|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#17241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gesar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
|
![]() Jaki z tego wniosek?? Robcie sobie noob chary i sami zabijajcie jakies 80 lvle co kupuja kase na allegro. Nie dosc ze dobra zabawa to i jeszcze interes sie kreci hehe. Rixari, Elvessa itp chyba nie kupuja? A tamci co kupuja to raczej gdzies sie nawina, specjalnie na nich akcji nie planujemy
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#17242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Świat: Furora
Skille: dobre
|
![]() Padlismy bo nie odczuwamy strachu
![]() ![]() Ale Vision-pvp 0 to jest pewne i wiele razy sie to potwierdzilo ![]() Wpadna calym serverem i to nazywaja pvp najlepszy byl ima jak latal po thais i "wsciekly z radosci" krzyczal na capsie HAHAH!! Ja sie zdenerwowalem i kurnaa macie eeeeeeeeeefekt...(cwaniacko) Feb 16 2010, 18:20:41 CET Slain at Level 120 by Alma Drax, Bzik Bruth, Dercos, Furor seba, Kalin Exoria, Lady Meros, Nymusis, Panoramix Bartolo and Tinki linki. a po za tym Vision nie placi za to ze mnie wyrabali z serva bo kase sam od nich biore z full setow ![]() zarobilem 296k juz ![]() Psyduck tez sie wkurzyles widze zreszta jak cale Vision gdy elveske rixarka wescika i neltharionka UBILISMY!!1 ![]() A do szkoly nie chodze bo pracuje pozdro psie(duck) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17243 |
Użytkownik Forum
|
![]() 296k ? kiepawo
![]() @imargam 'hehe', widze ze na xerenie sie zaczales czaic, tylko dlaczego znowu masz ch.j a nie ekipe ? ![]() o/
![]() |
![]() |
#17244 |
Użytkownik Forum
|
![]() eh, wydawalo mi sie ze Zwid jest na tym samym accku co Imargam ;> ale nie wiem do konca jak to u was jest, kto na nim siedzi, czy starszy, czy mlodszy, czy calkowicie ktos inny.
![]() |
![]() |
#17245 |
Użytkownik Forum
|
![]() Snorlaaxie licza sie fragi na tych lvl nie wazne czy boty sroty czy tam cos innego.
Mamy najlepszy team pk, mamy zabawe, mamy filmiki i nam to styka ![]() Snorlaax-przyklad kolejnego nonama co sie wkurza jak psyduck z powodu tych fragow ![]() Vision nie jest najlepsze i nie bedzie i szukaja serverow co aby dobrze kase szlo zarabiac Vision to zal a nie gildia ![]() Chcecie zlota jak golota pff ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Furora seba, wszystkie 150 pokemonow wbija na to forum by ci pokazac gdzie jest twoje miejsce w szeregu, swoja droga kto ci tu pozwolil przyjsc i nas spamowac swoimi zalosnymi przekonaniami.. tu nie alkaida!
Matka boska katrilowska czuwa nad Furora ! Aleluja!
![]() |
![]() |
#17247 |
Użytkownik Forum
|
![]() Furor Seba ty czasem nie jesteś Mariusz Zieliński ?? Kurwa umysłem jak dwie krople wody...
Takiego niedojebanego dziecka to ja jeszcze nie widziałem.
![]() |
#17248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() NOOO... do bandy niedorozwiniętych pokemonów aka. imagramy jeszcze brakowało aby ćwierć mózga bartoniska. Dawac chlopaki teraz to forum jest wasze. Dzieki wam juz poziom nie może spasc niżej. WYGRALISCIE...a teraz \/\/YPI3RD4LAC STĄD
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#17249 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Cytuj:
Co ty pierdolisz, sam przeczytaj klika razy co ty piszesz. Że Vision nie ma pvp? Człowieku, kurwa, kim ty jestes by oceniać ich pvp? Zwykły przeciętny janusz jak ty, a ekipa która na taka skalę zawładnela serverem że mogą robić co tylko chcą, to jak niebo i ziemia. Jeszcze żebyście faktycznie pokonali ich na openie, nie wiem sprawili że przestaną expic COKOLWIEK, ale wklep sobie to do twojej durnej głowy iż zabiliscie TYLKO KILKA NOOB CHARÓW/RANDOM PRZYDUPASÓW. Z całym szacunkiem wasze pk jest fajne, ale nie podniecaj się tym jakbyś przelecial 19stke. Tak samo powaliło mnie nazwanie snorlaaxa noname gdzie jak byk namsto napisał że to imargam. Pozdro elo wojtek sokół |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17250 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
pierwszy normalny post od 300~ stron, masz u mnie browara jesli kiedykolwiek sie spotkamy : P
![]() |
![]() |
#17252 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem tyle, wbilem rs na Shok Lenie i na Grooszku, jeszcze jest Averatherio, Magnamortus, Typhlo i Stoqu. Ogolnie te Wasze akcje nie robia na mnie wiekszego wrazenia jezeli chodzi o to by zaistniec. Czy Wam to wychodzi? W Waszym mniemaniu napewno. Macie z tego niesamowita radoche i jakies tam profity, nie zaprzecze. Z mojego punktu widzenia wbijanie tych rsow dalo mozliwosc wybicia Was, co dla mnie nie jest jakas wielka przyjemnoscia, no ale nie czuje dalej tego "pieca" co mieliscie wprowadzic, nie czuje sie dalej zagrozony, a chyba o to chodzilo.
