|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#18641 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co to za problem przerobic takiego screena nawet w paincie, albo chociazby stworzyc na szybko OTS, postac o danym nicku i zrobic screen? Szkoda, ze wiekszosc pr0 fighterow o wolnosc na furorze ma problemy z logicznym mysleniem.
|
![]() |
#18642 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to niech napisze na Furor sebe moge w 100% potwierdzic ze konto Mateuz jest moje
![]() Nie jestesmy pro fighterami(chociaz mamy bardzo dobrego skilla) o wolnosc na Furorze. Wolnosc na Furorze (przynajmniej mnie) nie interesuje ![]() ![]() Tyle odnosnie naszego pk... Ostatnio edytowany przez Mateuz - 24-07-2010 o 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18643 |
Użytkownik Forum
|
![]() mocny peking bez 2 zdan, mocny bo z thais!
![]() |
#18644 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18645 |
Użytkownik Forum
|
![]() No napewno ma wyjebane ale nie chodzilo mu o maina
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mateuz - 25-07-2010 o 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18646 |
Użytkownik Forum
|
![]() o jejku jejku ale ogarniaja
![]() a z tego co sruror seba pisal mial juz sie tu nie udzielac - zalozyl kolejne konto by tu sie pocic ze swoimi teoriami spiskowymi i "niesamowitymi" fragami tibijskich ziomali Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 25-07-2010 o 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18647 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol? mowilem ze to jest moje prawdziwe konto. Chcesz napisz na Tibii to ci potwierdze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18648 |
Użytkownik Forum
|
![]() musi bo to twoja wina..
![]() |
#18650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() przeciez to brazol jakis kupil, on ma wakacje na miejscu
![]() 3 tysiace zlotych, hmmm, zarzucil bym sobie nowego lcd'ka ![]()
![]() |
#18651 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=F7IUrC4-gYM
prawie jakbym ogladal sruror furora i jego tibijskich ziomali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18652 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Świat: Furora
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Popłakałem się ze śmiechu xD
--- AwangardowyKaloryfer dodał 16 minut i 48 sekund później --- http://www.youtube.com/watch?v=ctVmNbVu2KA looool
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO Ostatnio edytowany przez AwangardowyKaloryfer - 27-07-2010 o 16:54. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#18653 |
Użytkownik Forum
|
![]() brakuje tylko bananow
![]() |
#18654 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Byla cisza na forum wszystko ok ale oczywiscie ty z nudow jedziesz juz bo nie wytrzymujesz. Uspokoj sie, policz do szesciu i ochlon... Nie pisalem nic obrazliwego ale ty musiales dorzucic pare niepotrzebnych slow pod moim adresem. Poznalbys mnie w rl, zupelnie zmienilbys zdanie o mnie. Masz cos do kogos to zachowaj to dla siebie i nie zachowuj sie jakby Tibia byla dla Ciebie zyciem, opanuj sie. "sruror furor" z jakiej racji to napisales? jakbym 3mal z wami sztame to bys nie bluznil pod moim adresem... Nie lubisz mnie? spoko ja ciebie tez nie i zachowajmy to dla siebie. Naucz sie pisac posty czy rozmawiac z ludzmi w sposob ktory inni nie odbiora jako "bluznierstw". Chyba wiem czemu na Furorze nigdy nie miales lidera w czasach kiedy mialem tu chary. Nie ogarnalbys tego... Jak ci sie gra na galanie? panie niezniszczalny?! Bo widze ze duzo osob cie tam lubi... Nie chce ci jechac ale : http://zapalek.wrzuta.pl/audio/0Gl2O...._grant_mikser "po przesluchaniu kawalka mozesz sie wbic na forum kurwa i napisac jak smakowal moj mocz" ----Myslicie ze w ta gre graja tylko zwykli szarzy ludzie? bez zludzen a reszte wyjebie w drugiej turze. Zginiesz w szarym tlumie jak Victeron na riperach... Nigdy sie nie dowiesz kim byl Furor seba. No i tyle nagraj dissa na mnie teraz jesli wogole wiesz co to rap scena. ---- Lubie wbic na to gowno i sobie pograc... ale tacy ludzie naprawde mnie irytuja i to jest moja odpowiedz wlasnie do tego czlowieka z Galany. Innych uzytkownikow prosze o nie wtracanie sie do tego bo to nie wasza sprawa. Tyle. Zegnam, z diabłem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18655 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzidzia2 to nie ja idioto jebany, kiedy to zrozumiesz? nic do ciebie kutasie nie pisalem i nie bede pisal idioto pierdolony, ZROZUM TO
i nie bede pisal jakichs "disow" w stylu ktorego nie trawie, ja slucham innej muzy DZIDZIA2 TO NIE JEST MOJE KONTO pozdro poznanska pyro NIE ODPISUJ
MAM WYJEBANE ![]() Ostatnio edytowany przez Fan_Dzidzi2 - 27-07-2010 o 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18656 |
Użytkownik Forum
|
![]() j.w.
jak zwykle sruror seba popisal sie swoim karmelkowym mozgiem ![]() @Mateuz lecz sie bo ten twoj wyzej wspomniany karmelek sie rozpuszcza Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 28-07-2010 o 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18657 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej żuen mam takie mało dyskretne pytanie do Ciebie.
16:54 Youen [296]: Nie mieszam rl i tibii. a powiesz nam kto ma wytatuowane na lewym przedramieniu albo chu.j wie gdzie nazwe gildi VISION? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18658 |
Użytkownik Forum
|
![]() wyjąłeś zdanie z kontekstu, przeczytaj cały "wywiad"
![]() |
#18659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2009
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wolisz LCDKA od Plazmy? o.O dziwne przeciez Plazma jest 100 x lepsza pod kazdym wzgledem od LCD
![]() |
#18660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Świat: Furora
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Duszek~
najpierw dowiedz się o czym mówisz. oczywiście ,że LCD jest lepszy ,bo zjada dużo mniej prądu ,poza tym jest lepszy i tyle ,szczególnie na LEDach ; )
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO |
![]() |
![]() |