![]() |
#6101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2010
|
![]() Gratuluje panowie zajebaliscie goga za nic
![]() Ostatnio edytowany przez Kambaa - 23-03-2010 o 23:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6102 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Widzę, że Devres coś ogarnia... Muszę mu zwrócić honor, bo jak mówił mi, że chce pomóc Rebellion jeszcze w listopadzie to nie wierzyłem. Znowu coś się dzieje, i tym razem konkretniejszego, więc życzę wszystkim powodzenia.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6103 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A zauważyłeś że lesiu lata na devresie?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Bogatynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thomas Kelati
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() @up ja zauważyłem ze twoim charem lata mateo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6105 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() W porównaniu do naszego pk teamu to owszem "konkretniejszego", ale warem to tego nazwać nie można.
![]() |
#6107 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sumie zgadzam się z Zygą
![]() Ale byłbym za tym że wasz pk team jednak był konkretniejszy po tym co wdziałem na wczorajszym masslogu ![]() Zabili rsa, uciekli na defa i stali obok stacka z nadzieją że ktoś od nas da się strapować i zabić ![]() z tego co mi wiadomo nawet antek tam wbiegł ale nie pykło im bo stanął na stacku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6108 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co mielismy stac i czekac az nas na Fragi powybijacie? Wzieliscie przydupasow do gildi to fragow wam starcza ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6109 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zapomniałeś dopisać "przegonili nas ,zabili czarodziejkę z white skullem skullem , wrócili na defa " |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6110 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kamba
Akurat wczoraj praktycznie nikt nie miał fragów^^ Mimo wszystko nie zmienia to faktu że boicie się o swoje poziomy zdobyte na botach i stoicie w defie bez skulli co wygląda gorzej niż pk team z carlin ![]() Proponuję zostać w pztach i nie robić z siebie pośmiewiska z całym szacunkiem dla jednostek ogarniających ![]() @Nirek Nie wiem jak było później bo mi matka neta odłączyła ![]() ![]() ![]() P.S. I Wy chcecie tak wygrać serwer? uhm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6111 |
Użytkownik Forum
|
![]() to że my serwera nie przejmiemy było pewne od początku , mamy za mało : harów/lvli/kasy/ bot knightów /dupolizów . Lejemy się bo stypa w hoj była na tym serwie ,tak to teraz chociaż coś się dzieje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() darthvan bez obrazy, ale nie napinaj się, bo wstyd robisz.. chcesz komentować? śmiało, ale zawsze miej szacunek do przeciwnika, bo kiedyś jeszcze może być tak, że ci ten serwer, o który de facto nie walczyłeś na poważnie, zabiorą i wtedy będziesz miał lipe
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() Prędzej czy później wszyscy będą latać na warningach, połowie odechce się grać a walczenie o respy już nigdy nie nabierze takiego znaczenia jak kiedyś. Nie dość, że nie można bocić 24/7 zarabiając na tym, to bany w*******ają jeden po drugim. Jak widać serwera już nie da się przejąć na wyłączność jeżeli druga strona w 100% sobie nie odpuści.
Teraz to jest tylko kwestia czasu, jeżeli ta gra będzie jeszcze istnieć to za rok+ na pewno maaało kto będzie grał na lv, czysto for fun. Wojna sama z dupy się zrobi jak bocenie nie będzie możliwe ![]()
![]() |
#6114 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ależ ich szanuję
![]() Tylko wyrażałem swoją zapewne mało ważną opinię ![]() "bo kiedyś jeszcze może być tak, że ci ten serwer, o który de facto nie walczyłeś na poważnie, zabiorą i wtedy będziesz miał lipe" Co to znaczy "nie walczyłeś na poważnie" bo nie zrozumiałem... Chodziłem na akcje żeby się pośmiać czy jak?:> I co wg Ciebie znaczy poważnie? Nie pić nie jeść tylko siedzieć 24h przed kompem i czuwać jak robot?;> Tylko zauważ o czym mówili na początku tego wszystkiego stąd moja ironia... A co do tego czy przejmą serwer czy nie to mi to lotto, ponieważ znów będę mógł się wykazać moją "niepoważną walką" ewentualnie będę mógł przenieść chara... Chociaż z takim lvlem jaki mam to równie dobrze drugą taką postać mogę śmiało robić gdzie indziej. @Nirek No masz rację ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Jun'Ior - 24-03-2010 o 14:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6115 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bez napinki, by to forum umarło ^^
Co do tematu: Lubie ludzi z We ride, mam tam wielu znajomych, ale w*****ają mnie Ci, którzy mnie nie znają, podbiegną i bluzgają. Serio, myślicie, że to fajne? Pokazujecie tylko swój poziom inteligencji, który jest bardzo niski.
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#6116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2009
|
![]() Cytuj:
najmniejsze psy najglosniej szczekaja ![]() w twoim przypadku zamienil bym slowo 'psy' na 'scierwa' :EEK: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() bocie a kurw@ gg nie laska wlaczyc?, wlaczaj to i napisz nobie
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
![]() |
![]() |
![]() |
#6118 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ja przynajmniej nie robie filmików na jutub z błędami, które wyśmiały by dzieci w podstawówce ![]() Dawaj dalej ![]() ![]() @Kakej Święta prawda ![]() ![]() ![]() Coś się dzisiaj rozkręca ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6119 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() Cytuj:
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6120 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
My sie boimy o lvle? AHAHAHAHAHAH kurwa junior to wy nie macie jaj my poszlismy sie pobic a ty kurwa zostales tam gdzie ci lepiej i jest wieksza ekipa i sie nie oszukujmy ![]() --- Kambaa dodał 21 minut i 55 sekund później --- Cytuj:
@ Junior zrob chociaz taki jeden filmik jak Angelos a przybije ci Piątke ;D Ostatnio edytowany przez Kambaa - 24-03-2010 o 15:43. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |