| 
 | |||||||
| Notki | 
| Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Guest Posty: n/a | Witam! Mam 80+ knight i nie wiem czy lepiej jest mi expic z avangerem ktory jest lepszy a dwureczny przez co nie moge nosic tarczy czy moze justice seeker ktore ma mniej ataku, a umozliwia noszenie tarczY? I z ktorym bedzie mniejsze waste ?  Jestli dalem w zlym dziale to przepraszam  | 
|   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum | Wiesz wszystko zależy od tego gdzie chcesz expic. Jeżeli na mobkach które większość dmg zadają z magii to najlepszym rozwiązaniem będzie avenger. (np. dragi) Jeżeli mobki walące mocno z łapy to lepiej zabrać tarczę i justice żeby nie obrywać zbyt mocno.  
				__________________     | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| eX Moderator Data dołączenia: 13 11 2004 Lokacja: Helsinki Wiek: 40 Posty: 4,623   | avenger zawsze i wszędzie. 
				__________________  | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum | niby racja, mobek zawsze szybciej padnie = mniej dmg. 
				__________________     | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Guest Posty: n/a | @Avenger Avenger, do puki nie będziesz miał Emeralda. btw. Czy bijesz Dragi, czy Lizardy, czy Mary, czy bloczysz Destro - wybieraj Ave~, bo jak by nie patrzeć różnica obrażeń będzie koło 40-100hp... a walniesz znacznie mocniej. Kumpel lata na 150+ z Ave i Armorem (+2 skilla) i przy blokowaniu jest nieznacznie słabszy, a przy expie na DLa'ch znacznie silniejszy. | 
|   |