Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-05-2010, 18:05   #18361
Lukasz'92
Użytkownik Forum

Lukasz'92's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia
Domyślny

No jeśli wszystko jest tak jak to widzę, to cała czwórka (czy tam dziesiątka, czy kurwa osiemnastka, hehe) to frajerstwo. pierw wyłudzać passy od gościa, z którym się wcześniej piło (no rozumiem, coś tam źle powiedział czy się źle zachował, wjebać mu i git, ale straszyć go zestawem małego plastyka i wyłudzać passy to chyba z lekka przesada). Ptem koleś zbulwersowany biegnie ile sił w nogach na policje i wszystko konfi jak mała ciota. No i jeszcze na koniec sprzedawanie znajomych w sytuacje, gdzie mogliby spokojnie się wyprzeć i mieć z głowy.

Oczywiście nie znam faktów, sytuację znam tylko z medii (wiadomo jak bardzo można im wierzyć...) i graczy furory (no tym, to jeszcze bardziej można wierzyć, hehe), więc jeśli coś się mija z prawdą, to mnie skorygujcie.

Ostatnio edytowany przez Lukasz'92 - 28-05-2010 o 18:21.
Lukasz'92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-05-2010, 18:10   #18362
Jarek'Gru
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 01 2010

Domyślny

Z gory przepraszam za off topic.

Zauwazylem, ze furor, gesar gracie w wowa.

Zapraszam na "Burning Legion" w alliance - mozna by bylo rekatywowac gildie, tylko ze po prostu w WOWie

Oczywiscie oferuje swoje uslugi, przynajmniej na poczatku. (golda wam nie braknie).

// Skolimov tutaj
Jarek'Gru jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-05-2010, 18:14   #18363
Zoodix
Użytkownik Forum

Zoodix's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2008
Lokacja: Chełm

Imię: Emerytnik
Gildia: ZUS
Świat: Chełm
Poziom: 738
Skille: 22
Domyślny

wszyscy co pobili opiego za takie cos czyli mieszanie gry z rl powinni zjechac na harem xD a co do policji to podpisuje sie pod tompiora postem
Zoodix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-05-2010, 18:29   #18364
Fan_Dzidzi2
Użytkownik Forum

Fan_Dzidzi2's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa

Profesja: Elite Knight
Domyślny

juz to widze jak polowa tego forum bierze swoja podworkowa mafie i idzie nayebac typom ktorzy go oklepali, spisali z dowodu dane osobowe, oyebali postac (pieniadze na postaci nalezaly do gildii a nie do opiego)

+ nozyczki

no sory very ale jak sie komus grozi ze sie go zabije czy tez wbije nozyczki w szyje (wszyscy wiemy do czego moze to doprowadzic) to chyba dla takiego osobnika nie ma miejsca na wolnosci (choroba psychiczna, niewiem czy jednostki czy kilku-nastu osób)

a i apropo kozakowania w grupie

wszyscy tacy dowazni co by nie zrobili fakt faktem rodzice thersoxa musieli sie niezle obsrac zeby prosic znajoma adwokat zeby sie ta sprawa zajela, (no i warto jeszcze dodac ze przyniosla kanapeczki od pani Mangold ), thersox i liva bris dostali payment 2kk each za dwukrotne zbieranie sobie na ventrilo ekipy ( za pierwszym razem poszli bic olafa, za drugim niepamietam)

2kk mialo uderzyc im po kieszeni, przeciez gdyby to bylo 500k to za kilka dni znow by poszedl kogos bic

ps, pozdrawiam ludzi z nowej soli i miechowa, niechowajcie sie przed wymiarem sprawiedliwosci, na dniach i tak was czeka prawdopodobnie przesluchanie

tyle z mojej strony, mam tylko nadzieje ze osoby winne calemu zajsciu zostana adekwatnie ukarane

"czouem muwil" Youen
stary 28-05-2010, 18:33   #18365
Lukasz'92
Użytkownik Forum

Lukasz'92's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz

Świat: Elysia
Domyślny

co do mieszania rl z tibią to macie racje, że nie powinno to mieć miejsca, ale nie do końca, bo np. nienawidzisz kogoś w rl i możesz go ubić w tibii, więc to z przyjemnością robisz. W drugą strone, ktoś Cię wyzywa przez internet, a wiesz kto to jest, to przecież nie zostawisz tego tak sobie.
Lukasz'92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-05-2010, 18:39   #18366
Fan_Dzidzi2
Użytkownik Forum

