|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Maripo Headsmasher
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
![]() |
![]() ^,^
Ziom jak niedasz więcej to cie wykastruje xD <joke> Ocena 9/10 Wykonanie 9,99/10 A co do tego tibia gg to mógł sobie rozświetlić ekran.. da się tak na monitorze Schaub Lorenz LCD wiem bo sam mam xD |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() zrobilem 3 odcinek jednak sie nie przedluzylo ale sie nameczylem z wklejaniem tych rzeczy w ..... z reszta sami zobaczycie sorry ze takie krutkie ale nie mam duzo czasu knokretnie to powinienem lezec w lozku ale jakos sie wyrwalem bo starzy na impreze poszli a brat dp kumpla na noc ok zaczynamy
echh ten caly przywodca noobow nawkrecal mi jazd bylem na femour hills ale tam nic nie bylo tylko jakies nooby zadnego nie bylo wiekszego kamienia ale z moich zrodel dowiedzialem sie gdzie jest prawdziwy super kamien i postanowilem sie tam wybrac stalem przed teleportem i czekalem na kumpli gdy nadeszlo 2 noobow niezla polewka ![]() zabilem ich szybko i gdy przyszli k7umple od razy poszlismy tam gdzie zawsze byl ta ciachaczka do miesa lecz teraz zamist niej o.0 cos grozniejszego mstaer noob no to go rozwalilismy ![]() poszlismy tam gdzie byl faraon lecz teraz byl tam nikt inny jak super hiper noob troche sie z nim meczylismy i zobaczylismy jak wielkiego skarbu on pilnowal ale co to super hiper noob jest ....... KOBIETA !!!!! wtf ??? ![]() rozwalilismy ją i poszlismy dalej caly czas jakies zasrane kamyki w nas walily ale ok weszlismy dalej i zobaczylem to czego caly czas szukalem kamienia mocy ktury zasila wszystkie mniejsze kamienie mial dziwna poswiate nad soba taka krystaliczna ![]() szybko sie tego pozbylem i stalem z kolegami przed depo w ankrahnum i zadawalismy sobie dwa pytania czemu super hiper noob kiedys wroci i czemu nie mial zadnej ochrony - Eeeee chłopaki cos tam idzie z polnocy co to jest ??? - Nie wiem wyglada jak .... - jak??? - NOOB - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ........ koniec opowiadania jak chcecie moge stworzyc jakas nowa historyjke o czyms innym tylko nie o noobach bo juz mnie to doluje ![]()
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
|
![]() Cytuj:
Moim zdaniem INK jest na tym samym poziomie co historyjka o n00bach chociaz zobaczymy jaki bedzie odcinek.(a tak szczerze muwiac to Aval nas olal nie dokonczyl histori i mam nadzieje ze ty tak nie zrobisz)Jak bedzie fajny odcinek to przyznam racje |noob detectorowi. ![]() ________________________ Zycie to nie tibia ma sie je tylko jedno. |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
|
![]() To znowu ja.
![]() PS: Przyznaje to jest o wiele lepsze niz INK. ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jejku ale mnie chlopaki wzruszyliscie nigdy bym nie pomyslal ze przebije inka omg moze zrobie nowy fake ale nie jestem pewien
![]()
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Szkoda tylko ,że tak szybko sie skończylo, poza tymj super
![]()
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Maripo Headsmasher
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Ziooom gratulacje... ale jednak Cię niewykastruje >,< Bardzo fajna historia, bardzo mi się podobała ale to zdjęcie z tą "poświatą?" było do bani ![]() Pozdro i czekam na nowe a dla mnie mozesz zrobic z robot's noob or Zigg Zagg Gobbo Attack ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Spoko, spoko, lubię takie historyjki i nieźle Ci idzie robienie ich, ale INK był IMO lepszy. Była tam walka, nowe, dobrze zrobione w paincie itemy itd.
Ale i tak jest git ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Tam gdzie mieszkam
![]() |
![]() Cyztanie takich historzjek to sama pryzjemnosc Dawaj takich wiecej !!!!!!!!!!!!
WIIIIEEEEELKIEEEEEEEEEE GGGGGGGGRATTZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!ŁP |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2004
|
![]() Poprostu SUPER, super fabuła, super wykonanie,
naprawde bardzo mi sie podobało ![]() zrób jeszcze jakąś historyjkę plz ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() zrób atak zmutowanych szczurów na thais
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Obóz Anty-Noobowy
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Sir Pomyleniec:Zrobiłbyś historie że byliśmy kumplami i pewnego dnia ja zaginołem,i ty tak zaczynasz sam albo z gildia sledztwo robić i mnie odbijać. ![]()
Right here, right now enter here, bjacz! ~~>(-*-)<~~ -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~- I wanna run away! Never say goodbye! I wanna know the truth! Instead of wondering why! I wanna know the answers! No more lies! I wanna shut the door! And open up my mind ! |
|
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Daj spokój,to tylko nudne hunty na nooby,jest pare smiesznych scen,najważniejszy jest scenariusz. Maripo:Weź pomyśl co ty mówisz,za robienie takich lipnych histori Sir Pomyleniec ucierpi na reputacji ![]()
Right here, right now enter here, bjacz! ~~>(-*-)<~~ -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~- I wanna run away! Never say goodbye! I wanna know the truth! Instead of wondering why! I wanna know the answers! No more lies! I wanna shut the door! And open up my mind ! |
|
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Maripo ![]() O qufa,sory za te posty ale jakoś sie one wklejily a wtedy bylo ok :|
Right here, right now enter here, bjacz! ~~>(-*-)<~~ -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~- I wanna run away! Never say goodbye! I wanna know the truth! Instead of wondering why! I wanna know the answers! No more lies! I wanna shut the door! And open up my mind ! Ostatnio edytowany przez |noob detector| - 02-03-2005 o 09:52. |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2005
|
![]() Stary...
JA JEDNEGO NIE ROZUMIEM DLACZEGO TY NIGDY NIE BRALES UDZIALU W JAKIMS KONKURSIE ARTYSTYCZNYM NA FAKE'I ?????? Te twoje fake'i sa wykur***te _____________________ Ocena za pomysl:10/10 Ocena za wykonanie: 10/10 W sumie: 20/20 _____________________ Fake'i zadza ! Ostatnio edytowany przez ZdzineK - 02-03-2005 o 19:00. |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
bez obrazy ale SAM JESTEŚ ZMUTOWANY buhahha zartuje cos sie tam skoluje co do noob detectora przyjmuje twoja propozycje bedziemy ziomami ale na to bedzie trzeba ciut poczekac mam teraz duzo roboty i za bardzo nie mam czasy robic fakow pozdro all dzieki za commenty
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() czaf
pomysl 8/10 wykonane 10/10 sluchaj lud chce ciag dalszy
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2005
|
![]() yo all sir pomyleniec - ban sir pomyleniec nowy - ban krastaman jeszcze zyje
![]() duzo sie zmienilo gram teraz na selenie i wracam do branzy ![]() ![]() takze ziomy kto chce plx zamowienie i fake bedzie nan asteony dzien ![]() aha noob detector dotrzymam obietnicy ale zrobei wlasne imiona kk? i teraz juz nie bede krastaman mam nowy nick : super extra hiper bajer MASTAH KRECIK wiem wiem wymiatamz nickeim nei musicie mi mowic ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() historja nawed nawed ale zamalo akcji (a może to pprostu cenzura....) szkoda ze tak malo krwi sd i dedow
![]() |
![]() |