|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Richard the Lion-Heart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 84
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Na Pohu. Tak pisze na forum menery na tibia.com.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Richard the Lion-Heart
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 84
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
|
![]() U nas na menerze zabili 2 razy te bossy w portalach, bo 2 razy trzeba. Nie wiem czy coś jeszcze trzeba będzie robić, poza zabiciem tego na Vengoth.
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
Zgadłem xP Premia już wykonała questa, wydaje mi się że jakieś inne servery również.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
|
![]() Dziękuję CiPSoftowi za zbugowany event, cofkę serwa i groźbę kolejnej cofki. Dziękuję za to, że kupa ludzi straci dzień grania i pewnie kolejne 6 dni przez niedopracowanego bossa.
NIE DLA NIEDOPRACOWANYCH EVENTÓW - TYLE W TEMACIE.
![]() żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie: Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam... To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii: Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy) |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() http://www.tibiapic.com/image.php?v=tVn3hBTcTTTT [Do not look at external websites. Your account could be hacked.]
http://www.tibiapic.com/image.php?v=TBB2hBTcTTTT [Do not look at external websites. Your account could be hacked.] http://www.tibiapic.com/image.php?v=e3BYhBTcTTTT [Do not look at external websites. Your account could be hacked.] http://www.tibiapic.com/image.php?v=RJBqhBTcTTTT [Do not look at external websites. Your account could be hacked.] http://www.tibiapic.com/image.php?v=6KBFhBTcTTTT [Do not look at external websites. Your account could be hacked.] http://www.tibiapic.com/image.php?v=kdB0hBTcTTTT [Do not look at external websites. Your account could be hacked.] Macie pare ssow z naszego bossa ![]()
Hail Wanted ! ![]() Hail PA ! ![]() ![]() Loyal to the end Ostatnio edytowany przez tajemniczy111 - 01-09-2010 o 20:54. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() Event na Refugii był dziś stosunkowo epicki, szczególnie dla ludzi którzy walczyli na Foldzie.
Leader daje znak - wchodzimy w teleport. Na dobry początek wszyscy DEBUG. Kick. Z drżącymi rękami próbuję się zalogować. Udało się. Yellow HP, Red HP. Potion. Potion. Uff. Rozglądam się, wokół leżą ciała, ale większość osób, w tym bloker, dała radę relognąć i wyprowadzić sytuację na prostą. Bijemy bossa do red HP, wybiegamy z teleportu, czekamy na sygnał od innych ekip, z drżącym sercem wchodzimy ponownie (tym razem bez kicków) i dobijamy wroga. Pokazują się białe komunikaty, czyli jak dotąd wszystko idzie zgodnie z planem. Drużyna na Vengoth szybko spełnia swoje zadanie, czyli znów kolej na nas - zabić bossy po raz drugi. Ekipy na POH, Ghostlandsach szybko biorą się do dzieła, tylko u nas pojawia się mały problem. "Blocker", "Gdzie bloker do kurwy", "Blocker is gone", "Rico where are you" - rozlegają się bezradne głosy. Po dłuższej chwili bloker przybiega, ale (żeby było zabawniej) na innej postaci, jako Elder Druid. WTF? Spośród pozostałych rycerzy żaden nie ma premium i exety. Szykuje się dobra zabawa. Wpadamy w teleport i nabiegłym krwią wzrokiem zaczynamy szukać przeciwnika. A tu niespodzianka, bossa nigdzie nie ma. Nie zrespił się??? Czy cały event udupiony i musimy czekać do następnego dnia? Ludzie z Game Chatu zaczynają obrzucać nas niepochlebnymi komentarzami. Wychodzimy z teleportu, radząc, co robić dalej. Czas mija. Bloker wraz z ED wchodzą do środka poszukać Teneshpara. Wygląda na to, że udaje im się znaleźć bossa, bo po chwili widzimy komunikat, że bloker opuścił party... Na szczęście knightów u nas dostatek. Wbiegamy ponownie mając świadomość czasu, który bezlitośnie upływa, zbijamy przeciwnika do red HP. Uciekamy, a po chwili poświęconej na skoordynowanie się z resztą drużyn wracamy aby wykończyć bossa. Ponieważ brak blokera z exetą, potwór biega po całej jaskini losowo atakując wszystkich członków drużyny. Panika, wszyscy cofają się w kierunku teleportu, przeciwnik ma red HP, już prawie pada, wtem znów DEBUG! i kick. Kilka trupów dołączyło do poprzednich, ale być może nie mój. W pośpiechu próbuję zalogować się ponownie, a gdy to mi się w końcu udaje - widać, że wróg jest już martwy. Kulminacyjny moment mnie ominął :-/ Już dawno w Tibii nie przeżyłem tak emocjonujących chwil :-) |
![]() |
![]() |
#29 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pepeszka
Świat: Refugia
|
![]() Dokładnie, też brałem udział na refugi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
|
![]() Takie chwile przeżywałem na 7,6 kiedy zbieraliśmy na rooku ekipę na Minohell, potem wszyscy razem w kilkanaście osób wpadaliśmy tam i ustalaliśmy masę różnych taktyk. Jeśli to było coś takiego - chylę czoło Cipsoftowi bo odwalił w takim razie kawał dobrej roboty.
|
![]() |