|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam, na początek chciałem się zapytać gdzie polecacie expić Knightem na PACC???
Lvl: 50 MLVL - 5 Skille - 70/69 - axe Eq - mpa, dh, g legi, boh, mms i noble axe Jeśli można prosiłbym o jakieś konkretne mapki bądź linki. Chciałbym aby był w miarę możliwości jak najmniejszy waste, albo wcale. Z góry dziękuję. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2010
|
![]() Taski:
-Mutated raty -piraty Dla kasy: -Laguna -mutated humany -mino yala -elfy yala -magici yala a tak poza tym to: Wszstkie dragi (yala, dara, ankh, edron) culty (nie wiem, nie bylem ek) BTW. Najlepszy exp jakikolwiek i gdziekolwiek znajdziesz masz tutaj: http://forum.tibia.pl/search.php?searchid=7156456 a takze tutaj: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807 Ostatnio edytowany przez Legerg94 - 12-08-2010 o 07:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Fajne konkrety - wiem, że powinienem chodzić na mutated humany, ale prosiłem o mapkę - dokładne wejście na to expowisko w dzielnicy alchemicznej...
BTW - świetne linki mi podałeś - pierwszy nie działa, a na drugi nie mam tyle lat żeby całego go przeczytać ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2009
Imię: Czarujaca Lola
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 50
Poziom mag.: 40
|
![]() Cytuj:
Dla normalnych jest np. taki poradnik: http://tibia.pl/poradniki/1968598 Jeśli downem nie jesteś, to wybierzesz dobre miejsce dla expa. EDIT: Poradnik trochę stary, bez Yala i Zao, więc jeśli się upierasz przy tych lokacjach śmigaj do przyklejonego tematu. Ostatnio edytowany przez Czarujaca_Lola - 12-08-2010 o 20:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 11x
Poziom mag.: 6x
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Co do Mutated Humanów,wchodzisz do alchemicznej i masz je...a jak nie masz In the service of Yalahar (przynajmniej potrzebnej misji,żeby tam wejść),znajdź spoila do tego questa,tam też pisze jak można dojść. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2009
Imię: Czarujaca Lola
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 50
Poziom mag.: 40
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() Jakbym miał moda to bym wszystkich tych powielaczy podusił
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2010
|
![]() Hmm... Tibia.wikia.com > wpisujesz nazwe potwora i masz lokacje gdzie on wystepuje, a takze uwaga, uwaga, mapki ! O.o
Co do yala to mi przejscie zajmuje z 10 min, Tobie na oko zajmie z 20-25,a jest tam jakby nie patrzec z 30+ expowisk, wiec troche przyciskania strzalek by nie zaszkodzilo. P.S. ja bym radzil, zebys zglosil sie do Twojej Mamy i powiedzial jej, zeby Cie zapisala na jakis kurs myslenia (jesli cos takiego istnieje ; P). ZAMKNAC I NIGDY WIECEJ TAKICH TEMATOW! |
![]() |
![]() |