli chodzi o to by zaistniec. Czy Wam to wychodzi? W Waszym mniemaniu napewno. Macie z tego niesamowita radoche i jakies tam profity, nie zaprzecze. Z mojego punktu widzenia wbijanie tych rsow dalo mozliwosc wybicia Was, co dla mnie nie jest jakas wielka przyjemnoscia, no ale nie czuje dalej tego "pieca" co mieliscie wprowadzic, nie czuje sie dalej zagrozony, a chyba o to chodzilo.
stary 17-02-2010, 22:00   #17253
spowalniacz
Użytkownik Forum

spowalniacz's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2008

Cool

siema! chcem powiedziec ze teras jestem kolegom dopalacza i sebusia razem siem bawimy !! ostatnio wsiol sebus kamien i rzucil w samochud ktury jechal ulicom ! A ja sie smialem i sie razem smialismy i byla beka!

ale potem nas zlapali mundurowi panowie i kasali placic kare!!

I teras jestesmy postrachem dzielnicy, bojom sie nas wszystkie kozaki a zbysiu szybka renka ktury kiedys w biedronce ukradl lizaka muwi do nas prosze panuf!!!

stary 17-02-2010, 23:05   #17254
Gesar
Użytkownik Forum

Gesar's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2009

Imię: Gesar
Świat: Thoria
Domyślny

jak zwykle jakis frajer spy'uje jak nie san ti to bzik.. zreszta co tu spyowac zawsze to samo ;p
Gesar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2010, 23:51   #17255
Lukasz'92
Użytkownik Forum

Lukasz'92's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz

Świat: Elysia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix Pokaż post
Odrazu zastrzegam że nie gram na furorze, nikomu nie lize dupy, pisze tu tylko czasem z telefonu więc nie masz po chuj mnie wzywać, ot tylko moja opinia.

Vision i Duskiness wcale nie zawladneli serwerem, oni poprostu sie polaczyli i juz nie mieli z kim walczyc. na normalnych serwerach to dziala tak, ze jest ekipa A i ekipa B i walcza. zalozmy, ze ekipa A wygrala wojne, to za jakis czas ekipa B + kilku dreczonych neutrali znow proboja co zdzialac i maja caly czas podobne ekipy.
na furorze ekipa A i ekipa B sie polaczyly i nawet nie dopuszczaja do powstania zadnej ekipy C (huncenie kadego chara, ktory walczyl przeciw nim), bo zgarniaja kase z allegro i tylko to sie dla nich liczy.

troche to zagmatwane, ale chyba rozumiesz? xd

--- Lukasz'92 dodał 4 minut i 22 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 Pokaż post
pierwszy normalny post od 300~ stron, masz u mnie browara jesli kiedykolwiek sie spotkamy : P
taa, a odemnie wpierdol jesli sie kiedykolwiek spotkamy -.- ;D

Lokacja: Polska, Grudziądz xd

(joke, ofc)

Ostatnio edytowany przez Lukasz'92 - 17-02-2010 o 23:52. Powód: Automerged Doublepost
Lukasz'92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-02-2010, 06:34   #17256
Partyzant_Felix
Zbanowany

Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872

Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
Partyzant_Felix ma numer GG 3458037
Domyślny

Łukasz nie pamiętam już do jakiej szkoły chodziłeś. A na pierwszym meczu na bocznym w najgorsza pizde byłeś?xd
Partyzant_Felix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-02-2010, 08:12   #17257
Cz4rny
Użytkownik Forum

Cz4rny's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2008
Lokacja: Chełm

Imię: Gredert
Poziom: 160
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lukasz'92 Pokaż post
Vision i Duskiness wcale nie zawladneli serwerem, oni poprostu sie polaczyli i juz nie mieli z kim walczyc. na normalnych serwerach to dziala tak, ze jest ekipa A i ekipa B i walcza. zalozmy, ze ekipa A wygrala wojne, to za jakis czas ekipa B + kilku dreczonych neutrali znow proboja co zdzialac i maja caly czas podobne ekipy.
na furorze ekipa A i ekipa B sie polaczyly i nawet nie dopuszczaja do powstania zadnej ekipy C (huncenie kadego chara, ktory walczyl przeciw nim), bo zgarniaja kase z allegro i tylko to sie dla nich liczy.
troche to zagmatwane, ale chyba rozumiesz? xd
--- Lukasz'92 dodał 4 minut i 22 sekund później ---

taa, a odemnie wpierdol jesli sie kiedykolwiek spotkamy -.- ;D

Lokacja: Polska, Grudziądz xd

(joke, ofc)
to co napisales świadczy o tym, że nie znasz historii servera, więc elo
Cz4rny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-02-2010, 11:00   #17258
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

Vision-gildia ktora za wszelka cene chce zarabiac na Tibii hajs w rl a gdy ktos im chce w tym przeszkodzic to pada. Zalosne

Ja tez zarabiam:

Asher Might
Feb 17 2010, 14:55:05 CET Killed at Level 87 by Furor seba, Karciany As, Nalardey and Saugoretus.

10:55 You see a yalahari armor (Arm:16, protection death +3%).
It can only be wielded properly by knights of level 80 or higher.
It weighs 70.00 oz

+G legi, bohy, mms, royal axe, crusader helmet

Mintin
Feb 17 2010, 16:47:54 CET Slain at Level 115 by Dercos, Elen Garon, Furor seba, Keepsake of furora, Nymusis, Panoramix Bartolo, Saugoretus and Szyychu.

Fabrani
Feb 17 2010, 19:43:09 CET Slain at Level 76 by Aras Alan, Elen Garon, Keepsake of furora, Saugoretus, Szyychu and Tinki linki.
stary 18-02-2010, 12:36   #17259
Lukasz'92
Użytkownik Forum

Lukasz'92's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz

Świat: Elysia
Domyślny

Chodzilem do mechanika, aktualnie nie chodze do zadnej xD

niee, na pierwszym meczu nie bylem, nie chcialo mi sie stac na takim mrozie i tylko patrzec jak graja pilkarze ;d a skad wiesz, ze powinienem byc? ;p

@gredett czy cos tam

to byl uproszczony przyklad, ale tak, historie furory znam dopiero od wojny Vision vs. Duskiness, Inshon, WRA itd.

wiec elo elo, yoyo, jp na 100%
Lukasz'92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-02-2010, 13:26   #17260
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

Moc tkwi w Erteriusie

Nie ma to jak 43 palem z rsem i bez potow ubijac 50+

Sir Gojul
Feb 18 2010, 12:58:32 CET Killed at Level 50 by Erterius.

Fafnir Troj
Feb 18 2010, 13:08:59 CET Killed at Level 54 by Erterius.

Miazdze
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania