|  28-09-2009, 13:56 | #1 | 
| Guest Posty: n/a |  zapytanie o runy i ceny Mam pytanie do grajacych na Berylii o to jak kształtuja sie ceny run druida (i czy wogole jest na jakies zapotrzebowanie?), wlacznie z PACCowymi   Jeżeli założyłam temat w nieodpowiednim miejscu to z góry przepraszam i proszę o przeniesienie  | 
|   | 
|  | 
|  31-03-2010, 12:03 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 03 2010 Lokacja: Poland Posty: 27 Stan: Aktywny Gracz Imię: Medil Mora Profesja: Master Sorcerer Gildia: Mora Inc. Świat: Berylia Poziom: 37+ Skille: 14/21 Poziom mag.: 37   |   Witaj Kolego, Wydaje mi się że jedynymi chodliwymi runami druida mogą być: - Icicle - Avalanche - Paralyze Icicle sam chętnie bym kupił lub wymienił za FireBalle  
				__________________ Upp uPP: http://puzmirowski.ovh.org/Upp_uPP.gif | 
|   |   | 
|  07-04-2010, 16:44 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 09 2009 Lokacja: Kaliszfornia Wiek: 39 Posty: 61 Stan: Aktywny Gracz Imię: Fahid Ayman Fadhil Profesja: Paladin Gildia: Guardian of Beers Świat: Arcania |   Kolego ??? lolololol przeciez to plec piekna jest ;p czytanie ze zrozumieniem sie klania pozdro 
				__________________ kto mnie szuka , ten mnie znajdzie , tam gdzie czuc palaca sie gandzie | 
|   |   | 
|  18-06-2010, 12:24 | #4 | 
| Guest Posty: n/a |   co do run to tak jak mówil kolega - Icicle - Avalanche - Paralyze ale popyt jest głównie na parale bo reszta to syf, który każdy chce sprzedac a nikt tego nie kupi...  | 
|   |