|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#17542 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Stan: Na Emeryturze
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Świat: Furora
Skille: dobre
|
![]() Jolen podobno jestes w niezlej desperacji i szukacie roznych mozliwych metod zeby szlo sciagnac warninga hahahahaahahahah!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() ta jestem takim desperatem, ze jesli mi nie sciagna warninga do konca miesiaca to walne samobója
![]() |
#17545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Imię: Montura
Świat: furora
Poziom: 170
|
![]() Łoooł taki zajebisty ten bot, w dodatku niewykrywalny!! I za darmo i nie ma nawet osobnej strony? Przekonałeś mnie już sciągam.
A te forum? Co to ma być? Jakis dzieciak placze ze go zabili i msci sie na calym swiecie, zabija każdego jak leci, padaja najwyrzsze lvle na furorze, dochodzi do rozlewu krwi, miedzy innymi jego wlasnej matki ktora prosila go by wyniosl smieci podczas akcji... Normalnie masakra, do zobaczenia za pol roku ;] Pozdro.
![]() |
#17547 |
Zbanowany
![]() |
![]() pierdolone sprzedajne ****e z olympiakosu przegraly z przed ostatnim zespolem z ligii dzieki czemu przejebalem :| 2 samobojcze bramki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17549 |
Zbanowany
![]() |
![]() na jutro mam 3 kupony - pewniak, możliwe ze wejdzie i prawdopodobny
na pewniaka mam: Manchaster United - Fulham 1 Juventus - Siena 1 Villarreal - Xerez 1 AC Milan - Chievo 1 Valladolid - Real M. 2 myślicie ze wejdzie? ogólnie raczej powinno, ale dziś np. pewniak Olympiakos zjebał, a tak reszta ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#17550 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://demotywatory.pl/1212084/Domowka-u-Denata
kto zgadnie kogo przedstawia zdjecie wygra 10k. --- Fan_Dzidzi2 dodał 10 minut i 28 sekund później --- nie denat ty nie mozesz udzielac odpowiedzi
MAM WYJEBANE ![]() Ostatnio edytowany przez Fan_Dzidzi2 - 14-03-2010 o 01:47. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#17551 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Syf zor/venore ;* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17552 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Alkohol trzeba umieć pic ;]
![]() |
![]() |
#17553 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze wszystkich pompowanych ludzi nikogo nie omijam.
Widze Zwidka imargama i w nich wlasnie teraz wbijam Wasz bot nie ogarnia gdy przed kompem taka wiksa. A dark weest to chyba najlepszy tego przyklad. Ludzi ekipa calkiem zwykla osiagamy swoje cele. Kto trzyma z Vision ten zalosnym sk******lem Wole gdy czlowiek odpowiada za swe czyny. Melanzowa Skladanka wlasnie tak to robimy! Wierzymy w siebie droga nie jest latwa. Zostajemy razem kiedy tonie nasza tratwa. Przeszkody nie straszne bo strach to kalectwo. Albo jestes kozak albo zastraszane dziecko. Jestescie mocni tylko w waszych slowach. Gdy trzeba przejsc do czynow to skulona wasza glowa. Skladanka melanzowa dala ludziom prawdy kilo Wazne jest gdzie wrog i nie wazna jego ilosc Melanzowi sztama a z Vision kosa Wez wy******laj jesli uwazasz sie za bosa. Bo to dziala jak narkoza uspione wszystkie serwery. To jak spadac bez spadochronu z pier***onej stratosfery! Znalazles sie tutaj al Furor seba i beduini Wprowadzamy nowy lad niczym benito mussolini. W jednej chwili polaczyli sie Ci co nie wierzyli. I "roz****dolili wszystkich ktorzy ich zhuncili. Garstka ludzi kontra dwustu nieogarow. Za nich walczy bot spamujac miliardy czarow. Bylo takich paru ktorzy zgineli w tej zlosci. Teraz mamy piec rozpalony do je**nej czerwonosci!! Diss na Vision part #1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17554 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zal kropka peel idz mame pogmeraj swojim patykiem
18:58 You see 100 crystal coins. They weigh 10.00 oz. Enjoy your freedom , See u in game ! ;D ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17555 |
Zbanowany
![]() |
![]() dziś powinno ciekawie na furorze być, ale głowy za to nie dam. zobaczycie jeśli racje mam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17556 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napisz cos lepszego czekam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17557 |
Użytkownik forum
Profesja: Rookstayer
Świat: Saphira
|
![]() Mam 43 sorka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17558 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2010
|
![]() HSHASAHSAHSHAHSHAHSAHHSAHSHAHSH
Furor stuknij się w łeb... Pisać dissy na glidie w tibi to trzeba być prawdziwy debilem i noł-lajfem... Zresztą co ty chcesz udowodnić tym "pkowniem"? To że zdołasz z bandą 50-100 lvl zabić 120 lefelka?;o (No dobra raz 200 był). Wyczytałem, że robisz to żeby ludzi zobaczyli że Vision da się pokonać... No bez kitu napadać w Thais na jakiś pionów. powiem ci to, że nikt nie przyjdzie żeby walczyć z Vision. A wiesz dla czemu? Wejdź sobie w glidie Vision/Sunblade/ i jeszcze coś i looknij ile oni mają MS'ów. I może fakt, że większość może nie ogarniać ale w dzisiejszych czasach to kwestia ustawienie dobrych dobrze elfa. Więc prosto mówiąc gówno zrobisz=>. Jeszcze na forum na*******asz jakieś głupie teksty i do tego dajesz flimiki z YouTube o II w.ś i jakieś dissy. I na*******asz o jakieś wolności słowa... Skoro taki jesteś kozak to jedz na Białoruś i walcz o prawa Polaków. I nie zapomnij sdkuf. =/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17559 |
Użytkownik Forum
|
![]() uhasuahsaushaush smiejecie sie z jego disu?! http://www.wrzuta.pl/szukaj/audio/yeetro/1 obadacie to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17560 |
Użytkownik Forum
|
![]()