|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
Ostatnio tak dla gnicia poszlam na ten film. B E Z N A D Z I E J A. Nie bylo w ogole Krzysia, ani sowy, a mojego ulubionego osiolka, pokazlai tlyko w dwoch scenach. Glowna role gralo to pieprzone malentswo, a hefalumpy? Mialy gorszy glos niz ja i spiewaly gorzej nis ja. (Lumpi lumpi tamtiditabim popatrz jak twoje imie zminai ciagle sie dodaj jakis dziwek) nie bylo tez wierszykow puchatka, a tygryske prawie nie brykal. Jak mozna bylo zorbic tak kiepski film ;<?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
Miałem okazję pójść na tą bajkę lecz jakoś zdecydowałem się, że pójdę na Skarby Narodów... zawsze się bałem kubusia puchatka i małego, drapieżnego, grubego, dużo innych przymiotników... bblablabla... Krzysia :( A puchatek to bestia po prostu.
P.S Kurde pierwszy post, w którym starałem się zachować standardy europejskie i pisać poprawną (choć trochę :P) polszczyzną. :D @down Loool, z tym zaplutym flegmatykiem to skojarzył mi się gościu od hiry... po czym stwierdziłem, że to jest kubuś puchatek (gość od hiry) xD
![]() Ostatnio edytowany przez Uncle Warrior - 25-02-2005 o 23:13. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
Porozmawiaj z moja mama albo siostra, bo one to ogladaly
Ja wolalem pojsc na cos bardziej...ee...no na cos innego Po prostu kubusia nigdy nie lubilem (zawsze jak go widze, to kojarzy mi sie taki zapluty flegmatyk :/) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Master Alucard
|
"Był kolejny za***isty sierpniowy poranek
Kupus-****a znowu leje, co za c***owy klimat Osiołek-Chcesz w tubę??? Królik-zamknąc mordy osy wy ***ane, Herakles sie skończył.... Kubus-Ty ****a królik zawsze masz złe wiećci. C***, idziemy do Babajagi...." ![]()
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 25-02-2005 o 23:21. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Antica Pacera
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: "PoLsKa MaFiA" RIP ;-(
Świat: Od A do P ...
Poziom: 87
Skille: .......
Poziom mag.: ..
|
Wiem ze tu mozna pisac o wszystkim ale czy ow tytul i rozterki nad jego oprawa wizuwalna jak i muzyczna to nie mala przesada
![]() ![]() Wiecie wogole co to Terminator ,Rambo , Batman(nie chodzi mi o kreskowki) czy tylko wiecie co to Kubus Puchatek , Smerfy , Mis Coralgol , Wilk i Zajac , i moj ulubiony KRECIK ![]() A co do Muminkow - Jedna z bardziej z***anych bajek w mej dziecinnej karierze bajkomaniaka Jak mozna bylo to ogladac stado zbakanych hipopotamow i klika genetycznych wybrykow ![]() Sry dzieci taka prawda ![]() Mis Coralgol wieki Cham dzis pol litra wypil sam , wlazl na drzewo i zejsc nie umie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Wordi - 25-02-2005 o 23:33. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
Tygrysek ! nie brykał ?! Skandal ! Nie pojde na ten film ! :[
<EDIT>@UP: Dla mnie Smerfy i Muminki zawsze były rules ! ![]()
"Idź i wychędóż się sam!" Ostatnie Życzenie - A. Sapkowski Ostatnio edytowany przez Slajt - 25-02-2005 o 23:12. |
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
|
Cytuj:
Buuuu... zawiodłem się na Kubusiu Puchatku. Od zawsze byłem jego fanem, jednak ten film mnie zbił. Dzięki za ostrzeżenie przed oglądaniem go - jednak wolę Gumisie... Cytuj:
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
Krecika to nie dawno z kolegą oglądaliśmy na Jedynce i był naprawdę fajny odcinek. Krecik znalazł sobie ptaszka małego i go uratował od powodzi i od lisa. Potem ptaszek dorósł i krecik go nauczył latać, ale myśliwy go postrzelił i wzięli go do szpitala. Krecik czekał, aż ptaszek wyzdrowieje, a potem latali sobie i ptaszek uratował krecika od lisa, musieli też uciekać przed różnymi ludźmi, a potem ptaszek postawił krecikowi lemoniadę i się zakochał i zostawił krecika samego.
|
|
|
#9 | |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Cytuj:
)To nie mógł być prawdziwy tygrysek skoro nie brykał! @Super: a ja dzisiaj oglądałem Koziołka Matołka i doszłem do wniosku, że on jest bardziej sprytny od MayGavera ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 25-02-2005 o 23:28. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Master Alucard
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2005
|
Tez nigdy nie lubilem tej bajki , apozatym mialem w klasie jednego Krzysia i zle mi sie ta bajka teraz kojarzy
![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2004
|
Cytuj:
"-Kremówki to jednakowoż jedne z najlepszych ciastek, ja to wiem! -Wiesz, już wolałem jak nucisz... -Masz chusteczkę? Pociekło mi. Na samą myśl o kremówkach się ślinię "Każdy chyba zna ten fragment ![]()
|
|
|
|
#13 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
Więc tak: Po urywkach widziałem, że nawet mógłbym iść, ale po tych postach nie pójde. Kubusia nie lubiętroche, miód wyżera jak małpa kit
![]() Muminki i smerfy loorez (gargamel i klakier rlz rlz rlz ) .Offtop: Eee, wiecie co, poprawnie jest chyba mówić kreskówki, bo bajki mogą być np. Krasickiego ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
|
Tak dla polewki, duża część gimnazjum uprosiła wychowawców i dyrektora, i prawie wszyscy poszliśmy
Nie wiem jakie było bo spałem![]()
|
|
|
#15 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
Cytuj:
J. Hunter, ale czy nie sadzisz, ze osiolek zdegradowany do poziomu tragarza to lekka przesada? Wieszok i Slajt: no wlasnie was ostzregam ;] |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
Krtek jest świetny ^^ Swoją drogą cały czas zdarza mi się go oglądać... czeskie bajki mają coś w sobie ;]
|
|
|
#17 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
Nie lubie krecika, jak dla mnie to dziwne troche.
Może by odtworzyli misia uszatka w nowej wersji (tej z zaawansowanej polskiej technologii graficznej) . Co wy na to? To by był hit, a nie kupuś miodozżeracz i jakiś tam kangurek ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
a miałem iść ale takich horrorów nie moge oglądać bo potem nie będe mógł spać... a jak nie było Krzysia to odrazu nie ide =(
lepsza była wersja 18+ ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
Nigdy nie lubilem kubusia puchatka oprócz jednej przeróbki która pojawiła sie kiedys w internecie. Ale gnicie było. "był piekny za***isty sierpniowy poranek kiedy k..wa kuubuś..." jakoś tak sie zaczynało.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
|
"Hej, dzieci jeśli chcecie zobaczyć tamten świat, podłączcie się pod tysiąc wolt..."
Lol... TYGRYSEK NIE BRYKAŁ?! Na rożen ich... |
|
|
|