|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#17961 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Świat: Furora
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Montura jak zwykle potraktował mnie nokałtem xd
stary ,zacznij bajki pisać o takich jak on ,zarobisz fortunę jeśli ja jestem punkiem ,to ty chyba sam byś całą polskę zabił
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO Ostatnio edytowany przez AwangardowyKaloryfer - 27-03-2010 o 14:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#17962 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla mnie jestes zwyklym prostakiem co sie napina, ze sie potrafi nawalac. A prawda jest taka, ze pewnie nawet na oczy nie widziales podstawowego treningu Mma/Vale Tudo albo innego sportu walki. k
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17963 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Skille: dobre
|
![]() Cytuj:
Chcesz wiedziec co trenowalem? judo(malo)/boks/k1/taekwondo. Nie znasz mnie... nie widziales mnie jak sie bije a pie**olisz jak idiota. Myslisz ze w Tibii i na tym forum tylko Ty jeden umiesz sie bic? mylisz sie. Ostatnio edytowany przez Furor001 - 27-03-2010 o 14:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17964 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Montura
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
Poziom: 170
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17965 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"do boksu musisz miec sile" "a Ty napewno nie jestes!" "A TY NAPEWNO NIE JESTES" "A TY NAPEWNO NIE JESTES" TO NIE MOZLIWE FUROR NIE MOZE BYC ROZCIAGNIETY TO NIE MOZLIWE!!!1111111 powiem moze w ten sposob. szpagat zrobie bez problemu. Ludzie, musicie sie wiele nauczyc...i to nie o samej walce czy wogole o walce. Sila sie liczy, owszem. Ale tez trzeba miec w glowie i non stop trening trening trening. Tego drugiego to chyba nie macie. Napisalem "chyba" bo nie jestem jak Syf Zor i montura ktorzy znaja mnie od urodzenia chociaz nigdy w rl mnie nie spotkali i nie lekcewaze przeciwnika tak jak oni to robia. Ostatnio edytowany przez Furor001 - 27-03-2010 o 14:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17966 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za co mialbym go ustawiac? Za to ze pkuje w thais czy za to ze robi z siebie idiote na forum? To tylko gra/forum o grze. Moze gdybym mial hacka czy jakas wyjebke to chcialoby mi sie interweniowac w RL. Furor cos dawno fragow nie wklejales. Nic nie robicie czy ludzie sie czegos nauczyli i juz nie odpalaja skulli pod dp thais?
![]() |
#17967 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widzialem jak wygladasz i smiec twierdzic, ze bym Cie zjadl. Po 4-5 latach Krav Magi/Aidiko i ponad 8 latach Muay Thay niemialbys najmniejszych szans kolego pomimo szczerych checi. Po drugie o ile wroce do formy po kontuzji reki pojade na ME w Muay wiec prosze nie gadaj mi dyrdymalow, ze trenowales malo Judo, Boks i TKD, ahh no i walkii uliczne klatka etc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17968 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Diabllord ,właśnie o tym mówię
![]() nie jest wart fatygi ;d
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO |
![]() |
![]() |
![]() |
#17969 |
Użytkownik Forum
|
![]() jest taka pewna mądrość, o której furor z pewnością nie wiesz
nie mów, że coś zrobisz zrób to czyli nie gadaj, że każdego kto ci wejdzie w droge zniszczysz, po prostu niszcz możesz naspamować jeszcze milion stron, że nikt nie ma z tobą szans, co nie zmienia faktu, ze w ten sposób tego nie udowodnisz robisz z siebie kretyna i walisz w zaparte coś piszesz do ludzi z Nowej Soli, ta sama droga wpadaj ty do nich, uprzedź ich, żeby wyszli w 7 bo tylu dajesz rade i oraj ich! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17970 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Czesto jestem w Poznaniu to moge podbic na bro. Jak narazie nic nie robimy i to juz koniec akcji na Furorze. Dzialamy na innych serverach ![]() --- Furor001 dodał 2 minut i 47 sekund później --- Cytuj:
Ktos ma problem to niech przyjedzie ![]() Niektorzy gadaja rzeczy o ludziach ktorych nigdy nie spotkali, i twierdza ze wiedza jak dana osoba sie bije itd. to sa typowi napinacze. ![]() Jestem spoko w stosunku do tych ktorzy tez sa spoko. Ostatnio edytowany przez Furor001 - 27-03-2010 o 14:39. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17971 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() o_O Seba działa na innym serverze;o
Niby nie walczy ,a jednak walczy/. Prawdę mówiąc wątpię ,żeby Diabllord się chciał gdziekolwiek z tobą pokazać ,przecież nikt nie wie ,czy tam też nie zrobisz z siebie idioty wyskakując na upitego typa ,który ledwo chodzi i nie dostaniesz po ryju;/. Obciach jak chuj. Nie ,sory zapomniałem . Bierzesz na klate 7 koxów --- AwangardowyKaloryfer dodał 1 minut i 35 sekund później --- Hmm... poznałem Tomka troszkę temu i wiem ,że chodził od zawsze na "maj taj". Widziałem fotki ,troszke wiem więcej niż ty ![]()
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO Ostatnio edytowany przez AwangardowyKaloryfer - 27-03-2010 o 14:41. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#17972 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pisze juz osmy raz. Nie widziales mnie na ulicy, nie wiesz co potrafie czego nie potrafie wiec nie pie**ol. --- Furor001 dodał 3 minut i 13 sekund później --- Cytuj:
![]() 9ty raz juz pisze tak samo do syf zora. Widac ze macie zjechane berety. Myslicie ze jestescie panami swiata? wszystko mozecie? nie nie mozecie. Walne fotke pudziana i tez bedziecie gadali ze lewy biceps mniejszy od prawego i napewno nie umie sie dobrze bic. Idioci. Ostatnio edytowany przez Furor001 - 27-03-2010 o 14:49. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17973 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17974 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() I dla takich ludzi szacun da sie normalnie pogadac a nie jak z innymi z tego forum ![]() Ostatnio edytowany przez Furor001 - 27-03-2010 o 14:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17975 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17976 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mozna zrobic maly meeting w Poznaniu
![]() Albo mozna isc na mecz jak bedzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17977 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie szukaj przyjaciol marginesie spoleczny ;*
18:58 You see 100 crystal coins. They weigh 10.00 oz. Enjoy your freedom , See u in game ! ;D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17978 |
Użytkownik Forum
|
![]() FAIL! jak znowu bedziesz w Poznaniu to pisz, lub wez moj nr od Opiego albo Andarista.
![]() |
#17979 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17980 |
Użytkownik Forum
|
![]() szczerze? moga sie spotkac a reszcie powinien byc chuj do tego ;p a niektorzy co do tej napiny niepowinni sie nawet odzywac ;p ja tez zjebalem ze sam sie wrecalem i kilka razy zrobilem z siebie debila piszac te pojebane dissy xd a tak z innej beczki ja do nikogo nic niemam ale mateusz wg mnie bylo by kulturalniej jakbyscie sie nie napinali kto jak sie bije i by znow nastal pokoj. mowi wam to osoba ktora cwiczy... na wfie xD ale jak sie wszyscy chwala to i ja wam powiem ze cwiczylem 2 lata zapasy ale strasznie kregoslup siada
Ostatnio edytowany przez Zoodix - 27-03-2010 o 15:44. |
![]() |
![]() |