![]() |
#5781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() skoro na morganie gra tylko flow to jak moze byc dobrze?
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() Magro, troszkę sie mylisz, przed banem na kinie miałem tam okazje trochę pobotowac i powiem szczerze ze takiego porządku dawno nie widziałem. Na pewno nie jest to morgana sprzed roku.
Gdybyście tak jeszcze olafa wypierdolili to byłoby zacnie, oh nie jeden z Was żalił mi się na niego. Śmieć zajmuje wszystko co najlepsze i jeszcze mu mało, nic dziwnego ze kenami z ziomkami go u*******a, trzeba by im tylko troszke pomoc ![]() Najbardziej rozjebał mnie na vt kyry jak powiedział ze walczy caly czas w wojnie i ma prawo zajmować co chce, szkoda tylko ze "achilles" nie wie co to war mode :S Dzisiaj jak zrobiliśmy sobie sneaka na niego a vdl ( jo, fail, jakiś kretyn dal loga na stacku xD ) to wpadly tylko chary którymi on botuje. Czyżby reszta flow miała na niego juz wyjebane? Angelos, gz. filmik 6 minut, wstęp jakieś 3:30 min mszy, w środku urywek czyszczenia dhq i 3 fragi z wojny, gdzie go pewnie nawet na charze nie było, zakończenie minuta. Jakbyś tak jeszcze troszkę tibii dodał to byłoby na 6+ !
![]() |
#5783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5784 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2009
|
![]() Cytuj:
co do movie - chcialem przetestowac nowe napisy , nowe efekty dymu i takie pierdoly. Nie bede robil 1000000x movie o warze i tych samych fragach , bo to jest nudne tak ze chuj , wiec zrobilem o czyms , o czym jescze nie bylo. Ktos tam sie obsral koprem na tibia.com, ze lick dupy Victerona - kurwa a On daje mi cos za ten filmik ? bo nie wydaje mi sie... skoro robie go bezinteresownie , to znaczy , ze PO PROSTU GO LUBIE pozatym wjebal Fiata - Uno w tibie ,a to juz cos ;p @Zyga zgadzam sie w 100% , nie rozumiem , dlaczego Flow daje smieciowi zarabiac flote na ich serwerze... ludzie , na tych miejscowkach mozecie robic zajebista kase , sprzedawac na allegro i kupic se cos zajebistego , albo zabrac dziewczyne gdzies... wkoncu to wy dawaliscie chary na wojne i to wasz server... ale zreszta co mnie to gowno obchodzi , nie wnikam w sprawy , ktore mnie nie dotycza ^^ Next Movie: Pierdole juz movie o tibii i teraz robie prawdziwy trailer , chyba o 'The Day when earth stood' Oczywiscie juz bez bledow typu 'there were .. kurwa ma byc THEY ... a chuj , nie chce mi sie poprawiac i renderowac od nowa...' albo literka przeskoczy z 'Brave human na braCe human...' tez nie poprawiam , wyjebane.. Ostatnio edytowany przez Angelos - 21-02-2010 o 12:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5785 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Angelos, umiesz robić filmy i robisz je bardzo dobrze, każdy Twój film wg. mnie jest na 10/10, ale doszlifuj swój angielski. Serio... Jak już robisz zajebiste filmy, to poproś kogokolwiek o korektę tekstu.
Przykładowo tylko opis z Twojego filmu o Victeronie: Cytuj:
Z filmu natomiast urzekło mnie wyrażenie "Togather Founded". Dobre. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Data dołączenia: 27 08 2003
HAHA tjocke na*******al w tibie jak mial 10 lat HAHAHA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() no i co w tym złego ??
ja na*******am tyle samo co on, i zaczołem jak miałem 12 lat i wcale jakoś się strasznie z tym nie czuję... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2009
|
![]() Ziomki , szczerze juz nie bede wam glowy zawracal moimi filmikami , bo wiem , ze ostantio troche przyspamowalem forum nimi , ale musze zareklamowac moj pierwszy trailer o rl filmie.
http://www.youtube.com/watch?v=FOjabT2ozwI - wiadomo , ze ma duzo bledow jeszcze i do tych profesionalnych nie ma porownania , ale to poczatek ![]() 5 gwiazdek plx no i subskrypcje PS Tenshi i inni 'Anglicy': w pierwsyzm zdaniu jest blad , litery przeskoczyly , nie chcialo mi ise poprawiac w zdaniu cos tam people will... tez i jeszcze w jednym jakims tam , w kazdym razie darujcie sobie juz poprawianie ![]() to tyle , pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#5789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ogladalem ten fylmm juz jakis czas temu, nic z niego nie pamietam wiec widocznie jak dla mnie byl kiepski, noo moze oprocz aktorki
![]() ale jak na pierwszy filmik o innej tematyce niz tibija moze byc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() Szkoda tylko ze robiony z jakiegos kiepskiego cama, jak już ściagasz filmy to chociaż niech będą w hd, szkoda łącza na inne gówna.
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#5791 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty Andrzej się nie wypowiadaj, bo nie przyjechałeś do Nas tydzień temu -.-
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5792 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
czyli w lato juz nie jest taki zajebisty? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5793 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5794 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2009
Imię: Rony Clend
Profesja: Elite Knight
Gildia: Svenska Landslaget
Poziom: 162
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: UK
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5796 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szymku nie chcę na Ciebie najeżdzać ani też nie chcę lizać dupy Michałowi aka Meraviglioso, ale nie wdawaj się z nim w kłótnie, bo on Cię zje dwoma postami. Może nigdy tego na forum publicznym <chodzi mi o ventrilo> nie pokazywał tego, ale jest w chuj ogarnięty
![]() @Angelos No szczerze mówiąc spodziewałem się po filmiku czegoś lepszego. Powstawiałeś tam teksty które mijają się z prawdą w większości przypadków. Mówię tutaj o filmiku przedstawiającym historię Flow. Mogłeś zapytać kogoś, np mnie o pare rzeczy <mnie z tego względu, że jestem w tej gildii od początku> powiedział bym Ci jak to się zaczynało i jak było. Myślałem, że każdy part będzie dotyczył jednej wojny, bo jak wiadomo były trzy. W pierwszej wojnie zrobiliśmy może 5 sneak'ów a Ty napisałeś, że zrobiliśmy ich mnóstwo. Tyle z mojej strony, gdyby nie to, że mijałeś się z prawdą ocenił bym to 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5797 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5798 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5799 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2009
Imię: Rony Clend
Profesja: Elite Knight
Gildia: Svenska Landslaget
Poziom: 162
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Baus - 22-02-2010 o 21:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() http://www.youtube.com/watch?v=ojkUXKrtNjk
jezeli chodzi o to, zajebiście by bylo gdyby nie te "pziuu" "wziuu" i inne takie w*****ające odgłosy przy zgonie w pierwszej połowie filmu