|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#18201 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dawno dawno temu byl sobie meeting. Ludzie sie tam dobrze bawili, spiewali tanczyli, o tibi gawedzili, mordy spalili. Az tu nagle wypadl z dzwi calkiem sciety tadek zacza krzyczec i piszczec, ze jego postac jest chujowa i nie moze nia paralizowac wiec opi wyskoczyl z propozycja ze moga sie zamienic a gdy juz thersox (tadzio) chcial sie zgodzic opi usmiechna sie i powiedzial "zartowalem buraku jebany" to sie chlopak wqrwil zalozyl opiemu 2ll wodki paymentu. Opi po chwili zastanowienia powiedzial ze woli dostac isc z therosem na solo, po chwili zaczela sie zacieta walka, opi dostal 2 liscie na czaszke a ze zapomnial sie obkupic niemial juz many zeby wskoczyc na dach a mial pzta to niemogl schowac sie do dp i wyjebal cyce na glebe i zrobil kupe w gacie.
Taka wg mnie jest wersja zdarzen |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#18203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() A najlepsze jest to, że najwięcej do powiedzenia mają ludzie, którzy tam nie byli, na tym meetingu.
![]() Teraz ta sprawa będzie się ciągnęła przez x tygodni. Ostatnio edytowany przez Grzechu_xD - 20-05-2010 o 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Świat: Furora
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Dokładnie ,huehuehuehu. Zwałowo.
Wojna nadchodzi,bocimy magów i panowie żegnacie się z serverem.
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO |
![]() |
![]() |
![]() |
#18206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Hehe, co gorsze, tibijczyka moze to bardziej bolec niz pobicie ;p
![]() |
#18207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2009
|
![]() @up
dead w tibii? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18208 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
TIBIA PONAD "RZYCIE" << w dosłownym znaczeniu <ściana> Ostatnio edytowany przez Cz4rny - 21-05-2010 o 07:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18209 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Slyszalem ze po tym incydencie tadek bedzie walczyl z pudzianem dzisiaj zamiast Silvy.
![]() |
![]() |
![]() |
#18210 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg dobra koniec tematu...
Nie bylo was tam nie wiecie jak to bylo. Wymyslacie juz 40 wersje... Oczywiscie nie znajac tej prawdziwej ; d Dla mnie byl meeting udany ;d Peace & Love
![]() |
#18211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
|
![]() to napisz jak bylo i skoncz pierdolic ze meeting udany
![]() |
#18212 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak narazie to sie tylko potrafisz spinac na forum a nic niewiesz... Po 1 Tadek nawet nie tknal Opiego... I watpie by ktos typu Azor,Dubros czy ktokolwiek inny mial mu n*****c... Poprostu popili za duzo slow padlo i tyle stalo sie... Geba nie szklanka wiec ogarnij
![]() |
![]() |
#18213 |
Użytkownik Forum
|
![]() ogarnij sie koles i napisz dokladnie co i jak a nie tylko tyle ze popili i duzo slow zaszlo
pozatym niezapomnij ze pilem z opim wczesniej i wiem jaka ma glowe do picia i co sie z nim dzieje pozniej, jestem tego zajebiscie pewien ze opi niemialby szans wypowiedzenia chocby slowa do nieznanej jemu osoby czekam zebys opowiedzial to tak samo jak opi, jesli tego nie zrobisz znaczy ze jestes s*****elem ktory lubi patrzec na przemoc, bo niewatpliwie pobicie to przemoc + mamy tam kradzież dokumentu ciekawe jak tam sie skladalo zeznania na komendzie ![]()
MAM WYJEBANE ![]() Ostatnio edytowany przez Fan_Dzidzi2 - 21-05-2010 o 11:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
|
![]() Up: innymi słowy nie było Cie przy tym, i musisz sie opierać na domysłach a nie na faktach..więc, dajże spokój.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18215 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie dam spokoju, postuja tu osoby ktore tam byly i ciezko im sie przyznac do faktu iz mialy to zaplanowane i wystawily opiego jakiemus niedojebowi zeby go pobil, czyste s*****elstwo
ps. snook? ![]()
![]() |
#18216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
|
![]() Jasne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18217 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak tak wiem Oczywiscie Ty wiesz najwiecej =] Jak zawsze ^^
Czegos Ty kurwa nie widzial cos Ty kurwa nie robil... Jak narazie nie bylo mnie na zadnej komendzie i watpie ze bd : )
![]() |
#18218 |
Użytkownik Forum
|
![]() dokladnie, gdzie to ja nie bylem i czego nierobilem, pierdol wiecej robi sie ciekawie
![]() |
#18219 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra zakonczylem juz z Toba konwersacje...
Pospinac to sie mozesz u siebie na placu z kumplami ^^ Jakbys nie wiedzial : Plac = Podworko Peace.
![]() |
#18220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2008
Lokacja: Z Gdyni !
Imię: Millaa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 114
Skille: 103/87
Poziom mag.: 24
|
![]() źle mnie zrozumiałeś . Chodzi mi o to że pobicie pobiciem ale żeby potem się tak zniżyć i pasy zabrać to to dla mnie jest śmieszne . Dzieci Neo : )
|
![]() |
![]() |