|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#18161 |
Użytkownik Forum
|
![]() Juhhhhy = Zortex?
![]() \o/
|
![]() |
#18162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2008
|
![]() Rixari=Pizda??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18164 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2009
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: ......
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wszystkie główne jakie tu były
Świat: Furora
|
![]() o to czesc komentarza rixariego na tibia.com : "Killed Digeff at Level 168 ok "
Digeff - Kamil : nigdy przydupasie nie zabiles Digeffa , fraga wbiles , gdy owe nooby z vision go rokowaly , wiec przestan sie tym jarac PS. Tadek 3mam kciuki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18165 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
digeffa rookowali wszyscy i sie jara tym ze zdolal ujebac go BUAHAHAHAHA 2009-09-09 17:25:15 Digeff 168 Rixari 54 jaki zal Name: Rixari Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 220 "Killed Digeff at Level 168 ok"
18:58 You see 100 crystal coins. They weigh 10.00 oz. Enjoy your freedom , See u in game ! ;D ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18166 |
Guest
|
![]() http://www.tibia.com/community/?subt...me=Elite+Squad
Nowa Guild Wie ktos co jest powodem ze powstala ? |
![]() |
![]() |
#18167 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
Mam nadzieje ze bedziesz mial wypadek i utną ci łapy czy cos podobnego i całe zycie bedziesz kaleką...bo debili jak ciebie trzeba traktowac jak inwalide lub chorego...zamknąc i tyle.... @kazdy to piony ta? Czlowieku ja ci moge powiedziec dokladnie co sie dzialo na tym serwie w 2005 jeszcze...wiec japy dzieci....i zawsze w gildi rzadzącej ; ) A tadka zapraszam do mnie(a dokladnie wie gdzie) tylko bez swoich zal kolegow <3 Ostatnio edytowany przez Jety - 18-05-2010 o 18:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18168 |
Użytkownik Forum
|
![]() JAKI ZAAAAAAAAAAAAAAAAL :
http://www.tibia.com/community/?subt...e=Ekipa+Opiego kiedy opi albo thersox opisza swoje wspomnienia z pamietnego spotkania ? ;D
18:58 You see 100 crystal coins. They weigh 10.00 oz. Enjoy your freedom , See u in game ! ;D ![]() Ostatnio edytowany przez Lion_Lith - 18-05-2010 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18169 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18170 |
Użytkownik Forum
|
![]() "o kruwa to musi byc muca w chuj"
18:58 You see 100 crystal coins. They weigh 10.00 oz. Enjoy your freedom , See u in game ! ;D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Skille: dobre
|
![]() Opi juz wie ze nie warto sie napinac.
Wchodzil na szczyt i zlamala sie drabina... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18172 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://www.tibia.com/community/?subt...ition+Alliance
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Tadeusz "wielkiego" lidera vision skopał toż to zamach stanu. Widzicie drogie dzieci co ta tibia robi z mózgu? Niech się opi cieszy że te pojebańce go nie połamały. Wszyscy sie śmieli azora aż wkońcu kogoś ugryzł. Powodzenia na wojnie.
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#18174 |
Użytkownik Forum
|
![]() to procz thersoxa kto katowal opi fexa z buta ?
18:58 You see 100 crystal coins. They weigh 10.00 oz. Enjoy your freedom , See u in game ! ;D ![]() Ostatnio edytowany przez Lion_Lith - 19-05-2010 o 00:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Dopalacz~
Ty pierdolony idioto ,nawet nie wiesz o czym mówisz.... Azor kogoś ugryzł ,ta? Od kiedy Tadek to Azor? Rozbieg i głową w ścianę proszę ,panie wielce dorosły ,kurwa co ja mówię Tato!
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO |
![]() |
![]() |
![]() |
#18176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() to co, skoro teraz wiemy jakie z was chojraki (thersox dubros azor) mozemy was sie spodziewac na meetingu miedzy 1 a 4 lipca ? przypomne jeszcze wam gdzie to będzie: Węgrów, woj. Mazowieckie
Autobus za 10zł do Węgrowa odjeżdża spod Pałacu Kultury (5 minut od Dworca Centralnego w Warszawie, autobusy odjeżdżają z ulicy Emilii Plater) zapraszam a meeting ps. mam ferumbrass hata i passy + rkeye nosze w portfelu, 3 vs 1 to chyba nie bedzie stanowilo problemu
MAM WYJEBANE ![]() Ostatnio edytowany przez Fan_Dzidzi2 - 19-05-2010 o 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18177 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Sosnowiec
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ja już kupiłem kałacha.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz
Świat: Elysia
|
![]() zaczniecie wy kiedys ta wojne czy sie bedziecie dalej o*******ac??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18180 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]() |