Fan_Dzidzi2's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lukasz'92 Pokaż post
co do mieszania rl z tibią to macie racje, że nie powinno to mieć miejsca, ale nie do końca, bo np. nienawidzisz kogoś w rl i możesz go ubić w tibii, więc to z przyjemnością robisz. W drugą strone, ktoś Cię wyzywa przez internet, a wiesz kto to jest, to przecież nie zostawisz tego tak sobie.
wroc

dajesz mu mute/ignore (patrz. 2 lata temu zmutowalem na vt bukiego i do dzis mam spokoj)
stary 28-05-2010, 18:40   #18367
Smerfu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
Domyślny

haha rzadko tu zagladam bo poziom tego forum ze 2 lata temu osiagna poziom morza i chyba tylko infamia cos tu probuje reanimowac, ale o tym co tu seba wypisujesz mozna bylo by napisac ksiazke jak gra w gry internetowe moze zle wplynac na rozwoj umyslowy mlodych graczy
Odkad w to gram sporo idiotow spotkalem na swojej drodze ale Ty naprawde jestes nr1.
-pare stron temu napisales ze dalem Ci hunta, wiec sie lepiej ogarnij bo nawet nie wiem co ty jestes, moze pare razy widzialem Cie w dp jak stales i to bylo by na tyle kontaktow miedzy nami,
-Opi sie spil w katowicach i kozaczyl? nawet na impreze nie doszedl, najebali mu w parku, a pilem z nim wiele razy i wiem jaki jest pod wplywem alkoholu, jest trupem, malo mowi bez picia, a po piciu juz wogole, wiec gadanie ze pojechal do kogos na meeting, nawrzucal im na starszych i za to dostal wpierdol jest rzeczywisice bardzo prawdopodonym wariantem
-thersox z poloma nie dostali 2kk paymentu tylko 6, wiec teraz moesz sie podniecac ze mieli zaplacic 6 a to przeciez kupa kasy i warto za to komus wpierdolic!, a dokladniej po 1kk za bicie sowxa (od dawna jest zakas bicia kogokolwiek z naszych gildii bez zgody liderow)i po 2kk za pisanie glupot na forum. To ze takich kwot nie widziales na oczy nie znaczy ze dla osob botujacych do ktorych taki thersox sie zaliczal to duzo,
Azor dostal paymenta? to ciekawe bo jeszcze pare dni przed tym jak wylecial to wlasnie on dostal kase za to ze mu kiedys chara zabili wiec zmien infomatora z thais dp na jakiegos z carlin, sa lepiej poinformowani
-masz szacunek do ludzi ktorzy nie robia pa? widze jak go prezentujesz w stosunku do Opiego/Styska czy do mnie, bo nie sadze abys byl w stanie podac chociaz 1 przyklad jak na kims zrobilem na furorze pa a gram tu od poczatku i mam takie mozliwosci. Thersox to akurat 1 z kilku osob ktore na ostatnim zebraniu byly za wprowadzeniem PA i legalnym wywalaniem z expa a teraz robi za Twojego idola?
-szkoda Ci kasy na pacca bo nie grasz w tibie? ogarnij sie, calymi dniami pierdolisz na tym forum glupoty, podniecasz sie jakimis fragami ktore zrobimy nooby pod thais i myslisz jak tu bedzie fajnie jak juz bedziesz przy wladzy i dostaniesz sie do korytka, niestety wszystkie sloty przy korytku sa juz zajete

Prawda jest taka ze jestes pionkiem ktory walczy z systemem , tylko troche nie wychodzi i wszystko co zwiazane z Vision/Dusk/ Sun jest zle a reszta jest zajebista, pol roku waszej zajebistej opozycji, zabijania po calej tibii, walka z okropnymi boterami jak ja, super tajnych planow i jaki rezultat? nawet 1 chara mi na bocie nie zabiliscie a biega ich po furorze ze 40,
A z dreamteamu poloma na aurerze, azor sprzedaje chary, dubros chodzi caly obsrany a thersox spiewa na komendzie,nie mowiac ile osob nas spamuje ze chetnie zostanie spy zeby tylko potem byc free i gdzie te aurey/kyry/thorie/galany ktore mialy nas rozjebac?
No ale wierze w Ciebie jestem juz jedna z kilku osob na furorze ktora tu gra non stop od 1 dnia bez zmiany ownerow, czekam az mnie wyjebiesz

