|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#19161 |
Użytkownik Forum
|
![]() Avenus Papa.
|
![]() |
#19162 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szanuje,recolendae memoriae, Ioannusz Paulus Secundus Nobis tribuit. W Twoim imieniu papa, sprowadzilismy 84 rycerza na droge odkupienia za grzechy... miej go w swej opiece...
Podziemnie dożywotnio hardkoor!! Podziemnie reprezentuję miastoo!! Podziemnie wychwalam swój styyyyl!! Podziemnie puszczam miasto w syf !! Ostatnio edytowany przez Mateuz - 15-09-2010 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19163 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niewiele tu mowicie o grze na furorze. Mam malo czasu na gre, a jak juz gram to najczesciej ide na POI. Screeny z hunta w nocy z Sivinem i Sonia:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19164 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czarno magie! ale rycerze to uni tyż blaszoki jedne utito tango. Jakbym przypierdłoloł to by odrozu łoliwe wzioł i achrane wzywoł!
Jo tyz jak sorcyryr lyci to wzioł kaminia roz i rzucioł tam hen w polie. Jak mu w mycke pierdolło to brode zgubioł. Pozni paszoł do mnie i podo : "te kaminia dawej" jo mowi "nie! nie bydziesz tu kamini czarowoł" ! pozniej trzy parszukie z chliewa wzioł to dopiero s*******oł! tylko chaliera mi żrebieci przestraszoł i za stodoło zasrane płaczo...
![]() |
#19165 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie obrazajmy nikogo, odnosmy sie z szacunkiem do innych osob i nie dajmy sie prowokowac ![]() KMB- KULTURA MUSI BYC! Napisali temat o legendach Tibii! Kto uwaza/uwazal sie za legende moze sprawdzic czy go tam przypadkiem nie ma ![]() http://www.forum.hunted.pl/threads/2...725#post296725 Nawet Taifun jest hehe
Podziemnie dożywotnio hardkoor!! Podziemnie reprezentuję miastoo!! Podziemnie wychwalam swój styyyyl!! Podziemnie puszczam miasto w syf !! Ostatnio edytowany przez Mateuz - 16-09-2010 o 14:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Legendy Tibi to moim zdaniem Eternal Oblivion czy tez Bubble.
Legendami Furory wedlug ludzi beda takie osoby jak Spaaw, Taifun czy Gremar, jednak prawda jest taka ze za legendy Furory takie prawdziwe mozna uznac Katrile czy tez Zwidka. Licza sie osiagniecia, statycznosc i botowanie postaci pokazalo ze taki Azor do legend nigdy nalezec nie bedzie.
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19167 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem do legend Furory nalezy rowniez przez wielu znienawidzony Drako.
Przeciez jego czyny sa znane na cala Furore np. wtedy gdy zbackstabbowal Taifuna na edron i rownoczesnie byla proba rookowania Apff przez Vision. Wbiegam a tam pod temple jakies zebranie ![]() Kiedys gralo wielu dzis zapomnianych graczy np Fazest czy Zwierz...albo Magrami czy Fenix'Gru. W naszych szeregach tez jest paru weteranów ![]() Miło by bylo powspominac troche stare czasy. Kto pamieta jak Nameck na 100 lvlu Taifunowi loota zakosil? ![]()
Podziemnie dożywotnio hardkoor!! Podziemnie reprezentuję miastoo!! Podziemnie wychwalam swój styyyyl!! Podziemnie puszczam miasto w syf !! Ostatnio edytowany przez Mateuz - 16-09-2010 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() to byl Nameck? Raczej jakis inny najcior jezeli chodzi o loota z wrls. Dostal wpierdol ale mimo wszystko odrobilo się.
Co do legend Furory. Taifun jak najbardziej na miejscu zwlaszcza na samym poczatku servera. Leader Duskiness i duzy pg kiedy to jeszcze ta sila magii byla w pytke za duza. Katrila jako battle commander. Czy tez Pasterz the Axemaster zwlaszcza czesto kojarzona z nim akcja z windy w kazo razem z Anabolem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19169 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie był Nameck...
To byl EVIL Nameck ^^
"Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami." - Ernest Hemingway ![]() Ostatnio edytowany przez Rixari - 17-09-2010 o 11:51. Powód: Lubie to |
![]() |
![]() |
![]() |
#19170 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() jako że ta "wojna się skończyła, to może ktoś jest zainteresowany "xelius archer"? Opchne go za 100k na refugii, albo równowartość tego na wt z furory. Opierdzielić nie mam zamiaru, fajnie sie walczyło, ale grać mi sie już nie chce. poza tym, gdybym mial to zrobic, to 100k to dla was - bot charów to nie jest problem.
pozdrawiam (moje gg macie w profilu ;<) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19172 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19173 |
Użytkownik Forum
|
![]() You recognize Eneii. He was killed by Xartinho.
199 ek próbójący zabić 169 ek >.>
![]() |
#19174 |
Użytkownik Forum
|
![]() widzę Karolu, że botowanko znow na najwyzszych obrotach. Co do legend, Taifun Devilry jak najbardziej do momentu kiedy jeszcze grał 1 owner. Zwidek legendą? w niczym szczególnym się nie wyróżniał, wiem że Imargam chciałby wpisać siebie, ale skromność mu na to nie pozwala ? ^^
![]() |
#19176 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiadomka, camaro samo sie nie kupi
![]() |
#19178 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() To chyba oczywiste ze jestem legenda furory, tak samo jak Zwidek czy Katrila... no ale niee bo taifun jest legenda bo gral 111111111o1oneoneone owner!
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19179 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pamietam Zeciqa 70+ pall na benelordach na rsie w thais expil za starych czasow hehe
![]() Ima nie obraz sie ale moze sam dla siebie tak. Sam wiesz ze w oczach innych to niczym szczegolnym jak pasterz, spoxster czy taifun sie nie wyrozniasz ![]() Ale wiadomo ze swoje na Furorze tez zrobiles. Pamieta ktos moze Isinvalda? ![]() KULTURA!
Podziemnie dożywotnio hardkoor!! Podziemnie reprezentuję miastoo!! Podziemnie wychwalam swój styyyyl!! Podziemnie puszczam miasto w syf !! Ostatnio edytowany przez Mateuz - 18-09-2010 o 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19180 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja wiem swoje na ten temat i to wystarczy, ale jestem ciekaw czemu spokster akurat jest legenda ?
![]()
|
![]() |
![]() |