|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2010
|
![]() Od dłuższego czasu expiąc na Mount Sternum spotykam na okrągło Amin Akro, 109 knight. Przez ten cały czas bociła, a mimo to automatyczne wykrywanie botów nie zadziałało. Gracz z takim poziomem na cycach wprost uniemożliwia zdobywanie doświadczenia innym. I tu nasuwa się moje pytanie? Czemu zamiast być świadkiem działania Cipsoftu w tibii widzę tylko komunikaty, że całe masy botów są banowane. Moim zdaniem powinni przywrócić Gmów, ale na innej zasadzie niż przedtem. Pomysł z Gmami był dobry, tylko źle dopracowany. Gdyby zwiększyć ich liczbę i kontrolować ich pracę byli by o wiele lepsi niż ten cały dzisiejszy system. Sumienni wykonywaliby swoje zadanie albo bye bye i szukamy następnego mistrza gry. Co o tym sądzicie?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Gm'ów nie ma, nie lubisz botów, nie graj w tibie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2010
|
![]() Albo jesteś boterem, albo dzieckiem, które nie umiejąc skonstruować swojej wypowiedzi pisze uniwersalne "nie graj w tibie" lub "noob". I nie chcę tu obrażać innych w młodym wieku, bo wiem, że są też normalne dzieci umiejące normalnie nawiązać dyskusje, Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
ps. chcesz odpowiedzi na pytanie zawarte w nazwie tematu? spytaj cipów, nikt z forum nie posiada jakiejś ponadprzeciętnej wiedzy na ten temat. |
|
![]() |
![]() |