|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2010
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Trykon of Celesta
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 31
Skille: 61/41
Poziom mag.: 8
|
![]() Mam taki mały problem, u siebie w domu gram codziennie, a na wakacje przyjechałem do babci. Zainstalowałem tibię, klikam dwukrotnie na ikonę i... nic.
Może ktoś ma pomysł co z tym zrobić. Próbowałem re-instalować (kilka razy na innych partycjach), ściągać z różnych źródeł, resetować komputer (czasami działa) i nic. Z góry dzięki za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
|
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Myślisz że nie szukałem? Najpierw cały dzień siedziałem na "google.pl", a dziś za radą kumpla napisałem tutaj, a prosiłem o pomoc nie o... "to".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() 1000 razy było.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Tego problemu nie znalazłem, szukałem na tym forum i ogólnie na google.pl
U mnie nie ma żadnego komunikatu, żadnych lagów czy innego syfu po dwukrotnym kliknięciu, równie dobrze mogę naciskać obok ikony, będzie taki sam skutek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 11x
Poziom mag.: 6x
![]() |
![]() Korzystasz tylko,ze skrótu na pulpicie?Może jest źle wpisany?Jeśli też "oryginalny" plik z katalogu Tibii,to raczej powinien wyskoczyć jakiś błąd,np. sterowniki,sam klient,cokolwiek.
Najlepiej zapytaj na jakimś forum komputerowym,ja na winach sie nie znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: (ch)Fasty
Imię: Rader of Celesta
Profesja: Sorcerer
Poziom: 27
Poziom mag.: 21
|
![]() Tak, pewnie bylo, ale jak tak to dlaczego nie mozesz powiedziec jak to rozwiazac? Poza tym, jak to niby sformulowac w wyszukiwarce? "klikam dwukrotnie i gra sie nie wlacza"? Myslisz, ze nie szukal, tylko od razu napisal? Jak nie chce ci sie tlumaczyc rozwiazania, to podaj chociaz link do ktoregos z tysiaca takich tematow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() mam taki sam problem a to napewno nie jest związane z moim pc... ze startera docelowego nie idzie tak samo... nie mam pojęcia ;/ szukałem też tematów z takim problemem lecz nie znalazłem... wiem tylko że coś tam direct 5.0? a ja mam 9.0 czy to może o chodzić? na tym na PEWNO powinna mi chodzić ;/
karta graf: ASUS AH3650 Series proc:AMD Athlon(tm) XP 2400+ 2gb ramu |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 11x
Poziom mag.: 6x
![]() |
![]() Masz zainstalowane sterowniki do karty graf.?
|
![]() |
![]() |