![]() |
#7861 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Niegrający
Imię: Marcel of Nerana
Profesja: Elite Knight
Gildia: sexy team <3
Świat: Nerana
Poziom: 255
Skille: 100/98
Poziom mag.: 10
|
![]() hah tibiaa
1° Knight to Reach Magic Level 10 on Nerana. 11:24 Marcel of Nerana [224]: kupiles poradnik jak uciekac poprawnie z poi dl ? 11:25 Trupinio [252]: i ze niby co mialem sie dac trapnac wez spadaj z takimi tekstami 13:44 Nieme Oko [177]: gadam z st o banie dla reconu ktorzy mnie trapneli ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7862 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7863 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziś po rak kolejny, nie wiem już sam który Panu Krocieciowi nie pykło lurowanie, ale cóż w końcu zaczyna się to stawać tradycją ..........
Żal i Ból.. jak widzę co robisz to mi się Ciebie szkoda robi. Masz szczęście karo ze miałem koniec potów bo miał byś po expie mistrzu. Pijona ![]() szkrin ![]() Ostatnio edytowany przez darmarz - 03-04-2010 o 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7864 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() HAHAHAHA XDDDDDDD
ty,mi grozisz? zesz dojebal do pieca hahahahahaa wasz 'pro ogar' to spam ue,jak ropnelismy wam hff to daliscie loga,o czym ty chlopczyku mowisz? ogarnij sie,gdybysmy byli na cos przygotowani i mieli otwarte plecaki to pewnie by to sie inaczej potoczylo ale trudno sie mowi kozaczku. ![]() Ostatnio edytowany przez szkapamujwruk - 03-04-2010 o 15:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2009
Lokacja: California
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rasta-Pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
|
![]() Widzę, że Darmaz robisz się wielki kozak tibijski i na forum ajjjj!
Kiedy jakieś lury,trapy, poi servisy z Twojej strony?
22:48 Rakieta Mirek [8]: Sie żyje, się żyje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7866 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2009
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mighty Xaszkil
Gildia: Sexy Team
Poziom: 231
Skille: 109/80
Poziom mag.: 26
|
![]() Cytuj:
zawsze masz otwarte chyba wszystkie mozliwe plecaki
20:41 Haike [318]: xaszkil the notmozg 17:07 Moguai [251]: szaszlyk 17:07 Sayffegis [201]: to 17:07 Arcanox-Drag [229]: cio*a 12:21 Norvill [200]: masz downa xd\ s2 misiaczki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7867 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 176
|
![]() Cytuj:
@darmarz dziwne, zawsze masz końcówke potów i karo ma po expie...
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7868 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jeśli chodzi o POI servisy to robilismy jakos 3 razy chyba, z tym, że my sie nie oglaszamy wszedzie bo jest nas mało i nie robimy ich dla wszytkich tylko dla znajomych i przyjaciół. Zresztą jak juz mi jeden z nich powiedzial ktory byl na kilku servisach z rożnycmi teamami, cytuje "to był najsprawniej przerpowadzony servis w jakim brałem udział". Zreszta Ci co maj wiedzieć to wiedzą że czesto na POI siedzimy i huncimy na sealach, bo nie raz z marcelkiem sie spotykalismy. Pozdro i wesołego jajka z okazji świąt wiekanocnych. szkrin ![]() Cytuj:
Po głebszej analizie powinieneś skumać, że chodzi oto i tu uwaga tłumaczenie z polskiego na nasze specjalnie dla szkapki, że gdybym miał wiecej potków to bym sobie z nim z przyjemnością polatał. pozdro ![]() Tym zdaniem także chciałbym zakończyć ten śmieszny temat, bo nie mam na takie pierdoły czasu. Ostatnio edytowany przez darmarz - 03-04-2010 o 18:50. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7869 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2009
|
![]() @UP
Dziwne, ze zawsze jak on wpada to masz koniec potow? @topic formata mialem, nowy windows mam nawet i nie mam zdjec z pro gry tibi bo nie gram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7870 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2 x up nie zawsze jak on w pada to mam koniec potow, bo wiele razy był u nas na poi nic nie zdziałal i poszedl, ale tego oczywiście nie pamietasz, bo i po co po za tym wcale sie nie uwazam za pro, tylko dąże do tego zeby pokazać wam i uswiadomić, że na pewno pro nie jest ktos, kto kreci tym forum i uważa sie za niewidomo jakiego koxa po 3 dziecko jest dla mnie najwazniejsze, tibia to tylko rozrywka ( jak np TV) a odrabiałem te wszystkie lvle tylko dlatego, że zalezało mi na tym zeby ten zasrany hacker nie miał powodu do zadowolenia, dla przyjaciól którzy mnie wspirali i mi pomagali i dla siebie zeby sobie udowodnić ze dam rade. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 176
|
![]() ten haker ma na ciebie wyjebane i na twoje lvle, pewnie zasponsorowales mu cos fajnego na rl :d
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#7872 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
chcialbym zobaczyc jak "Ogarniasz" poi prawda taka ze sie wozic wszyscy zaczeliscie gdy prowadzili update ze mwale znikaja i da sie przechodzic przez ludzi, nie oszukuj sie jestes byles i bedziesz nieogarem.
