![]() |
#8381 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Olson.
Przedstawil sie, napisal "Pozdrawiam Robert". Jesli to jest ten Robert o ktorym mysle, to wpisz sobie jego imie, a zarazem nick na tibia.com. Wracajac do kwestii frajerow, debili itd. itp. Wiekszosc z was uzywa w/w sformulowan nie znajac ich znaczenia albo wyzywacie kogos zachowujac sie identycznie tak jak ktos na kogo bluzgacie. Nadal ta gra ryje tak "muski"? >.< Sprawa Kasi i Karo: jak sie l;ofFfFfcjajom to fajnie, kogo to obchodzi... Malo to osob poznalo sie w internecie? Chociaz fakt, sprawa dosc smiechowa, jesli mozna to tak nazwac. Ktos kto pisal cos tam o Szajbie: coz, rozmialem z nim o tym na Vt, posmielismy sie chociaz razem, dzieki ![]() Kacpi Queel, czy jak to sie tam pisze. Jakis sobowtor Goratela z przeszlosci? ![]() Obu poziom intelektualny mozna "zbadac" czytajac to forum, patrzac na rozne zdjecia co kazdy z was pisal, ale Ty chyba byles nauczycielem Goratela, bo jestes duzo lepszy _// ---- Ogolnie: dzieki wam, mimo sprzedazy konta warto tu zagladac, czlowiek przynajmniej po 8 godzinach w pracy sie zrelaksuje i posmieje. Dzialacie juz (mowie o wiekszosci) lepiej, niz Joemonster, Bash, Demotywatory razem wziete. Tak trzymajcie! ![]() Topic: Ostatnie zdjecie z ED'a. ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#8383 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2010
|
![]() Cytuj:
![]() no i wracajac do Kacpiego ogarze, zrobisz mi loda a kupie Ci blessy xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8384 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2010
|
![]() Cytuj:
/ss dla pani Slythi :* ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2010
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nocny Wilkolak
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Envy
Poziom: 175
Skille: 97/65
Poziom mag.: 24
|
![]() ![]() 56 Ed Ded ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2010
Lokacja: Włocławek
Imię: Olson Spartan
Profesja: Elder Druid
|
![]() @Rushofy
Wlasnie o to chodzi ze ten klient to nie ten Robert o ktorym mowisz bo go znam tylko jakis inny bezmozg, dlatego pytam ;p a w wolnej chwili mozesz szajby spytac czy ma zmienne ip, bo ze mna chyba nie chce rozmawiac ![]() @Sratuautuatam Nastepny anonimowy hejter, japierdole. Przedstaw sie osle. Co wy macie z tym bo nie rozumiem? Jakis strach czy wstyd czy o co chodzi? Jaka prawda chlopie? ![]() Pan Grzybert nie mowi prawdy, oto odpowiedz na reszte posta. Z reszta, sam sie Gagasi spytaj kiedy jej ostatnio "cisnalem", bo wiesz ziomus kiedys kiedys £olaboga, a jakby babcia miala wasy to by byla dziadkiem :/ nie wiesz- nie gadaj Dziekuje za uwage, pocaluj mnie w dupe @Deriz Nie cisne tylko pytam ;d sam wspominales o czytaniu uwaznie czy tam ze zrozumieniem, wiec namawiam Cie do niego zarowno jak do odpowiedzi na pytania gdyz wtedy zrozumiem o co Ci chodzi, bo byc moze o nic ide na dwor na fajeczke ziomasy, bo gdy chce poczuc wiatr we wlosach to rozpinam rozporek, cze cze! Ostatnio edytowany przez Olsoniq - 13-05-2010 o 20:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8387 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2010
|
![]() Cytuj:
![]() a jestem anonimowy bo jestem malo znaczacym osobnikiem i pod wzgledem lvlu jak i rozglosu na neranie ktorego tez nie chce, bo patrzac na takich jak ty,atahi,marcel i innych tu na forum to az sie odechciewa lvlu wbijac bo jebie on Wam we lbach... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8388 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8389 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2010
Lokacja: Miłków
Imię: Melu Zabijaka
Profesja: Elite Knight
Poziom: 207
|
![]() @up wyjascnienie
ta akcja na poi to byla cos kolo 50lvli wczesniej |
![]() |
![]() |
![]() |
#8390 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Stan: Usunięty
|
![]() @dzieckoneobezslownika
haehaehaeh nie no klata cyckami, ale ladnie sobie strzelil w kaptur ahahah ![]() ss ![]()
![]() |
#8391 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2010
|
![]() @Olsoniq;
myslalem ze to pytanie retoryczne, zas ogolnie odpowiedzialem ci na twojego calego posta bo wywnioskowalem podtekst w twoim dziele takze, no chwila; Cytuj:
/ss wiadomy dla kogo :* ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8392 |
Użytkownik Forum
|
![]() @srutututu
No to giecik, post mowi chyba wszystko jak dla mnie. Wyjmij siano z butow i zamilcz ![]() @deriz no i spoko ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#8393 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() The bloodtusk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2008
Lokacja: Wrocław
Imię: Muntasir
Poziom: 100
Skille: 100/90
Poziom mag.: 20
|
![]() dawno tu nic nie wrzucałem
![]() ![]()
http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post2629689 22/03/10 13:39 You advanced in distance fighting. [100] 24/04/10 18:32 You advanced in shielding. [90] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
![]() Na poczatek symboliczna gleba
May 14 2010, 14:21:59 CEST Died at Level 124 by a gozzler. Odrobione z nawiazka 125 LvL ![]() ![]()
![]() |
#8396 |
Użytkownik Forum
|
![]() graty pacca i lvla ziomus ale jebac parias xd
|
![]() |
![]() |