|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Cytuj:
K.Jay |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2009
|
![]() I znowu Was ownuję ; )
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wie ktoś od kiedy można tworzyć składy na przyszły sezon?
K.Jay |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Już można, teraz czekam na was i na podanie ligi. Mam zamiar w tym sezonie robić transfery co kolejkę, szczególnie, że zaszły pewne zmiany i 2 są darmowe, oraz mamy drugą dziką kartę
![]() Cech (Schwarzer) Evra, Vermaelen, Cole A, Hangeland (Simpson) Young A, Valencia, Pienaar (De Jong, Ferguson) Rodallega, Bent (C), Agbonlahor Zobaczymy jak to wyjdzie, ale pewnie jeszcze uaktualnię skład ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Eksperymentalny skład:
![]() Liga tibia.pl: - classic Ukryty tekst:
- H2H Ukryty tekst:
K.Jay Ostatnio edytowany przez K.Jay - 12-07-2010 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() nie za bardzo wiem ocb w tej grze ale ten twoj sklad jest denny, evra w srodku obrony, lampard na lewej pomocy. GL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najpierw dowiedz się, bo wygadujesz głupoty. To nie ma znaczenia gdzie się ich "wystawi", oni przecież grają normalnie.
@K.Jay Hart? Wątpię, czy wygryzie Givena ze składu, ciężko będzie. Koscielnego na dobrą sprawę nie znam, nie oceniam. Evra - sam go mam. Baptiste - jaki sens jest brać graczy na obronę ze słabych drużyn? :/ Clichy - OK. Vidic - OK. Bale - szkoda, że często gra w obronie, ale wolne i rajdy mogą mu zapewnić kilka punktów. Nani - OK. Tyle, że początek poprzedniego sezonu miał średni, ale później cacy. Lampard - OK. Ormerod - WTF?! Drogba - OK. Foster - jako rezerwowy może być. Routledge - nie wiem, słabo. Guthrie i Caroll - w sumie może być jak na ławkę. Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 13-07-2010 o 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@up Koscielny niby ma mieć miejsce w podstawowym składzie, z Baptistem to może być podobna sytuacja jak z Shawcrossem w zeszłym sezonie, do Ormeroda mam sentyment, a co do trójki z Newcastle, to myślę że mogą sprawić nie lada niespodziankę. : o K.Jay Ostatnio edytowany przez K.Jay - 13-07-2010 o 00:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Assou-Ekotto bym nie brał, ponoć Spursi negocjują jakiegoś lewego obrońcę, a do tego nie zdziwiłbym się, gdyby grał tam Bale. No i ten Bellamy... Niby dobry i w ogóle, strzela, asystuje, ale popatrz - Tevez jest nietykalny, Adebayor chyba lepszy i bardziej potrzebny w ataku, a na skrzydło przyszedł Silva, a wcześniej jeszcze Johnson... Nie wiem, czy sobie pogra, bo Mancini chyba bardziej ceni sobie Wrighta-Phillipsa. Jeśli kupią Milnera jeszcze (w co wątpię), to na pewno nie będzie grał nasz kontrowersyjny Craig.
@Down Ale pewnie Modrica chętnie widziałby w Arsenalu, bez względu na to, gdzie teraz gra ![]() Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 13-07-2010 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja bym się martwił tym, że Yoh ma aż (!) 2 graczy z Tottenhamu. No offence Yoh.
K.Jay |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 13-07-2010 o 19:01. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Też fakt - Rosicky, Nasri, nawet Arshavina można podciągnąć... Ale nie zmienia to faktu, że jest zawalisty ![]() A te podpunkty połączę, bo jeśli Bale ma być pomocnikiem, to raczej grałby na lewym skrzydle, ale tam gra właśnie Modric, a nawet, gdyby Chorwat miał grać na środku, a przyszedłby Bellamy, to raczej on by tam grał, wątpię, czy akurat jego widziałby na ataku Harry Redknapp, mają już wielu napastników, jest przecież Defoe (nie do ruszenia), Crouch (o specyficznej charakterystyce), Keane (chyba, że odejdzie), Pavlyuchenko (tak jak Robbie)... Pewnie ktoś jeszcze, o kim w tej chwili zapomniałem. Musisz liczyć na odejście, to pogra, ale też nie wiadomo ile. Ale i tak muszę przyznać, że poparłeś swoje wybory dobrymi argumentami. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Taki skład chyba rozwali pierwszą kolejkę:
![]() K.Jay |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() Barry może w ogóle nie łapać się do składu teraz (środek Toure - De Jong i skrzydła Johnson - Silva).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ja wymieniłem Agbonlahora i Carew na Perskiego i Campbella.
![]() K.Jay |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kontuzja Agbonlahora sprawiła, że nieco mniej zapunktowałem, ale jest raczej Dobrze. Teraz muszę go wymienić na... Carew ;] Nie wiem dlaczego, ale ufam napastnikom z tego klubu. Coś mi mówiło, żeby sprawdzić kontuzje przed pierwszą kolejką...
|
![]() |
![]() |