|
|||||||
| Notki |
| Poradniki Poradniki napisane przez użytkowników forum. Podfora : Wasze propozycje poradników ; Poradniki archwialne; Poradniki nie związane z Tibią |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#262 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2009
|
Czy można przepisać domek z jednego chara na drugiego z tego samego acc ??
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
Guest
|
Mam Małe pytanko
. Zastanawiam się czy jak mi się skończy PACC to czy domek dalej bedzie mój czy mi go "zabiorą" ? |
|
|
|
#264 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2010
|
Domek Ci zabiorą, a rzeczy które w nim miałeś przeniosą się do depo.
|
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 19 03 2010
Lokacja: UK
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Skille: UK
|
I miałaś rację Ja oglądałam wygodnie w domku, ale jednak moja pupa odczuła te 3 godziny
Rzadko chodze do kina. Idę tylko wtedy, kiedy efekty dźwiękowe są nie do odtworzenia w warunkach domowych, albo gdy ciemność sali kinowej potęguje doznania Dlatego tez większość filmów oglądam w domku, a jak już pójde na jakiś film do kina to jest to bajka dla dzieci, albo fantasy Gdyby w 3mieście wybudowali IMAXa to chodziłabym na wszystko, ale niestety nie wybudowali, więc nie chodzę |
|
|
|
|
|
#267 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2009
Lokacja: Mosina
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zosija
Profesja: Elite Knight
Gildia: Unforgotten
Świat: Aldora
Poziom: 82
Skille: 77/76
Poziom mag.: 6
|
Mam takie pytanie: jeśli chce przepisać gildię na inną osobę, to czy jeśli posiadamy GH najpierw powinnam przepisać na nią GH czy też przekazać lidera?
A może jeśli przekażę jej władzę, GH automatycznie przejdzie w jej ręce? |
|
|
|
|
|
#268 |
|
Guest
|
jak kupic domek?
![]() --- okno999999 dodał 0 minut i 53 sekund później --- sorry... ![]() Ostatnio edytowany przez okno999999 - 02-04-2010 o 19:30. Powód: Automerged Doublepost |
|
|
|
#269 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#270 |
|
Guest
|
Witam mam zamiar kupić ville w darashi za 5,5 k od takiego gościa ale jak patrzyłem w community to on ostatnio logał 12 kwietnia to jeśli kupię tą chatę ale on nie lognie to ją będę miał czy nie?
|
|
|
|
#271 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2010
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rosivrepus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Browarnia - dawna
Świat: Iridia
Poziom: 84
Skille: 89/70
Poziom mag.: 19
|
gitez poradniczek
|
|
|
|
|
|
#272 |
|
Guest
|
Mam pytanie może głupie troche
![]() Można kupić domek na rooku ? |
|
|
|
#273 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2008
|
@up
Nie xxxx |
|
|
|
|
|
#274 |
|
Guest
|
pytanko może trochę banalne:
Licytuje domek zostało do końca aukcji pare dni i trafiła mi się okazja kupna fajnego domku od gracza czy mogę wycofać się z licytacji domku czy ktos musi przebic moja oferte kupna domku na aukcji |
|
|
|
#275 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2026
|
Quick hyperlink indexing companies stand for a paradigm shift in how we navigate the net. Unlike traditional online search engine indexing, which relies on Net crawlers to discover and index articles over time, fast connection indexing providers utilize progressive procedures to expedite the method. These expert services leverage Sophisticated algorithms and systems to index new articles Nearly instantaneously, ensuring that people have usage of the latest facts at their fingertips. fast indexing speed index wordpress plugin speed index wordpress plugin SpeedyIndex google translate fast indexing python fast indexing familysearch 78e1626 @index_systum77= |
|
|
|