20:41 Haike [318]: xaszkil the notmozg 17:07 Moguai [251]: szaszlyk 17:07 Sayffegis [201]: to 17:07 Arcanox-Drag [229]: cio*a 12:21 Norvill [200]: masz downa xd\ s2 misiaczki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2009
Lokacja: California
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rasta-Pall
Świat: Berylia
|
![]() @Darmaz
Servisy dla kumpli, którzy w większości są na vt, zazwyczaj idą sprawnie. Sprawa się komplikuje kiedy trzeba zrobić dla 20-40 ludzi którzy afkują - tu już zaczynają się schody ![]()
22:48 Rakieta Mirek [8]: Sie żyje, się żyje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Marcel of Nerana
Profesja: Elite Knight
Gildia: sexy team <3
Poziom: 255
Skille: 100/98
Poziom mag.: 10
|
![]() @darmarzz
dlaczego nie ma filmu na youtube z bramek poi ?;/ Lololool tibiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa a no kasza singed i wlasnie dlaczego narobiliscie te konta darmarze itp akurat teraz jak "mozesz" sie bujac na poi ;[[ bo wiesz prawda jest taka, ze kiedys bys tam nie zawital
1° Knight to Reach Magic Level 10 on Nerana. 11:24 Marcel of Nerana [224]: kupiles poradnik jak uciekac poprawnie z poi dl ? 11:25 Trupinio [252]: i ze niby co mialem sie dac trapnac wez spadaj z takimi tekstami 13:44 Nieme Oko [177]: gadam z st o banie dla reconu ktorzy mnie trapneli ![]() Ostatnio edytowany przez Marcel_Kogz - 03-04-2010 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: Mysłowice
Stan: Usunięty
Świat: Aldora
|
![]() ^
dlatego nie ma co grac na non-pvp ; p |
![]() |
![]() |
![]() |
#7876 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja sie nie woze bo mi nie zalezy na lansie ziom
za to widze ze ty wyraznie sie starasz blyszczeć, niestety ostatni dead podczas lurania na INQ zrabał ci opinie ... szkoda a na temat update nie bede sprzeczal sie, tak powinno byc od zawsze na non pvp. w koncu po to jest to non pvp zeby sie nie zabijac nawzajem chyba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7877 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() Cytuj:
![]() czekaj,mf wam sie konczyly,co nie? :S dlugi hunt byl,prawie losty daliscie rade zjechac do reda. Ostatnio edytowany przez szkapamujwruk - 03-04-2010 o 21:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7878 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() po za tym kazdy wie ze duzo latwiej jest lurowac, niż wybijać to co ktos luruje. także ty trenujesz lurowanie my obrone. i mysle ze idzie nam coraz lepiej ![]() @ marcel a zrobilem konto na forum swoje bo nie podoma mi sie twoj zasrany lans tutaj. wczesniej gralem gorzej niz teraz i moze i padne nie raz ale na pewno zrobie wszystko zeby udowodnic ze moze i umiesz lurowac ale ja i moja gildia sie Ciebie nie boimy. I naprawde wisi mi co ty masz do powiedzenia, bo wiem jak jest prawda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2009
Lokacja: Dżonków
Imię: Soldier From The War
Profesja: Rookstayer
Gildia: Cimci Rimci
Poziom: 666
|
![]() @Darmarz
uczycie sie tak ? a dzienniczki macie ? @Karo przeciez to jasne ze potiony sie skonczyly ... drzwi od lazienki byly zamkniete ... @Ded na inq Mi sie zdaje albo to byl maxi inc~ a nie marcel ? ; o
18:11 Neranio [165]: ale mam wyksztalecenie srednie i skonczone studium informatyczne jak bys urzywal chociaz czesci mozgu to bys sobie rozkminil ze sa rozne powody dla ktorych ktos niepodchodzi do matury 05:01 Kacpi Quell [143]: ty wiejerz 05:01 Kacpi Quell [143]: chujem 05:01 Kacpi Quell [143]: nie rozumiesz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7880 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
20:41 Haike [318]: xaszkil the notmozg 17:07 Moguai [251]: szaszlyk 17:07 Sayffegis [201]: to 17:07 Arcanox-Drag [229]: cio*a 12:21 Norvill [200]: masz downa xd\ s2 misiaczki Ostatnio edytowany przez Kasza_Mistrz - 04-04-2010 o 00:31. |
|
![]() |
![]() |