Ostatnio edytowany przez Smerfu - 28-05-2010 o 18:48.
Smerfu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-05-2010, 18:45   #18368
Fan_Dzidzi2
Użytkownik Forum

Fan_Dzidzi2's Avatar

Domyślny

u-mar-łem

seba teraz pierdolnie ze piszesz bajki i dalej bedzie ze robimy pa, no ale ok

pamietasz opiego w szczyrku? hahaha, i on mialby pijany komus nawrzucac
stary 28-05-2010, 18:50   #18369
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Lokacja: Polskka

Profesja: Druid
Skille: dobre
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 Pokaż post
juz to widze jak polowa tego forum bierze swoja podworkowa mafie i idzie nayebac typom ktorzy go oklepali, spisali z dowodu dane osobowe, oyebali postac (pieniadze na postaci nalezaly do gildii a nie do opiego)

+ nozyczki

no sory very ale jak sie komus grozi ze sie go zabije czy tez wbije nozyczki w szyje (wszyscy wiemy do czego moze to doprowadzic) to chyba dla takiego osobnika nie ma miejsca na wolnosci (choroba psychiczna, niewiem czy jednostki czy kilku-nastu osób)

a i apropo kozakowania w grupie

wszyscy tacy dowazni co by nie zrobili fakt faktem rodzice thersoxa musieli sie niezle obsrac zeby prosic znajoma adwokat zeby sie ta sprawa zajela, (no i warto jeszcze dodac ze przyniosla kanapeczki od pani Mangold ), thersox i liva bris dostali payment 2kk each za dwukrotne zbieranie sobie na ventrilo ekipy ( za pierwszym razem poszli bic olafa, za drugim niepamietam)

2kk mialo uderzyc im po kieszeni, przeciez gdyby to bylo 500k to za kilka dni znow by poszedl kogos bic

ps, pozdrawiam ludzi z nowej soli i miechowa, niechowajcie sie przed wymiarem sprawiedliwosci, na dniach i tak was czeka prawdopodobnie przesluchanie

tyle z mojej strony, mam tylko nadzieje ze osoby winne calemu zajsciu zostana adekwatnie ukarane

"czouem muwil" Youen
Yhy Thersox i Liva chcieli Olafa bic... A moze bota olafa? jakiegos chara co kozaczyl? za drugim razem nie pamietasz tak?! bo nie chcesz pamietac? Gówno i sciema. Sprawiedliwosc nie istnieje wiec nie ma sie przed czym chowac. Konfitury jestescie i tyle a Thersox was ukaral za to, a ze pelno u was konfidentow to jakies dzieci Vision go sprzedaly. Przynajmniej jest satysfakcja ze wreszcie ktos sie postawil i nie pozwolil soba manipulowac. Dal po papie i tyle, a ze wy z domu tacy porzadni, wychowani w swetrach to "szybko dzwon po policje prosze" a w Tibii chcecie pokozaczyc bo w rl nie mozecie. Ale zarowno w Tibii i w rl kozaczenia nie pochwalam. Nie Youen?!
Furor001 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-05-2010, 18:53   #18370
Fan_Dzidzi2
Użytkownik Forum

Fan_Dzidzi2's Avatar

Domyślny

mowilem kurwa mowilem hahahaha jaki ty jestes niedojebany, napisal ci smerf od a do ż jak było a ty dalej swoje

IDIOTA
stary 28-05-2010, 19:07   #18371
Delirium_89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 02 2009

Imię: Darken~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: fur* old time
Domyślny

konfitury jesteście i tyle

i chuj XD
Delirium_89 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-05-2010, 19:15   #18372
Fan_Dzidzi2
Użytkownik Forum

