|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2010
|
![]() Siema mam pytanie z tego co widze chyba dostałem bana ;/
i mam pytanie Banishment: Account banished until Jul 30 2010, 09:32:18 CEST because of hacking (Spreading hack links is a violation of Tibia Rule 3d) Criminal Record Date Character Type Reason Duration Jun 30 2010, 09:32:18 CEST AccBan hacking, account will be deleted in case of further rule violations! 30 days [View] i czy dostałem bana na zawsze czy tylko na 30 dni ?? Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. Warning: Account will be deleted in case of further rule violations! Reason: hacking Comment: Spreading hack links is a violation of Tibia Rule 3d Date: Jun 30 2010, 09:32:18 CEST Until: Jul 30 2010, 09:32:18 CEST Duration: 30 days prosze o szybka opowiedz. :} dodam iż nie podawałem linków od hakowania itp.. ;:} |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 188
|
![]() tak na zawsze !!! przykro mi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() może jest jakaś szansa ??
5.Banished because of hacking. Ban który otrzymujemy za "hakowanie", czyli podawanie linków (zarówno w grze jak i na forum) do stron, na których ktoś może w jakiś sposób przejąć nasze passy. Uwaga ! Często jest przyznawany za podawanie linków do zwykłych stron, nie zawierających wirusów. Notatka: nie Pierwszy ban: 7 dni Drugi ban: 30 dni Trzeci ban: usunięcie konta Ban na IP: 1 dzień po każdym banie. Odwołanie się: nie za to że podałem Onet.pl na trade ;] żal mi jest support |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2010
Lokacja: Wratislavia, LS
Imię: Fate Karma
Profesja: Paladin
Gildia: Forsaken
Świat: Olympa
![]() |
![]() Z tego co widzę, Twój ban jest na 30 dni. Troszkę czytania ze zrozumieniem.
Więc nie martw się, za miesiąc będziesz mógł wejść do gry i dalej próbować hackować ludzi za pomocą jakichś fajnych stron. Wybacz, ale bajeczka o onecie jest dosyć słaba, i nie ma siły, żebym w nią uwierzył. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Statement: "www.onet.pl/ FREE GOLD AND ITTEM !!!!!" (Jun 29 2010, 18:28:30 CEST in Main Trade Channel)
Comment: Spreading hack links is a violation of Tibia Rule 3d no i ?? dzięki dieFK :} juz myslalem ze konto usunom ;/ i co ty na to ? Wybacz, ale bajeczka o onecie jest dosyć słaba, i nie ma siły, żebym w nią uwierzył. Up :} |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2010
Lokacja: Wratislavia, LS
Imię: Fate Karma
Profesja: Paladin
Gildia: Forsaken
Świat: Olympa