![]() |
#8902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2009
|
![]() Test server tylko dla tutków st gm etc.
Dla normalnych graczy nie będzie ts`a |
![]() |
![]() |
![]() |
#8903 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vire
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Krosno
Imię: Old Arcerdomo Lolacehtka
Gildia: Ni ma
Świat: Candia
Poziom mag.: 9
|
![]() nono kiedy pokaRZesz :/
Jak juz chcesz komus pojechac, uzywaj slownika ortograficznego bo sam wychodzisz na wiekszego idiote ; x.
22:45 Kwadratuz [112]: ;* 22:45 Arcer On Refugia [9]: ty masz rl life? ![]() 22:45 Arcer On Refugia [9]: XD 22:45 Kwadratuz [112]: poco 01:21 Versa [94]: Niedlugo otworze Tymbarka a tu pod nakretka napis: "Naki here." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8905 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Recon
Poziom: 254
|
![]() nic nowego
:C
![]() |
![]() |
![]() |
#8906 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() Cytuj:
![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8908 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam ponownie
![]() Po dluzszych przemysleniach zamierzam zaczac gre wlasnie na jakims serwerze optional pvp i Nerana wydaje mi sie calkiem obiecujaca (byc moze ten serwer dobrze mi sie kojarzy w zwiazku z tematem na forum Muntasir life i dosyc duza aktywnoscia w Serwer Nerana SS Odsłona 4 ![]() Po 4 latach gry na serwerach open pvp, oczwyiscie z kilkoma mniejszymi lub wiekszymi przerwami postanowilem przejsc na emeryturke wlasnie tutaj. Zapewne spotkam sie z negatywnymi opiniami napinaczy forumowych ale mimo tego napisze kilka slow o swojej "karierze tibijskiej" tak jak kultura tego wymaga ![]() Tak jak wczesniej wspomnialem gralem na serwerach pvp takich jak Furora, Pandoria, Thoria. Na tym ostatnim calkiem niedawno sprzedalem swoja ostatnia postac (105 MS) i zamierzalem skonczyc z Tibia. Niestety mimo roznych zajec w rl pozostaje mi czas wolny ktory chcialbym spożytkować na jakas gierke. Oprocz Tibii probowalem kilka innych takich jak np. Runes of Magic, World of Warcraft, kilka gier przegladarkowych a takze nie wymagajacych polaczenia internetowego typu Wiedzmin. Jak juz sie pewnie domyslacie wlasnie Tibia najbardziej mi odpowiada ![]() Mozna powiedziec ze po 4 latach wojen, pekowania a takze (tutaj nie ukrywam) botowania, szukam teraz w grze elementu RPG. Interesuja mnie przede wszystkich wspolne hunty, wspolne wykonywanie rozmaitych questow oraz w 100% manualna gra. Mam zamiar zalozyc druida i chcialbym poznac kogos (najlepiej knighta ![]() ![]() PS - nie zamierzam wdawac sie w dyskusje z osobami lekko mowiac ograniczonymi (ktorych niestety jest tak wiele na tym forum), natomiast mam nadzieje ze spotkam takze ludzi godnych zainteresowania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxi Incarcerated
|
![]() ^wyjdz z domu
p.s nie czytalem eloo
![]() 23:48 Adiqoo Pall [78]: anal to lodzik a oral w dupeczke |
![]() |
![]() |
![]() |
#8910 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
![]()
![]() |
#8911 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 254
|
![]() spier dalaj na sledzika
![]() |
![]() |
![]() |
#8912 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
![]()
![]() |
#8913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2010
Lokacja: W-wa
Gildia: Gazenburger
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2010
|
![]() wlasnie instaluje od wczoraj RoM'a, bo kiedys tam sciagnalem ja na moim antyku (czyt. kompie) to nie mialem przyjemnosci sobie w nia pograc a teraz jestem aktualnie na laptopie wiec mysle ze bedzie ladnie smigac.
btw slyszalem ze to kopia wowa tylko ze za darmo :O jak mozesz to odezwij sie tutaj badz na priv z jakimis poradami jak orientujesz sie wiecej niz troszke na ten temat a co do tibi, przemysl to jeszcze chlopie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8915 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 05 2010
Lokacja: Venore
Świat: Refugia
Poziom: 145
Skille: 92
Poziom mag.: 8
|
![]() ale ded xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8917 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2010
Lokacja: W-wa
Gildia: Gazenburger
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8918 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2010
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8920 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Interfejs, system wykonywania questów, zbiożone umiejętności klas a nawet skróty klawiszowe są niemal identyczne ![]() ![]() WoW bardziej przypadl mi do gustu ale wiadomo... jest płatny. Co prawda 29zl miesiecznie to nawet taniej niz pacc w tibii ale dla kogos moze to byc spory wydatek. A co do Tibii to mam mieszane uczucia. Raz mi sie chce a raz nie. No nic zobaczymy. |
|
![]() |
![]() |