Fan_Dzidzi2's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Delirium_89 Pokaż post

i chuj XD
jak ci sie niepodoba pansto gdzie espektuje sie prawo i konstytucje to wy*******aj do afryki z rodzina

tylko pozniej nie placz jak ci zjedza na kolacje matke z ojcem
stary 28-05-2010, 19:17   #18373
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smerfu Pokaż post
haha rzadko tu zagladam bo poziom tego forum ze 2 lata temu osiagna poziom morza i chyba tylko infamia cos tu probuje reanimowac, ale o tym co tu seba wypisujesz mozna bylo by napisac ksiazke jak gra w gry internetowe moze zle wplynac na rozwoj umyslowy mlodych graczy
Odkad w to gram sporo idiotow spotkalem na swojej drodze ale Ty naprawde jestes nr1.
-pare stron temu napisales ze dalem Ci hunta, wiec sie lepiej ogarnij bo nawet nie wiem co ty jestes, moze pare razy widzialem Cie w dp jak stales i to bylo by na tyle kontaktow miedzy nami,
-Opi sie spil w katowicach i kozaczyl? nawet na impreze nie doszedl, najebali mu w parku, a pilem z nim wiele razy i wiem jaki jest pod wplywem alkoholu, jest trupem, malo mowi bez picia, a po piciu juz wogole, wiec gadanie ze pojechal do kogos na meeting, nawrzucal im na starszych i za to dostal wpierdol jest rzeczywisice bardzo prawdopodonym wariantem
-thersox z poloma nie dostali 2kk paymentu tylko 6, wiec teraz moesz sie podniecac ze mieli zaplacic 6 a to przeciez kupa kasy i warto za to komus wpierdolic!, a dokladniej po 1kk za bicie sowxa (od dawna jest zakas bicia kogokolwiek z naszych gildii bez zgody liderow)i po 2kk za pisanie glupot na forum. To ze takich kwot nie widziales na oczy nie znaczy ze dla osob botujacych do ktorych taki thersox sie zaliczal to duzo,
Azor dostal paymenta? to ciekawe bo jeszcze pare dni przed tym jak wylecial to wlasnie on dostal kase za to ze mu kiedys chara zabili wiec zmien infomatora z thais dp na jakiegos z carlin, sa lepiej poinformowani
-masz szacunek do ludzi ktorzy nie robia pa? widze jak go prezentujesz w stosunku do Opiego/Styska czy do mnie, bo nie sadze abys byl w stanie podac chociaz 1 przyklad jak na kims zrobilem na furorze pa a gram tu od poczatku i mam takie mozliwosci. Thersox to akurat 1 z kilku osob ktore na ostatnim zebraniu byly za wprowadzeniem PA i legalnym wywalaniem z expa a teraz robi za Twojego idola?
-szkoda Ci kasy na pacca bo nie grasz w tibie? ogarnij sie, calymi dniami pierdolisz na tym forum glupoty, podniecasz sie jakimis fragami ktore zrobimy nooby pod thais i myslisz jak tu bedzie fajnie jak juz bedziesz przy wladzy i dostaniesz sie do korytka, niestety wszystkie sloty przy korytku sa juz zajete

Prawda jest taka ze jestes pionkiem ktory walczy z systemem , tylko troche nie wychodzi i wszystko co zwiazane z Vision/Dusk/ Sun jest zle a reszta jest zajebista, pol roku waszej zajebistej opozycji, zabijania po calej tibii, walka z okropnymi boterami jak ja, super tajnych planow i jaki rezultat? nawet 1 chara mi na bocie nie zabiliscie a biega ich po furorze ze 40,
A z dreamteamu poloma na aurerze, azor sprzedaje chary, dubros chodzi caly obsrany a thersox spiewa na komendzie,nie mowiac ile osob nas spamuje ze chetnie zostanie spy zeby tylko potem byc free i gdzie te aurey/kyry/thorie/galany ktore mialy nas rozjebac?
No ale wierze w Ciebie jestem juz jedna z kilku osob na furorze ktora tu gra non stop od 1 dnia bez zmiany ownerow, czekam az mnie wyjebiesz
"Odkad w to gram sporo idiotow spotkalem na swojej drodze ale Ty naprawde jestes nr1."