![]() |
#17253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() siema! chcem powiedziec ze teras jestem kolegom dopalacza i sebusia razem siem bawimy !! ostatnio wsiol sebus kamien i rzucil w samochud ktury jechal ulicom ! A ja sie smialem i sie razem smialismy i byla beka!
ale potem nas zlapali mundurowi panowie i kasali placic kare!! I teras jestesmy postrachem dzielnicy, bojom sie nas wszystkie kozaki a zbysiu szybka renka ktury kiedys w biedronce ukradl lizaka muwi do nas prosze panuf!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17255 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz
Świat: Elysia
|
![]() Cytuj:
na furorze ekipa A i ekipa B sie polaczyly i nawet nie dopuszczaja do powstania zadnej ekipy C (huncenie kadego chara, ktory walczyl przeciw nim), bo zgarniaja kase z allegro i tylko to sie dla nich liczy. troche to zagmatwane, ale chyba rozumiesz? xd --- Lukasz'92 dodał 4 minut i 22 sekund później --- Cytuj:
Lokacja: Polska, Grudziądz xd (joke, ofc) Ostatnio edytowany przez Lukasz'92 - 17-02-2010 o 23:52. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17256 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Łukasz nie pamiętam już do jakiej szkoły chodziłeś. A na pierwszym meczu na bocznym w najgorsza pizde byłeś?xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17257 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17258 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vision-gildia ktora za wszelka cene chce zarabiac na Tibii hajs w rl a gdy ktos im chce w tym przeszkodzic to pada. Zalosne
![]() Ja tez zarabiam: Asher Might Feb 17 2010, 14:55:05 CET Killed at Level 87 by Furor seba, Karciany As, Nalardey and Saugoretus. 10:55 You see a yalahari armor (Arm:16, protection death +3%). It can only be wielded properly by knights of level 80 or higher. It weighs 70.00 oz +G legi, bohy, mms, royal axe, crusader helmet ![]() Mintin Feb 17 2010, 16:47:54 CET Slain at Level 115 by Dercos, Elen Garon, Furor seba, Keepsake of furora, Nymusis, Panoramix Bartolo, Saugoretus and Szyychu. Fabrani Feb 17 2010, 19:43:09 CET Slain at Level 76 by Aras Alan, Elen Garon, Keepsake of furora, Saugoretus, Szyychu and Tinki linki. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz
Świat: Elysia
|
![]() Chodzilem do mechanika, aktualnie nie chodze do zadnej xD
niee, na pierwszym meczu nie bylem, nie chcialo mi sie stac na takim mrozie i tylko patrzec jak graja pilkarze ;d a skad wiesz, ze powinienem byc? ;p @gredett czy cos tam to byl uproszczony przyklad, ale tak, historie furory znam dopiero od wojny Vision vs. Duskiness, Inshon, WRA itd. wiec elo elo, yoyo, jp na 100% |
![]() |
![]() |
![]() |
#17260 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moc tkwi w Erteriusie
![]() Nie ma to jak 43 palem z rsem i bez potow ubijac 50+ ![]() Sir Gojul Feb 18 2010, 12:58:32 CET Killed at Level 50 by Erterius. Fafnir Troj Feb 18 2010, 13:08:59 CET Killed at Level 54 by Erterius. Miazdze ![]() |
![]() |
![]() |