|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2010
|
![]() Witam wszytskich, bede tutaj wrzucal screeny moich dwoch postaci 50+ knighta i nowo zrobionego sorcera ![]() Na poczatek wrzuce wszystkie screeny knighta ktore mam od zera;p Screem na start zrobiony ![]() ![]() Wedlug mnie szybko zrobilem rookgard ~40 minut ![]() Wyskilowalem postac do 50/50 i zaczalem robic taski na krokodyle ![]() Podczas expa wpadl magic level ![]() I skill... ![]() Zalegle screeny bede wrzucal systematycznie po 5 tuz po pojawieniu sie jakiegokolwiek komentarza Ostatnio edytowany przez Humik - 20-04-2010 o 18:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2009
Lokacja: Bham
Stan: Aktywny Gracz
Imię: retired 4 eva
Profesja: Rookstayer
Gildia: :o
Świat: 4sciany
Poziom: 999
Skille: 199,199
Poziom mag.: 99
|
![]() no nareszcie jakis normalny temat ;p dawaj wiecej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co masz na mysli mowiac normalny? ![]() Spokojnie zrobiony desert ![]() Obowiazkowa promocja ![]() 20-30 lvl spedzilem na "zarabianiu" huncac smugglery/wolfy pff kumpel powiedzial ze duzo kasy wyciagne a okazalo sie ze zdobylem tylko ~20k ![]() Tutaj fartowny loot, wydaje sie duzo ale na 10 leveli lootlem glowek tylko 4... ![]() I moje pierwsze cztery katy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo gdzie sie nie obejzysz widzisz same 100+ lvle a to mnie juz denerwuje xd good luck ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() bardzo fajny temat daj wiecej
![]()
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Blue Legs Quest ![]() Fajna historie z tym mam, bynajmniej dla mnie Zgadalem sie z kumplem z gildii ze zrobimy razem, ja knight i on osobno problem bysmy mieli, poslzismy zabilismy pierwszego on uzyl amulet na ciele poszedl fastem po nagrode i spieprzyl ![]() ![]() ![]() Akurat poszedlem zabic bossa bo kumpel mi powiedzial ze jest (Baron jakistam) myslalem ze loot bedzie fajny a lootlem tylko pare monet ![]() ![]() Z kumplem wallem sobie screena ![]() ![]() Chcialem zabic swojego pierwszego GS-a ale akurat ktos tam expil wiec bez waste zrobilem questa ![]() Mnie i kumplowi (manjursi) nudzilo sie expienie wiec zawolalismy kumpla z gildii (lexuson) i obskoczylismy pol mainlandu, jakies 10 drobnych questow zrobilismy dla jaj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Ciekawie ; D Fajnie się ogląda takie ss'y od zera.
Też grałem kiedyś na Selenie, jednak ciągłe wojny z Homerun nie pozwoliły grać w spokoju dalej.
Ostatnio edytowany przez Monte - 18-04-2010 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Polmetek taskowania ![]() ![]() Tutaj pare screenow ze skilowania Na pierwszy ogien fishing(wolalem zainwestowac w wormsy niz w inny rodzaj fooda) ![]() Magic level Skilowalem razem z kumplem (drut od monka to moj na MC) ![]() Przy tym skilu zakonczylem skilowanie ![]() I na koniec moj pierwszy addon (okazjonalnie kupiony bo tylko 7k) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spokojnie i bez waste wbilem na zolwiach (przy okazji robilem taski na krokodyle) 45level ![]() I w koncu skoncyzlem sie meczyc z aligatorkamia ![]() Zrobilem questa na lagune i zaczalem bic zolwiki ![]() Levelek bardzo ladnie lecial ![]() ![]() Razem z spoko gosciem (pozdro dla niego jesli to przeczyta) zrobilem BK questa ;p ![]() I powoli zblizam sie do momentu w ktorym haker wyczyscil caly moj domek i stracilem prawie 200k;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2010
|
![]() Przycięte, ładne screeny. Czekam na więcej, temat się fajnie zapowiada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto jak wygladalo moje eq na levelu 50-tym, nie jest jakies pro bo lubilem ostro poexpic 4fun ![]() ![]() Addonik kupiony za rownutkie 40k ![]() I najgorszy moment ![]() ![]() Moj kumpel byl wylogowany w moim domku. Sciagnal na kompa jakiegos key-a. Haker ogolocil calutkie mieszkanko. Zostalem z samym eq ktore widac na powyzszym screenie bp manaskow i 1k;/ Ale sie nie poddalem!! Zrobilem sobie 2 miesiace przerwy przemyslalem pomysl zrobienia nowego chara i buum... kupilem pacca i zaczalem grac znowu Teraz bede juz wrzucal aktualne screeny wiec nie beda sie pojawiac zbyt czesto (mysle ze 5-10 screenow tygodniowo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Achilles de Marco
Profesja: Knight
Świat: Inferna
Poziom: 57
|
![]() Jakbyś poszukiwał siohera na jakieś małe co nieco za kilka dni to pisz PW
![]() Wrzucaj zdjęcia dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Levelki: ![]() ![]() I musze sie pochwalic!! Mialem na 9 do szkoly, wiec z nudow weszlem na neta Przegladam aukcje domkow na tibia.com patrze w svar chatka 87 sqm o 8 koniec a akurat byla ~7.45 wiec mowie "raz kozi smierc" i za 9k!! wylicytowalem chatek ![]() ![]() ![]() I mam prosbe Podpowiedzcie mi jak mam umeblowac domek, ale tylko meblami jakie mozna dostac w sklepie Itemkow nie mam narazie zadnych tylko 30k ~20 turtle shellow i 2 war hammery |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2010
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nedriell
Profesja: Royal Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 83
Skille: 98+2/85
Poziom mag.: 18
|
![]() Wbiłem na Twój temacik ^^. Jakim programem obrabiasz te zdjęcia?
Pochwal się swoimi skillami. pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() coraz bardziej mi sie podoba temat jedziesz jedziesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co ci sie podoba powiedz?> Wrzuce screeny sorka Zawsze robie screena na start ![]() ![]() Rookgard skonczony w dokladnie 69 minut (moze slabo ale bylo ~200 osob online) ![]() I tak dla jaj zrobilem ![]() Bilem ten level 3 dni ![]() ![]() I Magic Level(aktualnie bede trenil magica tak aby sie zrownal z lvlem) ![]() I mam pytanie na koniec, czy ramka w screenach sorcera sie wam podoba? Ostatnio edytowany przez Humik - 21-04-2010 o 14:47. |
![]() |
![]() |