Bardzo cwany jestes w Tibii i tak jak powiedzial Lukasz'92:
"W drugą strone, ktoś Cię wyzywa przez internet, a wiesz kto to jest, to przecież nie zostawisz tego tak sobie."
Pewnie gdybym Cie spotkal to bym Ci nakopal ale raczej do spotkania nigdy nie dojdzie Youen Bru"t" to samo
Zobacz na liste postaci hunted na furorze "Ex-elegant warrior, by SMERFU." wytlumacz mi to.
Nie nie spotkalem sie z przejawem PA u Ciebie ale wytlumaczysz mi jedna rzecz a mianowicie czemu screeny np. na Sowxa jako dowod ze uzywa PA bylo ich mnostwo a nie dzialaja, nie chcieliscie ich czytac a przynajmniej Infamia tez nie chcial jako leader Vision? Jakby na Infamie byly to co?! W waszym gronie nikt nie moze dostac hunta pewnie a zdarzaja sie przejawy PA np. u Sowxa, albo jak Koraz kozaczyl zawsze i reszta to nic im sie nie dalo zrobic. W moim przypadku dostalem hunta u imy za nic i Kolek probowal z nim rozmawiac to powiedzial ze Imie sie nudzilo i hitnal mnie z 5x a dziwne ze jak red hp mialem to grana jebnal ale fast hands mam na szczescie Oczywiscie zapytalem sie o powod takiego zachowania i uslyszalem odpowiedz typu "jeszcze raz sie zapytasz to Cie u*****e" cos w tym stylu. Kolek rozmawial w tej sprawe no i Ima stwierdzil ze juz nie pogram na Furorze i nic nie dalo sie zrobic. Screeny by nie pomogly bo w koncu to IMARGAM. Pfff Bo biegles za mna na statek! Bez komentarza Nie bylem pionkiem ktory walczyl z systemem W grudniu to Saugo z Biletem zalozyli guild doszedlem i ja i zebralismy osoby ktore byly hunted na liscie oraz innych ludzi zeby mogli sie odegrac wbic fraga na jakims psie za ich hunta. Chodzilo tez o fun i wyszlo.
Ale prawda jest taka ze ludzie z wyzszej polki sa nietykalni pod kazdym wzgledem na Furorze. I wytlumacz mi to odnosnie screenow na niektorych ludzi typu Sowx.
stary 28-05-2010, 19:18   #18374
Delirium_89
Użytkownik Forum

Domyślny

stul pysk blada konfituro

i chuj XD
stary 28-05-2010, 19:22   #18375
Smerfu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Delirium_89 Pokaż post

i chuj XD
odezwal sie kolejny stary ogarniacz aka Darkenquest przydupas pasterza ktory jak wielu probowal zmienic ten swiat na lepszy
oczywiscie w przeciwienstwie do nas gral "prawie" fair botujac tylko swoim mainem
tak z dedykacja odemnie, wtedy to ogarniales nawet bota na treasure island postawic nie potrafiles
2007-06-11 10:45:32 Darkenquest 79 Olashiana Zashira 22
Smerfu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-05-2010, 19:27   #18376
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

Nadal czekam na wyjasnienia Smerfa odnosnie kwestii napisanych w moim poprzednim poscie.
stary 28-05-2010, 19:37   #18377
Delirium_89
Użytkownik Forum

Domyślny

@smerfu

Weź rumunie skończ pierdolic jaki to ojciec chrzestny furory jestes, gnido od początku serwera to ty aby kase doisz + układy z katrila(wynajmowanie do sellania itemów) zebys mógł spokojnie bocic bo juz bylo pare razy gorąco zeby cie wyjebac dojaro jebana.

i chuj ci w pysk
stary 28-05-2010, 19:47   #18378
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Delirium uspokój się bo cię zbanuje na IP!

Btw zasponsorowali wam niusa tutaj:
http://forum.tibiaspy.com/showthread.php?t=3633

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 28-05-2010 o 19:50.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-05-2010, 19:50   #18379
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

A ja nadal czekam na wyjasnienia odnosnie tych screenow jako dowodow mam nadzieje ze Smerfu nie ucieknie od odpowiedzi.
stary 28-05-2010, 19:51   #18380
Voyphox
Użytkownik Forum

Voyphox's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa

Imię: Infamia
Gildia: Vision
Poziom: 218
Poziom mag.: 82
Domyślny

Ja mowilem tyle: wierzcie w to co sami uwazacie za prawde

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania