![]() |
#2321 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Nigdy w życiu nie chciałbym grać na takim serwerze O_o
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Voxeq
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hell Dynasty
Świat: Pacera
|
![]() OKS! Dzięks za szybka odp. Mam jeszcze jedno pytanko czy rogal sprawdza się na 80 lvl? Ponieważ szukam postaci(klasy), która często jest brana do "grupówek"(raidy,itp) na end game. Oraz nie wiecie kiedy wyjdzie kataklizm na marginesie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2009
Imię: Voxeq
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hell Dynasty
Świat: Pacera
|
![]() Jeżeli mówicie że Burning Legion to taka dzieciniara to możecie podać jakiś inny server :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2327 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Ludzie gram w tą grę 2 miesiące , właściwie 3 jeśli liczyć miesięczną przerwę. Idę sobie dziś po dalaranie , i widzę jakiegoś draeneia , najeżdzam aby zobaczyć klasę a tu MAGE. Przez 3 miesiące nie widziałem draenei maga , NIGDY , dopiero dziś się dowiedziałem ,że istnieje coś takiego ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2328 |
Użytkownik Forum
|
![]() I dupa, wyszedłem z gildii. Trzy tygodnie siedzenia na rezerwie, bo "veterani zaczeli grac" to jednak przesada. Odechciało mi się w WoWa grać przez to :\ DAWAĆ CATACLYSM!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Sorbet witaj w klubie
![]() mam nadzieje ze nie kaza na czekac do konca roku na Kataklizm Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 26-05-2010 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2331 | |
Użytkownik Forum
|
![]() A czasem nie LK25?
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2333 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja tam stawiam na październik
![]() |
![]() |
![]() |
#2334 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() pjerdyljon razy mówili że wyjdzie sierpień/wrzesień, a wy nadal swoje
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2335 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Jou, wpadłem na pomysł, żeby zrobić sobie macro na bossy, bo zawsze jak jest walka z bosem to muszę wykonać dość sporo tych samych komend za każdym razem, co jest trochę nudne : P. Oczywiście problem w tym, że nie działa. W macrach trzeba uwzględniać cooldown?
Tak to wygląda mniej więcej: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2336 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
W WoWie jest coś takiego jak global cooldown. Większość spelli ma global cooldown, który trwa (chyba) 2 sekundy (zmniejszane przez haste). Po prostu po wycastowaniu np. Serpent Sting nie możesz od razu castować Arcane Shot. To, co chciałeś osiągnąć, potrzebuje komend /cast sequence, ale nie wiem, czy w 3.3 czasem tego nie usunęli, a jeśli nie, to ja i tak się na tym nie znam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Jasne? :D Lol, dobrze że na Ahn'Qiraj spotkałem narazie może z dwóch-trzech polaków w całym swoim marnym, 70-lvlowym życiu (a raczej nie-życiu, heh). Oczywiście były to zwykle albo totalne chamy, albo ninja looterzy. Ahh, Polska <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2338 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie jest aż tak źle. Przynajmniej nie po stronie Ally. Bo u hordy na trade rozmowy po polsku to codzienność.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() @Rybzor z takim podejściem odpuść sobie grę hunterem bo będziesz przedstawicielem huntardów którzy ledwo wyciągają dps na poziomie tanka. Wybierz sobie raczej arcane maga albo retri pala. Tam od biedy takie coś przejdzie.
Btw. ty masz DUŻO skilli, ja grając rogalem korzystam z 3 skilli, 4ech cd, 5 oshit buttonów. Z czego rotacja wygląda 5x sinister strike, slice`n dice, 5x sinister strike, Eviscirate i zapętlić. Raz na 30 sekund używam life savera, raz na 2 minuty cd, raz na 3 kolejne cd, raz na 1,25 min kolejnego cd. Nudniejszy od rogala pod tym względem jest tylko arcane mage ![]()
![]() |
#2340 |
Użytkownik Forum
|
![]() O nieee. Arcane mage przynajmniej świetny dps zrobi. Najnudniejszy to jest ele shaman. Flame shock, Lava burst, chain lightning, lightning boltx kilka razy i zapętlić. Problem z tym, że i tak ele shamkowie są w dpsie w środku lub na końcu.
|
![]() |
![]() |