![]() |
#5841 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5844 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2009
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ewelinaa on Morgana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Illmatic
Świat: Kyra
Poziom: 194
|
![]() eloooooooooooo ! stul pi*de, nikt Cię nie lubi lapsie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5845 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2009
|
![]() Cytuj:
wychodzisz na osiedle , dostajesz po ryju i skladasz sie jak scyzoryk wiec postanawiasz wrocic do domu i 'nie kolegowac' sie wiecej ze znajomymi. Upokorzony zalaczasz komputer , bo do lekcji nie podejdziesz , bo jestes 'za dumny na to' zeby sie uczyc, siadasz przed kompem , wlaczasz tibie oraz fora z nia zwiazane i leczysz swoje kompleksy... zal mi Cie i spluwam na Ciebie Ignored mode - On / Off Ostatnio edytowany przez Angelos - 27-02-2010 o 19:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5846 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mega dobry ten zwiastun Kyry.
![]() na angielskim sam sie nie znam, ale efekty 100%
![]() |
#5848 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kuraa
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
Heh co to wogole jest to Eloo bo gosciu ma kompleks Tibijski i nie wie jak sie wyzyc to wchodzi na tibia.pl podbudowujac sie slabym wrzutem . Chlopie to nie you can dance czy rozmowy w toku ze wlazisz i mowisz o swoich problemach i marzeniach wez wogole ogarnij czachomozg i jak zmadrzejesz napisz cos normalnego a nie ... A co do anonimowoci to nie zdziwie sie jak to jest jakis Pan z Neutralnej gildi ktory wlasnie ma kompleks ze nie moze byc fajny i byc we flow . (nie mowie tu o fajnosci gildi tylko o podbudowaniu emocjonalnym tego Eloo)
Dec 08 2009, 16:58:11 CET Killed Borothinho at Level 139 ok Character Borothinho does not exist. Own3d by Kura . Ostatnio edytowany przez Kuraa - 28-02-2010 o 13:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5850 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2009
Imię: Kuraa
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() W sumie Antku to jest bardzo prawdopodobne . Flow slynie z takich smiesznych histroii ;p Ale elo gdyby mial jaja to by sie ujawnil a nie kozaczyl pod przykrywka tak kazdy pajac potrafi , ale teraz po tym jak od ponad roku jak ukrywa sie i napina dla mnie jest nikim . Jestes naprawde obsrancem i trzesiesz dupa ( bez urazy tutaj do Dupeczki
![]()
Dec 08 2009, 16:58:11 CET Killed Borothinho at Level 139 ok Character Borothinho does not exist. Own3d by Kura . Ostatnio edytowany przez Kuraa - 28-02-2010 o 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5851 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zasrańcem frajerem obsrańcem*
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5852 |
Użytkownik Forum
|
![]() My vote goes to Druid Carlos!
![]()
![]() |
#5853 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() przecież to mata matoły..
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5854 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mata downie wydupcaj!
![]()
![]() |
#5855 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
Lokacja: Стaлевa-Воля
|
![]() Les xardas, jezeli to czytasz wiedz, ze zostalo ci 8h zycia.
ALTERNATYWA \/ ![]() Ostatnio edytowany przez Tenszinkan - 01-03-2010 o 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5856 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]()
![]() |
#5857 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() victeron hacked
![]()
![]() |
#5858 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Cytuj:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Bez kitu Tomek troche mi bedzie ciebie szkoda bo wciaz pamietam "te czasy" i pisze to bez zadnej ironii czy podtekstu. Ostatnio edytowany przez Elesar Inferno - 01-03-2010 o 14:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5859 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() |