|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() dostałem bana 'infinity' za używanie nielegalnego software, chociaz nigdy takiego nie posiadalem i nigdy nie uzywalem.. ostatnio ktos zhackowal moje konto i domyslam sie ze wlasnie wtedy uzywal na nim tzw bota.. co moge zrobic? sa tam itemy o wartosci okolo 400k. czy mam mozliwosc odwolania od permamentnego bana, a przynajmniej odzyskania itemow?
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Omg głupszej historyjki nie widziałem. Abstrahując od tego, że kłamiesz, to Cipsoftu nie obchodzi to, że nie potrafisz zadbać o swoje konto. Ponosisz konsekwencje za to, co się na nim dzieje i kto na nim jest i powinieneś dbać o jego bezpieczeństwo.
A zanim napiszesz, że wcale nie kłamiesz, to na drugi raz zacznij układać lepsze z-dupy-historyjki, zamiast pisać, że ostatnio miałeś haka, a na zbanowanym koncie są itemki na 400k. @down Zdarza się. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 12-08-2010 o 02:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Peterborough
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() niestety, nic nie zrobisz
![]() p.s. Rybzor, ja akurat tak mialem ;p ale nie plakalem - dokladnie identyczna sytuacja, hack -> hacker uzyl bota (z relacji kolegow wynikalo ze bawil sie w zmiane kostiumow itd.) -> ban xD |
![]() |
![]() |