|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Daniel of Honera
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Zielonego Dzipa
Świat: Honera
Poziom: 92
Skille: 90/69
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() kazdy orze jak morze u mnie tez nie ma lekko
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Danieldinio - 20-04-2010 o 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2010
Profesja: Rookstayer
|
![]() Elo nóbki
![]() Widze że dużo się zmienia jeszcze troche i do was wbije. Nauka nr 1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2009
Lokacja: Bojszowy
Stan: Początkujący
Imię: Duna Fima
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nightmares
Poziom: 47
Poziom mag.: 42
|
![]() Siema ... jestem nowy w tej gildi ale tez cos dodam =)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 2 bk i k arm xd
![]() Bk hunt xD choc to i tak nie wszystko co dzis lotnelem z bk i beho ale zdecydowana wiekszosc liczac k arma powyzej ;] udalo sie nawet trapnac 53 palka stad ten time ring i axe ring O.o ![]() Ostatnio edytowany przez Danieldinio - 22-04-2010 o 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2010
|
![]() Pfff
![]() 2x Adv ![]() ![]() Tak na szybko , paradox ;] ![]() Uploaded with ImageShack.us No i oczywiście gz wszystkim powyżej ![]() Ostatnio edytowany przez Tandre - 23-04-2010 o 17:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Profesja: Rookstayer
|
![]() Gz paweł
![]() Jeszcze troche i do was wbije z miesiąc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2010
Lokacja: Gliwice
Imię: Royal de Skull
Gildia: Pink of Hunter
Poziom: 76
|
![]() dobra pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() fajnie ze ktos usunal moje posty pewnie to cos powyzej na mnie nakablowalo
Ostatnio edytowany przez Danieldinio - 09-05-2010 o 16:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, to ja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to tylko dowodzi na to jakie tepe puste i glupie osoby to czytaly lacznie z toba bo moi kumple mi mowili ze wy jestescie nienormalni i mam was olac co zrobilem i slusznie
![]() --- Danieldinio dodał 2 minut i 46 sekund później --- nie wiecie co tracicie ale to juz wasz problem pozdro ^^ Ostatnio edytowany przez Danieldinio - 15-05-2010 o 17:05. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() <lol2> !!!! ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() smiej sie smiej zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni pajacu, dla mnie to ty jestes kozak przy kumplach, jak wy wszyscy zreszta, przez kabel, w zyciu pewnie bencki od kazdego dostajecie, dobraliscie sie wybornie, tlumacz se to jak chcesz, skonczylem z toba konwersacje bo ona do niczego nie prowadzi, nie bede dluzej tracil na was swojego jakze cennego czasu, pisz do mnie na tibii prosze bardzo, dalem ci ignora forever tobie i temu twojemu koleszkowi - przydupasowi, wiec mow do mnie jeszcze, cioty nie maja co robic tylko jak wy to mowicie "uprzykrzac mi zycie", to tylko dowodzi na to ze jestescie porabani i nie macie zycia po za tibia frajerzy, ale to juz jest przeszlosc, wiecej juz do mnie nie napiszesz, wiec gadaj zdrow, jestes zbyt glupi, pusty i tepy by pojac o co mi sie rozchodzi, tkwij dalej w bledzie razem z tymi swoimi przydupasami, zobaczymy dokad cie to doprowadzi, a no life rami to sa ci twoi "kumple" pawelek i lukaszek nie ja, rzecz jasna, pawelek zycia nie widzi po za gra, zamiast isc do roboty to siedzi przed kompem i w tibie nawala calymi dniami, wcale sie nie dziwie ze jego dziewczyna mu dupy nie chce dac, o ile w ogole ma ta dziewczyne, w co szczerze watpie, bo ktora by chciala takiego nieudacznika za chlopaka? jak go hakneli to mi sie wyplakiwal jaki to on jest biedny, nieszczesliwy i pokrzywdzony przez los, sierota boza, czego on by dla was nie zrobil, jak was wszystkich kocha, ze odda za was zycie i takie tam duperele, wzruszajace myslalem ze z beki nie wyrobie, a ten lukaszek to czym on sie zajmuje? tez calymi dniami w tibie napierdziela i mysli ze jest hardcorem bo ma 170 lvl, a jesli chodzi o prace to co on robi? plakaty i jakis inny szajs drukuje czy tam kseruje i nakleja na sciany? wow, co za ambitna i tworcza praca, rzeczywiscie masz czym sie chwalic swoimi pozal sie boze kumplami, nawet nie wiesz jaka ja mam polewe z was wszystkich jak opowiadam o was swoim znajomym, zreszta nie tylko ja mam niezla polewe, im rowniez daje niezly ubaw, ale musze z zadowoleniem przyznac ze ty jestes z nich wszystkich najglupszy, ty i ten twoj kolega - przydupas, ktory tez sie do mnie plul na tibii zapewne z twojego powodu i dzieki tobie, myslicie ze uda sie wam im podlizac, jak bedziecie do mnie pisali i wjezdzali na mnie na tibii i potem kopiowali moje odpowiedzi przerobione przez siebie na gc, oni dawno maja na mnie wylane i ja dobrze o tym wiem, zreszta z wzajemnoscia i tak mi nic nie zrobia, a wasze zasrane starania i grozby i tak nigdy nie ujza swiatla dziennego, wiec daruj sobie chlopcze bo tylko robisz z siebie posmiewisko i udowadniasz, razem z tym swoim kolezka - przydupasem swoja glupote, predzej to ja cie trapne z moimi kumplami niz wy mnie, wiec mozesz mi ssac, wystarczy tylko jedno slowo i magic walle leca, wybor nalezy do ciebie, nie musze sie z toba uzerac zeby cie trapnac z przyjaciolmi i nie probuj sie ze mna klocic i spierac bo i tak nie masz szans, jestes na to za glupi i za slaby, widzisz nawet do umiejetnej klotni i udzielenia konkretnej riposty potrzebna jest odrobina zdrowego rozsadku, ktorego tobie niewatpliwie brakuje, zycie weryfikuje, nie zrobiles na mnie pozytywnego wrazenia, a szkoda, teraz poniesiesz za to srogie konsekwencje, razem z tym twoim kolezka - przydupasem, rzecz jasna, fajna ksywa dla niego nieprawdaz? kolezka - przydupas, z niego mamy najwieksza beke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ty dalej sie produkujesz tu ;D nie masz innych problemów ? ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
|
![]() A ty kurwa co na mamusi garnuszku j mam chodziarz kasę na życie i na grę wiec nie pierdol mi tu o pierdołach SZCZENIAKU
Ostatnio edytowany przez Zarus - 07-10-2010 o 12:35. |
![]() |
![]() |