|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Heh -.-
Powiem tak. Takich rzeczy się nie daje na publicznym forum!!! Jeżeli takie rzeczy śmieszą cię i twoich qmpli to niech to zostanie między wami... Czy twoje fake mają wogóle jakiś sens? Ty na siłe chcesz, żeby ktoś się z tego śmiał. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Niema co tego komentowac jest to glupie i tyle !!
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() O Boże, o Boże, o Boże.... Ale miałem z tego zlewę, omg... Dawno się tak nie uśmiałem... A myślałem że taką zlewe będe miał tylko z "jak lwy zaatakowały krainę ludzików. Niezłe!" To jest kiczowate i fatalne !!
Pomysł -3/10 Wykonanie 2--/10 Źle powklejane, brzydko i nietibijsko, grafiki są jak "kupa", jogurt jest biały (może to jogurt truskawkowy <lol>), ogólnie jakoś obleśnie... Ogólna ocena to gdzieś w granicach między 0+ a 1-... |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
![]() Nie komenujcie dalej bo sie chłopak załamie.
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ja bym już się załamał ![]() Do autora: Nie no... człowieku. Jak zobaczyłem ten temat "Jak powstał kefir?" to myśle sobie: "No, no. Może w końcku jakiś przyzwoity fake. Przecież zawsze historyjki ładnie wychodzą. No może oprócz tej krainy lwów...". Ale jak to zobaczyłem to się załamałem :/ Kupa, żygi, omg... Nawet jeśli ta kupa miałaby być niepotrzebna to się postaraj jakioś ładniej ją narysować a nie taka kropa czarna. Rzygi... cóż, ja na czerwono jeszcze nigdy nie rzygałem ![]() Jest jeszcze pełno błędów takie jak kreski koło lwów, lub ta podłoga. Dobra powyżej troche owijałem. Powiem krótko: "FAKE JEST DO DUPY!!!!". |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() To za przeproszeniem g00wno, a nie fake
![]()
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Hmm.. moze ta historia by wyjasniala czemu kefir tak dobrze dziala na kaca... Walcz z kacem z siłą lwa =)
|
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Przez ten system oceniania tematów ten fake dostał 3 punkty -.-. Nie wiem jaki idjota by zagłosował ;/
|
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2005
![]() |
![]() Beznadziejny pomysl, brzydkie wykonanie, w ogole do du**
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() wykonanie slaaaaaaaabe, pomysl do bani, wogule wez idz sie poucz troche ("Asz") i nie mow ze masz dysleksje (chyba dysmozgje) jedyny plus dla ciebie to to e odwazyles sie takie cos umiescic
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co to kurna jest ?Jak oglądadałem fake'i Cor Tibiarza to mi się lżej na duchu zrobiło a od tego "ash mi sej rzygnonc zahdzialo".Przeciez kefir jest bialy ale to już mówili moi przedmówcy.
Weż się zastanów a nie zamieszczaj coś takiego.Albo lepiej poćwicz i wtedy coś zamieść. ![]()
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() pomysł ciekawy, wykonanie FATALNE!
ej, Cor Tibiarz, masz rację komixy Losuxa są naprawde fajowe coraz więcej ludzi ma avatary z postaciami z tego komixu. ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Carlin, a dokladniej jezeli chodzi o miasto to zminiam je jak skarpetki
![]() |
![]() Nie jest to wypas fejk, ale przeciez to jego pierwszy...
Zatrzymajcie te komentarze dla siebie OK??!! Mi się nawet podoba.Chociaż wykonanie jest najlepsze ![]() Proboj dalej ![]()
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Nie dosyć, że hańbi imię Gimlego i reszty krasnoludów to nawet porządnie po polsku pisać nie umie
![]() ma góra z 7 lat. Telewizja zorała mu umysł ![]() ![]()
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hm...
Nie wiem czy ktoś zauważył, ale na tym forum najgorsze "dzieła" (jeśli tak to mogę nazwać) mają najwięcej odpowiedzi i oceny jakich nie powinny mieć (ktoś już to napisał). |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() ale kicha n/c -.-
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() OMG
Fatalne. Nie dość że wszystko w paincie to jeszcze pomysł badziewny i kiszka totalna. To sie nadaje do Fake Parody O.O TRAGICZNY FAKE! Pomysł: 1/10 Wykonanie: 1/10
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() lol pustynia na ulicy
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() beznadzieja... jestes daltonistą?
bo kefir jest biały a nie czerwony... Pomysł: 0\20 Wykonanie: 0\20 Humor: 1\20 dobra ta kupa troche chichralem ale i tak beznadziejne jak ludzie zaczna tak pisac to masakra! mistrz tolkien przewraca sie w grobie ... ![]() ![]()