|
|||||||
| Notki |
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
Jutro i po jutrze, czyli w sobotę i niedzielę, mogą występować przerwy w działaniu tibia.pl.
Technicy będą sprawdzać, co powoduje ostatnio coraz częściej występujące problemy w działaniu Tibia.pl i postarają się wszystko naprawić. Za niedogodności przepraszamy. [edit] Strona już ponownie stoi, jednak prace nadal trwają, więc mogą być nadal pewne problemy z jej funkcjonowaniem przez najbliższe kilka dni. Prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! Ostatnio edytowany przez MatKus - 01-03-2005 o 18:31. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: My litle world
Stan: Na emeryturze
|
A ja nie zauwarzyłem żadnych błędów, poza tymi do debugowania. Np. "Nieprawidłowy argument". A tak to dla mnie Tibia.pl dobrze działa. Mam nadzieję, że strona szybko wyróci do formy i zacznie jeszcze lepiej działać.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: W willi w basenie z moim laptopem i otoczony przez piękne kobiety
|
Czy będzie coś zmieniane? A jeżeli tak to co?
|
|
|
|
|
#4 | |
|
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
Cytuj:
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Antica Pacera
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: "PoLsKa MaFiA" RIP ;-(
Świat: Od A do P ...
Poziom: 87
Skille: .......
Poziom mag.: ..
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: olsztyn
|
ja mialem czasem problemy z Tibia.pl wiec z ciesze sie ze to sie naprawi bo lepiej jest poswiecic weekend niz godzine kazdego dnia
nie pisze nic wiecej bo ide grac.... pozdrawiam
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2005
|
Lól,niech lepiej zrobia to szybko.(qwa jeany IP) |
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
|
Ok, wkoncu się za to bierzecie, no bo mnie wkurzało co jakiś czas "techincal.... coś tam" i nie działała stronka ;/. To dobrze, no rośniecie w moich oczach ;P
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
@MatKus
Problem prawdopodobnie dot. serwera... Nie jestem pewien, jednak wiadomo że to problem czysto techniczny, i nawet pomyłka w dowolnym skrypcie, czy jakiejś innej wartości mogła powodowac takie problemy, ale cóż lepiej down na 48 godizn niz codizennie po 2-3
|
|
#10 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
Z tymi bledami to troche przesada ;p Ja nie zauwazylem zadnych powazniejszych bledow
Lipa ze beda problemy z wlaczaniem Tibia.pl @@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@ Poland!!! |
|
|
|
|
#11 |
|
Guest
|
A ja slyszalem że, na forum Tibia.pl są keylogery które się same instalują,nawet gdy nic nie ściagasz.
![]() |
|
|
#12 |
|
Guest
|
Ja również nie zauwarzyłem błędów, może dlatego że ostatnio nie wchodzę na Tibię.pl. Słyszałem ze na forum tibia.pl są keylogery, którę sie same instalują
nawet gdy nic nie ściągasz. Może mi ktoś to wytłumaczyć? |
|
|
#13 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
@up: no tak... dziwię się, że jeszcze tu jesteś...
|
|
#14 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
Witajcie ponownie!
Mam nadzieje że mnie jeszcze pamiętacie!! :-) Co prawda dłuuuuuuuuuuuugo nie grałem w tibię ale to naprawię... Nie zapomniałem o naszym "kochanym" forum <tak naprawde to jest zaj***ste> ;-) Mam nadieje że sie na mnie nie pogniewaliście... Jaroslaw Krol Kicek P.s. A propo tego że tibia bedzie cośtam źle działać "Nie cierpliwcie się tak, to czas szybciej minie" :-)) To nie ja napisałem... |
|
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
Ehh... sam sie nakułem na problemy właśnie przed chwilą chce edytować posta ale i tak gdy pokazuja mi sie te wszystkie niezgodności i wreszcie trafiam na temat i daje magiczny przycisk "odśwież" pod moim postem pisze ze go edytowałem, ale błedy są nadal ...
PS. Za ortografie i brak liter przepraszam jestem chyba usprawiedliwiony tym postem -.^ |
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
|
ojj tak tez mam bledy narazie 2
podczas edycji tak jak koelga wyzej oraz jak pisze post to sie wyswietla stronka z refresh ale daje 2x wstecz odswiezam stronke i poscik yest i jesszcze jeden niby pisze kolo tematow ze 0 odp. a jednak pare jest a widac ze 0 ja tylko mowie jak cos x)
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
Jak powiedział Dwarf nie są podliczane ilości postów w spisie tematów. Na dodatek posty i tematy się dublują, widziałem dzisiaj już pełno zdublowanych tematów i postów, a nie powinno się to zdarzać, bo przecież są specjalne zabezpieczenia - co najdziwniejsze dopiero co takie zabezpieczenie 'zadziałało' na mnie, i mój post się nie zdublował.
|
|
#18 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2005
Lokacja: SK_CE
|
Z jednej strony to dobrze ze naprawia bledy
Ale z drugiej to zle bo mogli to zrobic wtedy kiedy naj mniej osob myka w TIBIE LIPA LIPA LIPA |
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik forum
|
ale lipa nie mogli tego zrobic wtedy jak gra naj mniej osob...a nie w wekkend co nawet o 23.00 mozna byc ok 50 na liscie.. LIPA LIPA A co do tych postow to tez racja... z tym tez trzeba cos zrobic ![]() |
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik forum
|
Straszna LIPA...nie mogli tego zrobic wtedy jak jest najmniej osob jakos w tygodniu... Mam pytanko czy wszystkie swiaty zostaly wylaczone... ja akurat gram na harmoni<><><>SPOX |
|
|