![]() |
#5961 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narazie jedyne co wam w tej rebeli wyszlo to chyba film
![]()
|
![]() |
#5962 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() 23:32 Uriza [23]: WITAJCIE MORGANCZYCY I MORGAWIANINKI. TO JA URIZA
Powiem Wam jedno. Macie przejebane. Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Jaz - 16-03-2010 o 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5963 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5964 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jebie dzieciaku, serio?
o kurwa ale pompa musiała być na waszym melanżu w piwnicy! ![]()
![]() |
#5965 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
Lokacja: Стaлевa-Воля
|
![]() Niedobrze sie dzieje na morganie, akon tracisz server :S:S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5967 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Cytuj:
Co do elinty nie pamietam zeby go ktos spycjalnie lubil i pewnie niedlugo przekonacie sie dlaczego kiedy podczas akcji dojebie ze jest trapniety w depo i nie moze wam pomoc xd Ostatnio edytowany przez Elesar Inferno - 17-03-2010 o 08:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5968 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Stan: Niegrający
|
![]() chlopaki prawdziwych fajterow rekrutujecie do gildi xd
skan ray magsuki etc gorszego scierwa nie ma juz chyba namorganie?XD ale coz tonacy brzytwy sie chwyta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5969 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2010
|
![]() Cytuj:
Ty rosi smieciu parcelu chodzacy sie nie odzywaj bo to nie elinta przejebal Mega wojne w Cameli i upozorowal swojego Hacka bo było mu wstyd ze camele go wyjebaly =] JESTES ZEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO --- Kambaa dodał 1 minut i 17 sekund później --- Mateusz plis przestan pierdolic glupoty ![]() --- Kambaa dodał 2 minut i 50 sekund później --- Cytuj:
Ty sie o magsukich nie bój , my dajemy im mozliwosc walki on w zamian cos od siebie ![]() Ostatnio edytowany przez Kambaa - 17-03-2010 o 14:00. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5970 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 41
|
![]() wy dajecie im mozliwosc padania
![]()
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5971 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5972 |
Użytkownik Forum
|
![]() [EK] Rosi Thern / Wiszu: Napisz temu pokrzywdzonemu przez życie Kambie, że nie był taki mądry jak płacił za zabicie moich kumpli.
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Dodaj jeszcze, że Elinta nie przejebał nic, bo został wypierdolony jak pies zanim cokolwiek zrobił [EK] Rosi Thern / Wiszu: Poza tym zapytaj jak mogłem cokolwiek wygrać jak tej wojny na dobrą sprawę nie było? [EK] Rosi Thern / Wiszu: A jeśli chodzi o fragi, to pozdro, ale wygraliśmy do 4 [EK] Rosi Thern / Wiszu: Poza tym Kamba wielki pro elo fajterze, który wojnę oglądał tylko w kreskówkach na Cartoon Network, albo na osiedlu jak się dzieci śnieżkami rzucały - gdyby mnie nikt nie hacknął na*******ał bym was razem z reszta [EK] Rosi Thern / Wiszu: resztą* [EK] Rosi Thern / Wiszu: Dzięki misiek [EK] Rosi Thern / Wiszu: A nie [EK] Rosi Thern / Wiszu: jeszcze jedno [EK] Rosi Thern / Wiszu: zapytaj gdzie jest ich ekipa z innych serwerów [EK] Rosi Thern / Wiszu: Pies Xardas pewnie ma w pizdu ziomów na Kyrze teraz, bo jest pro elo pvperem i każdy chce mu pomóc na Morganie [EK] Rosi Thern / Wiszu: czy ziomale z kanałów zrobili podkop z Aurei i wyjść nie mogą? [EK] Rosi Thern / Wiszu: @ Asz2212 Magsukie i te inne pewnie jakieś PACCe będą nowym ziomom ładować, albo coś w ten deseń. Ale i tak jak Elinta będzie chodził na akcje, to nasi nie będą musieli ich ganiać, bo on sam swoich powybija A co do wojny z camelami - tak zafundowaliście nam taki wpierdol, że musiałem s*******ać na isare |
![]() |
![]() |
![]() |
#5973 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pierdolony zwisu za to ty widziales wojne kiedys kyrwa chodziles tylko i donosiles Suplaje hahahaahahaha ,a co do twoich kolegow nie przypominam sobie sytuacji zebym zaplacil komukolwiek takze nie zmyslaj spedalony glosie tylko laduj paka i donos suplaje ludzia na akcje ![]() Ostatnio edytowany przez Kambaa - 17-03-2010 o 15:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5974 |
Użytkownik Forum
|
![]() [EK] Rosi Thern / Wiszu: Zapytaj czemu nie był taki mądry jak polecieliśmy ich na*******ać na Ank, po zabiciu brata Shaikona
[EK] Rosi Thern / Wiszu: i czemu ludzie, którzy tam byli płakali potem Mekkronowi, że Wiszu ich huntuje, haha [EK] Rosi Thern / Wiszu: plus powiedz, że jak nie zna angielskiego / nie umie czytać to powinien pomyśleć nad korepetycjami [EK] Rosi Thern / Wiszu: A w kwestii wojen - 3 wygrane na Morganie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5975 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiszu lubię Cię, ale co jak co, nie brałeś udziału w 3 ostatnich wojnach ![]()
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5976 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2009
Imię: Kuraa
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() najslabsze psy najglosniej szczekaja . ofc to mowa o wiszu a tak apropo to witam i jak tam sie podoba przez was nazwany przesiew a przez nas ekipa ktora ma przejac morgane :>?
Dec 08 2009, 16:58:11 CET Killed Borothinho at Level 139 ok Character Borothinho does not exist. Own3d by Kura . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5977 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() pewnie drugą miał na myśli tą naszą małą wojne 10 vs 10, ale ja bym jej nie zaliczył do wygranych wisza, bo to że wygrali z nami jedną akcje gdzie było 40x więcej obcych osób blokujących nas nic nie świadczy ;x i to oni przestali walczyć, nie my
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5978 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2009
Imię: Kuraa
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Wybacz lecz musze Obrazic troche moze i twoja osobe . Jak dobrze pamietam jestes bratem Ryona i Ryon tez mowil apropo tego ze Flow za duzo botuje i chcial cos z tym zrobic a teraz siedzi cicho we Flow jako neutral to samo Adis Druidek 2 razy piepszyl ze tzreba cos z tym zrobic a teraz siedzi na vt i kozaka zgrywa ze zostal ... takie osoby sa scierwami ktore mimo ze im nie pasuje a moga w tej chwili cos z tym zrobic to siedza i sie podlizuja . Chlopaki wiecej szacunku do siebie mimo ze mowi to czlowiek ktory stracil juz dawno ten szcunek do samego siebie :>
Dec 08 2009, 16:58:11 CET Killed Borothinho at Level 139 ok Character Borothinho does not exist. Own3d by Kura . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5979 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przejąc to mozecie co najwyzej harmonie, nie oszukujmy sie przeceniacie sie, wyjebiecie salto kazdy po kilka razy i zginie w was duch walki.. jak zawsze zreszta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5980 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|
![]() |
![]() |